هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 18 خرداد 1404
ساعت 02:08
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 16 خرداد 1404 ساعت 18:55
جمعه 16 خرداد 1404 18:49 ساعت
2025-6-6 18:55:16
شناسه خبر : 385442
 سیدجلال ملکی روز جمعه اظهار کرد: حوالی ساعت پنج امروز حادثه آتش‌سوزی در یک کارخانه لبنی در بزرگراه شهید متوسلیان به سامانه ۱۲۵ اعلام و ماموران ۶ ایستگاه با تجهیزات کامل به محل حادثه اعزام شدند.
 
وی افزود: این کارخانه چندین سوله داشت که در حدود یک هزار متر و در یکی از سوله‌های دارای انباری، آتش‌سوزی رخ داده است.
 
به گفته ملکی، به دلیل شدت حرارت این آتش‌سوزی، سقف این انباری تخریب شد و آتش در حال سرایت به سایر سوله‌ها بود که تلاش آتش‌نشانان از این حادثه جلوگیری کرد.
 
وی تاکید کرد: آتش در حال حاضر کنترل شده و به فردی هم آسیب نرسیده و آتش‌نشانان مشغول مهار کامل هستند.
 
مرکز فوریت‌های پزشکی اورژانس استان تهران اعلام کرد: با اعلام گزارش آتش سوزی در کارخانه شیر پاستوریزه به مرکز ارتباطات، اعزام و راهبری عملیات اورژانس استان تهران نیروها اعزام شدند.
 
با اعلام این حادثه بلافاصله ۵ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک دستگاه خودرو پشتیبانی عملیات و یک دستگاه خودروی فرماندهی به محل حادثه اعزام شدند.
 
در این حادثه تاکنون ١٠ نفر مصدوم شدند که هشت نفر توسط کارشناسان اورژانس استان تهران در محل حادثه درمان و ٢ نفر مصدوم نیز پس از اقدامات اولیه به مرکز درمانی شهدای یافت آباد انتقال داده شدند.


-