هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 16 شهريور 1405
ساعت 17:31
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 6 مهر 1394 ساعت 10:20
دوشنبه 6 مهر 1394 10:13 ساعت
2015-9-28 10:20:22
شناسه خبر : 223474
 پیش از این خبرگزاری رسمی دولت (ایرنا) از 5 روزه بودن سفر رییس جمهور خبر داده بود و با این اوصاف، به نظر می رسد عملا بعد از سخنرانی آقای روحانی در سازمان ملل، بازگشت وی از آمریکا مصادف با همان روز پنجم سفرش خواهد شد و این به معنای آن است که عملا بازگشت رییس جمهور بر اساس برنامه قبلی بوده و هیچ ارتباطی با حادثه منا ندارد.
پیش از این خبرگزاری رسمی دولت (ایرنا) از 5 روزه بودن سفر رییس جمهور خبر داده بود و با این اوصاف، به نظر می رسد عملا بعد از سخنرانی آقای روحانی در سازمان ملل، بازگشت وی از آمریکا مصادف با همان روز پنجم سفرش خواهد شد و این به معنای آن است که عملا بازگشت رییس جمهور بر اساس برنامه قبلی بوده و هیچ ارتباطی با حادثه منا ندارد.

گروه سیاسی- رجانیوز: در حالی که پیش از این به طور رسمی اعلام شده بود سفر رییس جمهور به نیویوک 5 روزه خواهد بود، امروز و در آستانه آخرین ساعات حضور آقای روحانی در خاک آمریکا، به یکباره اعلام شد رییس جمهور بعد از سخنرانی خود در صحن سازمان ملل، به نشانه اعتراض و پیگیری وضعیت حجاج ایرانی در عربستان، سفر خود در آمریکا را نیمه تمام خواهد گذاشت!

 

به گزارش رجانیوز، امروز دوشنبه الهام امین زاده معاون حقوقی رئیس جمهوری در گفت و گو باخبرنگار سیاسی میزان، درباره برنامه بازگشت رئیس جمهور از مجمع عمومی سازمان ملل گفت: رئیس جمهور بعد از سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل به کشور بر می‌گردد و احتمالا تا پایان سفر خود در نیویورک نخواهند ماند!

 

این در حالی است که پیش از این خبرگزاری رسمی دولت (ایرنا) از 5 روزه بودن سفر رییس جمهور خبر داده بود و با این اوصاف، به نظر می رسد عملا بعد از سخنرانی آقای روحانی در سازمان ملل، بازگشت وی از آمریکا مصادف با همان روز پنجم سفرش خواهد شد و این به معنای آن است که عملا بازگشت رییس جمهور بر اساس برنامه قبلی بوده و هیچ ارتباطی با حادثه منا ندارد و حکم نذر کردن روغن ریخته بر زمین برای امام زاده است چرا که اگر قرار بود در راستای فاجعه آل سعود اقدامی از سوی رییس جمهور صورت بگیرد بهتر بود ایشان همان روز اول یا نهایتا دوم و قبل از ایراد سخنرانی در سازمان ملل به ترک خاک آمریکا اقدام می کرد تا با این کار، توجه جهانیان را نیز بیش از پیش به این فاجعه انسانی جلب کند.



دیدگاه کاربران

یعنی تا ته ته اش نرفت و ما عوام هم باور میکنیم که این سفر نیمه کاره موند!!!!!!!!!!

مثل اینکه گرفتن عکسهای یادگاری تمام شد.
راستی ایران رئیس جمهور هم مگه داره؟ اگه داره معرفی کنید.

بودن حالا ............ چه عجله ایه واسه اومدن

بودی حالا، به نظرم روز آخر رو هم میرفتی خرید سوغاتی. خدا رو شکر مردم آنقدرها که شما فک میکنین ساده نیستند

پسندیدم
1
درماندگی دولت در مواجهه با حادثه دردناک منا خیلی واضح تر ازین صحبت هاست

اگه تونستین یه اقدام عملی و قاطع را نام ببرید ممنون میشم !

معروف است میگویند، ما برای دفن کردن آمدیم،نی برای کشف کردن آمدیم.خدا رحمتشان کند. فعلا کدخدارا بچسب.البته یک مذاکره برد برد با عربستان هم بد نیست.زنده ها را بدن، کشته ها مال اونها،چقدر به نفع ماست!!!!

خنده های او و ظریف در اونجا دلم را آتش می زند

روحانی رئیس جمهور قانونی کشور ماست صحیح نیست اینگونه علیه ایشون مطلب بگذارید. باعث تضعیف جایگاه ریاست جمهوری میشود.

آقاي روحاني
با احساسات مردم بازي نكن

بازهم بگویید روحانی مچکریم
کلید دربهای بسته به روی زائران در جیب کیست؟؟؟؟؟!!!!

-