هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 2 آبان 1404
ساعت 22:25
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 29 آذر 1400 ساعت 21:35
دوشنبه 29 آذر 1400 21:33 ساعت
2021-12-20 21:35:30
شناسه خبر : 353624
سخنگوی عملیات مشترک عراق گفت که نیروهای رزمی آمریکا عین الأسد را ترک کرده و تا چند روز دیگر پایگاه الحریر را ترک خواهند کرد.
سخنگوی عملیات مشترک عراق گفت که نیروهای رزمی آمریکا عین الأسد را ترک کرده و تا چند روز دیگر پایگاه الحریر را ترک خواهند کرد.
 
به گزارش رجانیوز، «تحسین الخفاجی»، سخنگوی ستاد عملیات مشترک عراق اعلام کرد که نظامیان آمریکایی پایگاه‌های عراق در غرب و شمال این کشور را ترک می‌کنند.
 
خبرگزاری اسپوتنیک روسیه امروز دوشنبه به نقل از وی گزارش داد: « نیروهای رزمی آمریکا به صورت کامل پایگاه عین الاسد ( در غرب عراق) را ترک کرده، تنها نیروهای مستشاری در این پایگاه باقی مانده‌اند.»
 
او همچنین گفت که خروج نیروهای رزمی آمریکا از این پایگاه قبل از موعد مقرر انجام شده  و بقیه نیروهای رزمی نیز تا چند روز دیگر پایگاه الحریر اربیل را نیز ترک خواهند کرد.»
خفاجی گفت که طی روزهای آینده هیئت فنی به این پایگاه خواهد رفت و بر روند خروج نظامیان آمریکایی نظارت خواهد کرد.
 
بر اساس مصوبه پارلمان عراق بعد از شهادت شهدای فرماندهان پیروزی سپهبد «قاسم سلیمانی»، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس»، جانشین رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در فرودگاه بغداد و بر اساس چهار دور مذاکرات موسوم به مذاکرات راهبردی بین عراق و آمریکا، نیروهای رزمی این کشور تا پایان سال میلادی جاری باید عراق را ترک کنند.


-