هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 8 شهريور 1405
ساعت 20:45
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 8 شهريور 1405 ساعت 20:44
يكشنبه 8 شهريور 1405 20:41 ساعت
2026-8-30 20:44:52
شناسه خبر : 389954
ژاپن، کره‌جنوبی و آمریکا در تازه‌ترین نمایش هماهنگی نظامی خود در شرق آسیا، از برگزاری رزمایش مشترک سه‌جانبه با هدف سنجش آمادگی در برابر تهدیدهای موشکی و هسته‌ای کره‌شمالی خبر دادند.
ژاپن، کره‌جنوبی و آمریکا در تازه‌ترین نمایش هماهنگی نظامی خود در شرق آسیا، از برگزاری رزمایش مشترک سه‌جانبه با هدف سنجش آمادگی در برابر تهدیدهای موشکی و هسته‌ای کره‌شمالی خبر دادند.
 گروه بین‌الملل-رجانیوز: خبرگزاری رویترز در گزارشی اعلام کرد ستاد مشترک ارتش کره‌جنوبی روز جمعه به وقت محلی از برگزاری رزمایش نظامی مشترک این کشور با ژاپن و آمریکا از ۹ تا ۱۱ سپتامبر (۱۸ تا ۲۰ شهریور ۱۴۰۵) خبر داد؛ رزمایشی که با هدف سنجش آمادگی سه کشور در برابر تهدیدهای موشکی و هسته‌ای کره‌شمالی برگزار خواهد شد.
 
ستاد مشترک ارتش کره‌جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد رزمایش سالانه «لبه آزادی» با ماهیت دفاعی، در آب‌های بین‌المللی جنوب و شرق جزیره ججو در کره‌جنوبی برگزار می‌شود.
 
خبرگزاری یونهاپ نیز گزارش داد این رزمایش سه‌جانبه در حالی برگزار می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، پیشتر یک رزمایش مشترک بزرگ با کره‌جنوبی را لغو کرده بود و پس از آن، ایالات متحده رزمایش مشترک تفنگداران دریایی با سئول را که برای ماه آینده برنامه‌ریزی شده بود، لغو کرد.
 
پایان پیام/


-