هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 7 شهريور 1405
ساعت 14:10
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 28 مرداد 1387 ساعت 13:26
دوشنبه 28 مرداد 1387 17:56 ساعت
2008-8-18 13:26:04
شناسه خبر : 295

نخستين پيش‌شماره روزنامه خورشيد در 24 صفحه و به صورت تمام رنگي منتشر شد.

به گزارش رجانيوز به نقل ازفارس، بخش‌هاي مختلف خورشيد شامل جامعه، ورزش، فرهنگ و اقتصاد است كه هر كدام در چهار صفحه مجزا و به صورت پكيج‌هاي مجلد منتشر شده است.

اخبار بيمه‌هاي اجتماعي،‌ آخرين وضعيت حضور كمپاني‌هاي بين‌المللي خودرو در تهران، ويژه‌نامه احمد‌ فرديد، بررسي وضعيت طايفه‌اي كه اكثر دزدي‌ها در كشور توسط آنها صورت مي‌گيرد و بررسي نقش شهرداري در صف‌هاي بنزين تهران از جمله مطالب اولين پيش‌شماره خورشيد است.

همچنين خورشيد در اين شماره وعده داده متن كامل گزارش سري ارتش رژيم اسرائيل در خصوص دلايل شكست در جنگ 33 روزه (گزارش كميته وينوگراد) را به زودي منتشر خواهد نمود.

ناشر خورشيد موسسه فرهنگي آتيه است و قرار است اين روزنامه پس از انتشار 30 پيش شماره با تيراژ محدود در روزهاي شنبه و سه شنبه، از عيد فطر در كيوسك‌هاي مطبوعاتي سراسر كشور عرضه شود.



-