هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 8 شهريور 1405
ساعت 02:02
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 7 شهريور 1405 ساعت 21:31
شنبه 7 شهريور 1405 21:25 ساعت
2026-8-29 21:31:45
شناسه خبر : 389938
طبق جدیدترین نظرسنجی انتخاباتی،  با قرار گرفتن حزب یاشار در جایگاه نخست، تغییرات جدی در معادلات سیاسی‌ این رژیم در حال رخ دادن است
طبق جدیدترین نظرسنجی انتخاباتی، با قرار گرفتن حزب یاشار در جایگاه نخست، تغییرات جدی در معادلات سیاسی‌ این رژیم در حال رخ دادن است
گروه بین‌الملل-رجانیوز: به گزارش رویترز از تل‌آویو، جدیدترین نظرسنجی انتخاباتی شبکه ۱۱ تلویزیون اسرائیل که روز سه‌شنبه منتشر شد، نشان‌دهنده تغییر جدی در معادلات سیاسی این رژیم است.
 
بر اساس این نظرسنجی، حزب «یاشار» به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس سابق ستاد ارتش اسرائیل، با کسب ۲۴ کرسی در جایگاه نخست قرار گرفته و حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو با ۲۲ کرسی در رتبه دوم ایستاده است.
 
در بخش مربوط به گزینه‌های نخست‌وزیری، آیزنکوت با ۴۷ درصد حمایت، فاصله ۹ درصدی با نتانیاهو دارد که تنها ۳۸ درصد آرا را به خود اختصاص داده است. ۱۵ درصد از پاسخ‌دهندگان نیز اعلام کرده‌اند که هنوز میان این دو گزینه تصمیم نهایی را اتخاذ نکرده‌اند.
 
انتهای پیام/
 


1
پسندیدم

-