هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 11 شهريور 1405
ساعت 17:51
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 9 مهر 1387 ساعت 01:42
سه شنبه 9 مهر 1387 05:12 ساعت
2008-9-30 01:42:32
شناسه خبر : 2117

قرار گرفتن روز فرخنده و مبارك عيد فطر در كنار تعطيلات عادي پايان هفته، خود به خود فرصت خوبي را براي برگزاري جشن پاياني ماه رمضان فراهم كرده كه مي‌توانيد هرجور دلتان مي‌خواهد از آن استفاده كنيد. در كنارش تلويزيون هم مثل هميشه اين جور وقت‌ها يك منوي خيلي خوب و دلپذير را برايتان فراهم كرده است كه اين، جشن خوب و لذت‌بخش شما را به‌ياد ماندني‌تر مي‌كند.

اين جشن كوچك از ساعت 23 همين امشب با پخش فيلم «كلاهي براي باران» ساخته مسعود نوابي شروع مي‌شود كه همين چند وقت پيش روي پرده سينماها بود. بازيگران اصلي اين فيلم همان كساني هستند كه در سريال‌هاي شب‌هاي رمضان، زياد آنها را ديده‌ايد؛ رضا عطاران و جواد رضويان در كنار حديث فولادوند، مهران غفوريان و مهران رجبي كساني هستند كه به داستان اين فيلم جان داده‌اند. اما جشن اصلي كانال‌هاي مختلف تلويزيون از روز چهارشنبه و با اين شرح شروع مي‌شود؛
شبكه يك سيما

فيلم روز چهارشنبه شبكه يك، به اسم «موفق باشي» محصول 1996 آمريكاست و ريچارد لبري هم آن را كارگرداني كرده است. شخصيت اصلي اين فيلم به اسم جو يك قهرمان بيس‌بال است كه در مسابقه، دچار ضربه مغزي مي‌شود و بعد كم‌كم بينايي‌اش را از دست مي‌دهد.

اين بيماري، او را خانه‌نشين مي‌كند و به مرور همسرش هم او را ترك مي‌گويد و او به پيشنهاد پزشك معالجش راه‌هاي مختلفي را براي درمان افسردگي و پرخاشگري‌اش امتحان مي‌كند.

ساعت 22 پنجشنبه در قالب برنامه «سينما يك»، فيلم سينمايي «سرقت بانك» ساخته راجر دانالدسون محصول 2008 انگلستان را مي‌بينيد كه براساس يك سرقت واقعي كه در سال 1971 در لندن اتفاق افتاد و دولتمردان اين كشور را زير سوال برد، ساخته شده است.

مجيد و قصه‌هايش چيزي نيست كه به اين زودي از ياد من و شما برود. هنوز هم مي‌شود هر از گاهي به سراغ اين مجموعه شيرين و ديدني رفت و لذت برد. پس ساعت 16 جمعه هم قصه «شرم» از اين مجموعه را از دست ندهيد تا شاهد باشيد آقا مجيد چطوري فيلم 8 ميليمتري مي‌سازد.

كارگردان و تهيه‌كننده اين فيلم كيومرث پوراحمد است.

شبكه 2 سيما

اسم فيلم روز عيد فطر شبكه 2 كه ساعت 30/17 پخش مي‌شود، «عشق، ميرائي پايان‌ناپذير» است. كارگردان اين فيلم آمريكايي محصول 2007، مارك‌گيري است و داستانش از وقتي شروع مي‌شود كه يك كلانتر در حادثه اي كشته مي‌شود و زن و بچه‌اش كه ديگر كس و كاري در آن شهر ندارند تصميم مي‌گيرند به شهر پدربزرگشان مهاجرت كنند.فيلم كانادايي «تيم قرمز» هم ساعت 45/23 پنجشنبه از اين شبكه پخش مي‌شود. كارگردان اين فيلم جرمي هف است و داستان يك مامور وظيفه‌شناس را روايت مي‌‌كند كه با تحقيقاتش كشف مي‌كند قتل‌هاي زنجيره‌اي كه اتفاق مي‌افتد، خودكشي نيستند.فيلم ايراني «خواب زمين» را هم ساعت 30/17 عصر جمعه خواهيد ديد. داستان اين فيلم كه محمدرضا آهنج آن را ساخته درباره يك زن جوان خارجي به اسم ماريا است كه براي ديدن كامل‌ترين و طولاني‌ترين كسوف قرن به همراه همسرش محسن به ايران مي‌آيد و اينجا درگير اتفاقات مختلفي مي‌شود. بازيگران اصلي اين فيلم امين زندگاني، فرخ نعمتي، سعيد داخ و حسن اسدي هستند.

شبكه 3 سيما

آنهايي كه عشق فيلم‌هاي هندي پر از اشك و سوز و آه هستند، بايد ساعت 15/22 چهارشنبه تلويزيونشان را روشن كنند و فيلم «داداش سونا گاندي‌شناس مي‌شود» را ببينند. اين فيلم را راج كمار شيراني ساخته و بازيگرانش سانجي دات، و پديا والان و بومن ايراني هستند.«عكاس سمج» ساخته پال آسبكال هم فيلم روز پنجشنبه اين شبكه است كه ساعت 30/20 پخش مي‌شود و داستان مرد خانواده دوستي به اسم بولارامي را روايت مي‌كند كه يك اتفاق باعث شهرتش مي‌شود و همين او را به دردسر مي‌اندازد.

ساعت 30/22 روز جمعه هم مي‌توانيد در قالب برنامه صد فيلم تماشاچي فيلم شيرين و دوست‌داشتني «روز هشتم» باشيد كه با اين‌كه چند بار پخش شده، ولي ديدن دوباره آن خالي از لطف نيست. اين فيلم سوئدي را ژاك دون كارگرداني كرده است.

شبكه 4 سيما

ساعت 30/20 روز عيد فطر يعني همان چهارشنبه فيلم «راز زيبا» را در شبكه 4 خواهيد ديد. اين فيلم اسپانيايي داستان نوجوان پرشوري را روايت مي‌كند كه با آشنايي مادرش با يك مرد و تصميمش براي ازدواج دچار چالش مي‌شود.«آخرين هورا» جان فورد فتيد هم فيلمي است كه ساعت 30/15 بيننده‌اش خواهيد بود. اسپنسر تريسي، جفري هانتر و دايان فورستر بازيگران اين محصول 1958 آمريكا هستند.

شبكه تهران‌

اسم فيلم روز چهارشنبه شبكه تهران «سه استادكيم» است كه همان طور كه از اسمش پيداست، قصه 3 استاد فنون رزمي را روايت مي‌كند. اين فيلم محصول سال 2007 كره جنوبي است.

«جهنده» ساخته داگ ليمن هم ساعت 30/13 از اين شبكه پخش مي‌شود.فيلم «ازدواج به سبك هندي» هم يك حال اساسي ديگر براي عاشقان سينماي هندوستان است و بازيگرانش آميتا باچان، تابو، پارش راول و زهره سگال هستند.

«جك كانگورو» به كارگرداني ديويد مكنالي هم آخرين فيلم شبكه 5 است كه مي‌توانيد آن را ساعت 30/13 ببينيد. اين فيلم آمريكايي استراليايي درباره نوجواني به اسم جك است كه ناپدري بداخلاقي دارد و مي‌خواهد او را از سرخودش باز كند.



-