هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 19 مهر 1404
ساعت 04:59
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 19 مهر 1404 ساعت 04:59
شنبه 19 مهر 1404 04:52 ساعت
2025-10-11 04:59:03
شناسه خبر : 386990
 دولت موقت سوریه از رأی مجلس سنای آمریکا برای لغو قانون قیصر که در زمان حکومت «بشار اسد» رئیس جمهور سابق سوریه علیه این کشور وضع شده بود، استقبال کرد.
 
«اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه دولت موقت سوریه در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: لغو این قانون گامی است که راه را برای مسیری جدید به سوی سازندگی و بهبود اوضاع هموار می‌کند.
 
نمایندگان مجلس سنای آمریکا دسامبر ۲۰۱۹ قانون قیصر را علیه مردم سوریه تصویب کردند و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور وقت آمریکا نیز آن را در بیستم دسامبر ۲۰۱۹ امضا کرد و این قانون از ژوئن سال ۲۰۲۰ اجرایی شد.
 
این قانون علیه افراد و نهادهای مرتبط با درگیری‌ها در سوریه تحریم‌های اضافی و محدودیت‌های مالی اعمال کرد و همچنین افراد و سازمان‌های خارجی حامی پیمانکارانی که به نمایندگی از سوریه و کشورهای دوست این کشور فعالیت می کردند، تحت تحریم‌ها قرار داد.
 
دولت وقت سوریه در آن زمان در بیانیه‌ای تشدید اقدامات ظالمانه و تحمیلی آمریکا بر این کشور را از طریق آنچه قانون قیصر (سزار) خوانده شد، به شدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار بدیهی‌ترین حقوق بشر و قوانین‌ بین‌المللی دانست.
 
با سقوط دولت بشار اسد و روی کار آمدن دولتی همسو با سیاست های آمریکا و غرب در دمشق، دولت های غربی روابط خود با حاکمان جدید سوریه را برقرار کرده و به دنبال لغو تحریم ها و تقویت روابط با دمشق رفتند.


-