هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 11 شهريور 1405
ساعت 16:27
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 13 مهر 1387 ساعت 17:38
شنبه 13 مهر 1387 21:08 ساعت
2008-10-4 17:38:11
شناسه خبر : 2273

يك وزير لبناني خواستار مسلح‌سازي ارتش اين كشور توسط جمهوري اسلامي ايران شد.

به گزارشرجانيوز به نقل ازفارس، "ابراهيم شمس‌الدين" وزير مشاور در امور توسعه اداري لبنان با اشاره به سفر قريب‌الوقوع "ميشل سليمان" رئيس‌جمهوري اين كشور به تهران، تأكيد كرد: «ايران كشوري دوست و قدرتمند است و لبنان نيز در معرض خطر اشغال از سوي اسرائيل قرار دارد بنابراين چرا نبايد از دوست خود، ايران براي مسلح‌كردن لبنان به عنوان كشور دوست كمك بگيريم؟»

وي در گفت‌وگويي راديويي با بيان اينكه ارتش بايد حضور مسلحانه و قدرتمند خود را حفظ كند، افزود: «من موافق نيستم كه نيروي مسلح جداگانه‌اي به جز ارتش داشته باشيم اما آيا لبنان بايد هميشه فقط با آمريكا دوست باشد و نمي‌تواند از ايران كمك بگيرد؟»

پرويز داوودي، معاون اول رئيس‌جمهوري 25 شهريور گذشته در ديدار با "زين الموسوي" سفير جديد لبنان در تهران، با تشكر از اجابت دعوت رئيس‌جمهور كشورمان از سوي ميشل سليمان براي سفر به تهران، ابراز اميدواري كرده بود اين سفر به تعميق و دوستي هر چه بيشتر دو ملت بينجامد.

تا اين لحظه خبري درباره مفاد مذاكرات دو طرف در جريان سفر آينده سليمان به تهران مطرح نشده است.




-