هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 20 ارديبهشت 1404
ساعت 02:28
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 5 مرداد 1398 ساعت 17:27
شنبه 5 مرداد 1398 13:59 ساعت
2019-7-27 17:27:16
شناسه خبر : 324481
مسئول کانون دانش‌پژوهان نخبه گفت : مخاطب دیگر این حرکت، مردم عزیز کشورمان هستند که توانمندی‌های علمی فرزندان خود که در سطوح بالای جهانی نقش‌آفرین و صاحب حرف بوده‌اند را بشناسند.
مسئول کانون دانش‌پژوهان نخبه گفت : مخاطب دیگر این حرکت، مردم عزیز کشورمان هستند که توانمندی‌های علمی فرزندان خود که در سطوح بالای جهانی نقش‌آفرین و صاحب حرف بوده‌اند را بشناسند.
گروه اجتماعی-رجانیوز: جواد داور، مسئول کانون دانش پژوهان نخبه با اشاره به شرایط موجود کشور و انقلاب اسلامی گفت: در راستای مطالبه رهبر معظم انقلاب در سالهای گذشته خصوصا در اردیبهشت امسال مبنی بر حفظ جایگاه کشور در المپیادهای جهانی و توجه ویژه بر نخبه پروری و تقویت مدارس استعدادهای درخشان، جمعی از  دانشجویان نخبه مدال آور دانشگاه‌های برتر، ۱۱۵ مدال جهانی و کشوری خود را به محضر مبارک ایشان تقدیم کردند. 
 
وی افزود: در گام دوم انقلاب و در شرایطی که دشمنان نظام و ملت ایران فشارهای خود را به بی‌سابقه‌ترین حد ممکن رسانیده‌اند، لازم بود تا جوانان مومن انقلابی که در سنگر علم و فناوری حائز مقامات بالای جهانی و کشوری  هستند، دست به چنین کاری برای رساندن پیام خود به گوش دشمنان خصوصا دولت جنایتکار امریکا بزنند .
 
مسئول کانون دانش‌پژوهان نخبه ادامه داد: مخاطب دیگر این حرکت، مردم عزیز کشورمان هستند که به توانمندی‌های علمی فرزندان خود که در سطوح بالای جهانی نقش‌آفرین و صاحب حرف بوده‌اند را بشناسند و روح امیدواری و «ما می‌توانیم» را در فرزندان خود نظاره کنند.
 
وی با اشاره به اشتیاق بالای این نخبگان مبنی بر دیدار با رهبر معظم انقلاب افزود: تمام این عزیزان برای دیدار با ناخدای کشتی انقلاب و تجدید عهد و پیمان با ایشان لحظه‌شماری می‌کنند.
 
جواد داور همچنین با قدردانی از مسئولان دفتر رهبری در این حرکت گفت: لازم است تشکر ویژه خود را از مسئولان محترم دفتر رهبر معظم انقلاب اعلام کنیم که با زحمات خود زمینه تقدیم مدال‌ها را فراهم نموده و هم اکنون نیز در پی تسریع هماهنگی‌ها برای دیدار این نخبگان با معظم له هستند.
 


-