هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 18 شهريور 1405
ساعت 02:28
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 16 شهريور 1405 ساعت 17:49
دوشنبه 16 شهريور 1405 17:44 ساعت
2026-9-7 17:49:36
شناسه خبر : 390106
از مظلوم‌ترین شهدای ماه‌های اخیر، همین شهدای دیشب وکیل‌آباد مشهد هستند. قریب ۱۹۰ شب این مردم لب خیابان کشور را حفظ کردند.
 
خدا می‌داند که این جماعت با چه عزم و استحکامی به میادین آمدند . ناخودآگاه از سستی‌های گاه و بی‌گاه خودمان شرمنده می‌شویم، از صفا و اراده و از همه بیشتر مظلومیت این مردم که از سحر فردای شهادت امام عزیز در تب و تاب هستن. در سرما و گرما، زیر بمب و موشک، با کلی تهمت و زخم و زبون و نگاه‌های چپ‌وچپ، حتی زیر بار تیکه و کنایه آن مسئول کم‌خرد و مداح بازی‌خورده که مدیون رشادت این‌هاست که آن بالا مانده ولی همین‌هارو تحقیر می‌کند و خار چشمشان شده‌اند.
 
این شهدا مسلم‌ترین، مخلص‌ترین، بی‌ادعاترین، آگاه‌ترین، بصیرترین، باشرف‌ترین، شجاع‌ترین، سلحشورترین، مقاوم‌ترین، محکم‌ترین و البته مظلوم‌ترین مردم ۳۰۰ سال اخیر ایران هستند.
 
اسم آن‌ها بالاتر از قزلباش‌ها و شاهسون‌ها و سربه‌داران و غازیان و عیاران و دیلمیان و زندهای‌لر نوشته خواهد شد. این شبها یاران امام عصر(عج) را در این جمعیت‌ها می‌شود پیدا کرد، با تمام همان خصایصی که خوانده و شنیده بودیم.
 


-