هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 4 شهريور 1405
ساعت 03:23
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 25 آذر 1396 ساعت 10:39
شنبه 25 آذر 1396 10:32 ساعت
2017-12-16 10:39:22
شناسه خبر : 281130
زلزله‌ای به بزرگی ۲.۵ ریشتر در عمق هشت کیلومتری زمین ساعت 8 جمعه ۲۴ آذرماه برای دهمین بار گوریه از توابع بخش شعیبیه شهرستان شوشتر در خوزستان را لرزاند.
به گزارش رجانیوز به نقل از فارس؛ ساعت 10 صبح پنج‌شنبه 23 آذرماه زلزله‌ای به بزرگی 3.4 ریشتر در عمق 11 کیلومتری زمین؛ برای دهمین بار گوریه از توابع بخش شعیبیه شهرستان شوشتر در خوزستان را لرزاند.
 
در پی تکرار زمین‌لرزه‌های بیش از 3 ریشتر در گوریه مردم این منطقه از منازل خود خارج‌ شده و شب را در خیابان‌ها گذراندند؛ همچنین نیروهای امدادی و ستاد مدیریت بحران خوزستان به حالت آماده‌باش درآمدند.
 
آخرین زمین‌لرزه ثبت‌ شده در این منطقه مربوط به ساعت 8 و 20 دقیقه صبح امروز است که این زمین‌لرزه به بزرگی 2.5 ریشتر و در عمق 8 کیلومتری زمین در منطقه گوریه به وقوع پیوست، این دهمین زمین‌لرزه طی 24 ساعت گذشته در این منطقه به شمار می‌آید.
 
مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان نیز طی گفت‌وگویی از آمادگی تمامی دستگاه‌ها در شوشتر خبر داده و اعلام کرده که تا بامداد امروز هیچ‌گونه خسارتی در پی وقوع چند زمین‌لرزه در گوریه خوزستان گزارش نشده است.


-