هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 9 شهريور 1405
ساعت 09:12
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 23 شهريور 1387 ساعت 16:04
شنبه 23 شهريور 1387 20:34 ساعت
2008-9-13 16:04:31
شناسه خبر : 1514

"ولاديمير پوتين" درملاقات با گروه بين المللي "والداي" و گفت وگو با "مهدي سنايي" رييس ايراني گروه دوستي پارلماني ايران و روسيه در اين ديدار گفت: برنامه هسته اي ايران يک تهديد نيست بلکه يک مشکل است که بايد با تامل و حوصله به حل آن پرداخت.

به گزارش رجانيوز به نقل از ايرنا،"والداي" توسط روسيه و مرکب از جمعي از کارشناسان بين المللي و نمايندگان عرصه هاي مختلف سياسي، اجتماعي از کشورهاي گوناگون تشکيل شده که در چارچوب آن به بحث در زمينه مسائل بين المللي و ژئوپليتيک جهاني مي پردازند.

براي اولين بار از ايران نيز مهدي سنايي استاديار علوم سياسي دانشگاه تهران و رئيس مطالعات روسيه در اين دانشگاه به اين برنامه دعوت شده است.

به گزارش روز شنبه رايزني فرهنگي ايران در مسکو، نخست وزير روسيه گفت: روسيه طرفدار تحريم شديد ايران نيست و تلاش خواهد کرد با توافق با ساير اعضاي گروه 1+5 به حل اين مساله بپردازد.

ولاديمير پوتين با اشاره به اين واقعيت که نظام تک قطبي شکست خورده و درحل و فصل مسائل بين المللي ناتوان است و با اشاره به ديدار گذشته خود با آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اضافه کرد: ايران کشوري تاريخي است و روابط هزار ساله با روسيه دارد.

وي افزود: مساله برنامه هسته اي ايران نيز بايد از طريق توافق و در چارچوب بازرسي هاي آژانس بين المللي انرژي اتمي مورد رسيدگي قرار گيرد.

نخست وزير روسيه در ادامه اين ديدار گفت: مساله رژيم حقوقي درياي خزر نيز بايد با جديت بيشتري دنبال شود تا به حل و فصل نهايي آن دست بيابيم.



-