هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 11 شهريور 1405
ساعت 19:30
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 27 مهر 1387 ساعت 14:21
شنبه 27 مهر 1387 17:51 ساعت
2008-10-18 14:21:18
شناسه خبر : 2999

كانديداي دوره قبل رياست جمهوري گفت: من جزو افرادي هستم كه قرار است در فرايند اصلاح‌طلبان به اجماع دست يابيم و اگر در آن فرآيند اجماع بر روي بنده و هر فردي صورت گيرد قطعا وارد عمل خواهد شد.

به گزارش رجانيوز ،محسن مهرعليزاده كانديداي دوره قبل رياست جمهوري در گفتگو با فارس و در پاسخ به اين سئوال كه آيا قصد كانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري آتي را داريد گفت: من نيز جزو افرادي هستم كه قرار است در يك فرايند به اجماع دست يابيم. اگر در آن فرآيند طراحي شده اجماع بر روي بنده و هر فردي صورت گيرد قطعا وارد عمل خواهد شد.

وي در پاسخ به اينكه اين فرآيند در كجا تشكيل شده است و نمود مي‌يابد، گفت: جمع اصلاحات اين طرح را بررسي مي‌كند و نمايندگان گروه هاي مختلف نيز در آن حضور دارند كه با يكديگر مذاكره كنند.

مهرعليزاده در پاسخ به اين سئوال كه اگر خاتمي كانديدا شود، شما كانديدا خواهيد شد؟ اظهار داشت: قرار است اول اجماع صورت گيرد و سپس كانديداها حضور يابند. البته شيوه اي هم كه آقاي كروبي اعلام كردند شيوه خوبي است منتهي در آن صورت بايد تصميم ديگري صورت گيرد.

رئيس سازمان تربيت بدني دولت خاتمي در خصوص پيش بيني خود از حضور خاتمي در انتخابات آتي نيز گفت: استنباط من اين است كه آقاي خاتمي آمادگي خود را پيدا نكرده، ولي در آينده پيدا خواهد كرد.

محسن مهرعليزاده در خصوص ارزيابي خود از نظر سنجي و شوراي حكميت به عنوان دو مكانيزم مطرح شده براي دستيابي به اجماع گروه هاي اصلاح طلب گفت: بديهي است اگر نظر سنجي دقيق باشد مي‌تواند ملاك خوبي باشد. همچنين اگر حكميت از افراد شناخته شده نظام باشند آن هم قابل عمل است. معتقدم كه هر دو روش قابل عمل است اما بايد اتفاق نظر صورت گيرد تا يكي از اين دو انتخابات شود.



-