هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 15 مرداد 1404
ساعت 08:23
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 12 دى 1394 ساعت 13:52
شنبه 12 دى 1394 13:52 ساعت
2016-1-2 13:52:46
شناسه خبر : 230836
در پی اعدام شیخ نمر روحانی مبارز عربستان از سوی دولت سعودی، حوزه های علمیه فردا تعطیل اعلام شد و مراجع تقلید، علما و اساتید حوزه های علمیه نیز دروس فردا یکشنبه خود را تعطیل کردند.
رسا: مراجع تقلید، علما و اساتید حوزه علمیه قم در پی اعتراض به اعدام شیخ نمر باقر النمر دروس فردا یکشنبه خود را تعطیل کردند.
 
بر اساس این گزارش، شماری از مراجع تقلید نیز در پی این جنایت آل سعود با صدور بیانه‌های جداگانه اعدام شیخ نمر را محکوم کردند.
 
آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری، مدیر حوزه‌های علمیه کشور در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا ضمن تایید خبر تعطیلی دروس حوزه های علمیه تاکید کرد: حوزه های علمیه سراسر کشور، مراجع تقلید و علما در اعتراض به این جنایت دروس خود را در روز یکشنبه تعطیل می کنند.
 
مدیر حوزه های علمیه همچنین از برگزاری تجمع عظیم روحانیون، اساتید و طلاب حوزه علمیه قم در مسجد اعظم قم خبر داد و گفت: این تجمع فردا یکشنبه سیزدهم دیماه از ساعت ده صبح با حضور علما و فضلای حوزه در مسجد اعظم قم برگزار می شود.
 
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور این اقدام ظالمانه عربستان سعودی را محکوم و اظهار داشت: این اقدام عربستان سعودی نشان از عمق قساوت و دشمنی با امت واحده اسلام دانست.


-