هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 20 شهريور 1405
ساعت 04:27
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 18 مهر 1395 ساعت 19:23
يكشنبه 18 مهر 1395 19:04 ساعت
2016-10-9 19:23:14
شناسه خبر : 257416
کابیه رژیم صهیونیستی در اقدامی که از هراس این کابینه حکایت دارد، اقدام به تشکیل جلسه فوق العاده برای بررسی عملیات های شهادت طلبانه جوانان فلسطینی می کند.
کابیه رژیم صهیونیستی در اقدامی که از هراس این کابینه حکایت دارد، اقدام به تشکیل جلسه فوق العاده برای بررسی عملیات های شهادت طلبانه جوانان فلسطینی می کند.

به گزارش مهر به نقل از فلسطین الیوم، کابینه رژیم صهیونیستی در پی وقوع عملیات شهادت طلبانه در اراضی اشغالی جلسه فوق العاده تشکیل می دهد.

 

بر اساس این گزارش در پی وقوع عملیات شهادت طلبانه جوانان فلسطینی در اراضی اشغالی که منجر به هلاکت ۲ نظامی صهیونیست و زخمی شدن ۸ نظامی دیگر شد، کابینه رژیم صهیونیستی جلسه فوق العاده تشکیل می دهد.

 

این جلسه رأس ساعت ۱۷:۳۰ به وقت محلی با حضور فرماندهان و افسران عالی رتبه ارتش اسرائیل برگزار خواهد شد.

 

گفتنی است عملیات شهادت طلبانه امروز شهروند فلسطینی در قدس اشغالی به کشته شدن دو صهیونیست انجامید.



-