هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 10 شهريور 1405
ساعت 13:27
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 21 مهر 1387 ساعت 13:34
يكشنبه 21 مهر 1387 17:04 ساعت
2008-10-12 13:34:03
شناسه خبر : 2689
خاتمي در ديدار با نماينده تنگس

خاتمی در ديدار با نماينده تنگستان در حالی رسماً ترس از شکست در انتخابات را به عنوان عامل اصلی تردیدهای خود اظهار کرد که جریان سیاسی- رسانه ای طرفدار کاندیداتوری خاتمي در انتخابات ریاست جمهوری آینده اصرار داشت علت تردیدهای وی را هر موضوع دیگری غیر از ترس از نتیجه انتخابات القا کند.

به گزارش رجانیوز، خاتمی در دیدار روز جمعه خود با محمدمهدي پورفاطمي در مؤسسه بـاران ضمن قدردانی حمـايت بوشهري ها در انتخابات هفتم و هشتم رياست جمهوري گفت: اگر فضاي همه استان ها مثل بوشهر و زادگاهم بود، ترديدهايم براي شركت در انتخابات از بين مي رفت.

اذعان به اینکه تردیدهای خاتمی درخصوص حضور در انتخابات به دلیل ترس از باخت در شرایطی است که به نظر می رسد تعیین پیش شرط از سوی وی برای کاندیداتوری نیز به منظور عدم ورود آبرومندانه به رقابت انتخاباتی و حضور در یک وزن کشی جدی است.

همچنين خاتمي درخصوص شركت در انتخابات رياست جمهوري گفته است من يا كروبي هر كدام اقبال بيشتري در جلب رأي مردم داشته باشيم وارد صحنه مي شويم.

با این حال، پورفاطمي كه در اين ملاقات زمينه ديدار اصلاح طلبان بوشهري با خاتمي را فراهم كرده است، از اقبال عمومي نسبت به حضور خاتمي در انتخابات خبر مي دهد.



-