پنجشنبه 5 فروردين 1395 20:21 ساعت
شناسه خبر : 237466
معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران پس از بازدید از مناطق زلزلهزده این شهرستان و روستاهای اطراف گفت: زلزله مازندران خسارت نداشت.
علیرضا قلینژاد در گفتوگو با فارس در ساری پس از بازدید از کانون زلزله شهرستان آمل اظهار کرد: از مناطقی که کانون زلزله روز گذشته بود؛ بازدید شد.
وی با اشاره به اینکه در این بازدیدها خسارت ناشی از زلزله رخ نداده است، افزود: غیر از بازدیدهای انجام شده با منابع محلی هم در زمان وقوع زلزله و هم پس از آن ارتباط برقرار شد تا در صورت به وجود آمدن خسارت، اقدامات حمایتی انجام شود که هیچگونه خسارتی اعلام نشده است.
معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن مازندران با اعلام اینکه نیروهای بنیاد مسکن مازندران در آمادهباش کامل برای کمکرسانی در زمان وقوع حوادث به ویژه سیل و زلزله در مناطق روستایی هستند، تصریح کرد: پس از وقوع زلزله آمل، نیروهای این سازمان از آمادگی برای کمک به زلزلهزدگان برخوردار بودند.
به گزارش فارس، زلزله 4.1 دهم ریشتر روز گذشته شهرهای مازندران را لرزاند.

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













