هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 12 شهريور 1405
ساعت 05:45
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 15 مهر 1387 ساعت 16:14
دوشنبه 15 مهر 1387 19:44 ساعت
2008-10-6 16:14:25
شناسه خبر : 2397

وزير راه و ترابري در مراسم معارفه "سيدمهدي هاشمي" به عنوان قائم مقام اين وزارتخانه، از معاونان و مديران کل خود خواست از مصاحبه‌هاي بي‌مورد پرهيز کنند.

به گزارشرجانيوز به نقل ازايرنا، "حميد بهبهاني" روز دوشنبه در اين مراسم که به گفته خودش "به تشريح دکترين وزارت راه و ترابري پرداخت"، گفت: "بسياري از معاونان و مديران اين وزارتخانه مصاحبه‌هايي مي کنند که منجر به تنش در وزارتخانه مي‌شود."

وي افزود: "از اين عزيزان انتظار مي‌رود که از مصاحبه‌هاي بي‌مورد و غيرضروري پرهيز کنند و در صورت نياز به مصاحبه، حتما با ستاد هماهنگي کنند."

** "صحبت" به "تير" مي ماند

بهبهاني سپس تصريح کرد "صحبت" نظير "تير" است که وقتي بيان (شليک) شد، ديگر نمي‌توان مهارش کرد. بنابراين اگرصحبتي با رسانه‌اي ضرورت داشته باشد، با بخش ستادي وزارتخانه هماهنگ کنيد که پس از پالايش، آن صحبت ابراز شود.

اما وزير راه و ترابري در حاشيه اين مراسم با تلطيف اين سخن خود تصريح کرد اين اقدام در راستاي اطلاع رساني دقيق و جامع به مردم است. همان چيزي که رسانه‌ها به دنبال آن هستند.

بهبهاني در پاسخ به سخنان خبرنگاري که گفت از اين به بعد مسئولان وزارت راه حاضر به پاسخگويي به خبرنگاران نخواهند بود، گفت: "من مي‌گويم عدد و رقم صحيح به مردم ارايه کنيد و اين حرف اصلي من در مراسم بود. غير از اين منظوري نداشتم."

** اولويت وزارت راه و ترابري اجراي اصل 44 است

بهبهاني در ادامه مراسم به پياده کردن اصل 44 قانون اساسي در وزارت راه به عنوان يک اولويت اشاره کرد و گفت: "در برخي روزنامه ها نوشتند که چون يک شرکت تابعه وزارت راه و ترابري براي خصوصي سازي همکاري نمي‌کند، وزير راه بايد استيضاح شود."

وي افزود: "حالا چرا به خاطر کم کاري يک شرکت، مي‌خواهند بهبهاني را استيضاح کنند، مي‌گويند چون مسئولان آن شرکت اطلاع رساني نمي‌کنند و اطلاعات غلط مي‌دهند."



-