هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 20 شهريور 1405
ساعت 16:00
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 18 مرداد 1395 ساعت 20:24
دوشنبه 18 مرداد 1395 20:23 ساعت
2016-8-8 20:24:37
شناسه خبر : 250624
معاون نخست وزیر ترکیه از عدم دستگیری تعداد دیگری از نظامیان این کشور که در کودتای ترکیه دست داشتند، خبر داد.
فارس: معاون نخست وزیر ترکیه امروز دوشنبه از عدم دستگیری 186 نظامی و 30 ژاندارم مشکوک به مشارکت در کودتای نافرجام ماه گذشته در این کشور خبر داد.
 
به نوشته «رویترز» «کورت الماز» معاون نخست وزیر ترکیه در نشست امروز کابینه اعلام کرد، 186 نظامی و 30 ژاندارم هنوز دستگیر نشده‌اند.
 
 وی در ادامه با بیان این که 9 ژنرال ارتش نیز شامل این عده می‌شوند، گفت که 10 خارجی نیز در این رابطه دستگیر شده‌اند.
 
به نوشته رویترز، ترکیه هزاران نظامی را به دنبال کودتای نافرجام شناسایی کرد و 3000 هزار نفر آن‌ها را  به دلیل ارتباط با کودتا اخراج کرد.
 
رسانه‌های عربی نیز چندی قبل به نقل از دیپلمات‌های آنکارا فاش کرده‌اند که روسیه ساعاتی قبل از وقوع کودتای ترکیه، به «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه در خصوص وقوع یک کودتای نظامی قریب‌الوقوع در این کشور هشدار داده بودند.
 
این در حالی است که یک رسانه‌ غربی گزارش کرده که اردوغان بعد از دریافت توصیه‌های ایران، از هواداران خود خواست در خیابان‌ها باقی بمانند.
 
طبق این گزارش، برخی منابع دیپلماتیک در آنکارا اعلام کردند که سازمان اطلاعات ملی ترکیه موسوم به «MIT» اطلاعاتی را از همتایان روس خود دریافت کرده بودند که در خصوص یک کودتای قریب‌الوقوع در این کشور مسلمان هشدار داده بودند.

 



-