هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 12 ارديبهشت 1404
ساعت 10:58
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 10 بهمن 1394 ساعت 20:21
شنبه 10 بهمن 1394 19:55 ساعت
2016-1-30 20:21:11
شناسه خبر : 233189
در این پنل، به ترتیب دکتر حسین شمسیان، دکتر سید علی قریشی، دکتر مهدی اسماعیلی، دکتر مهدی اقراریان، دکتر ودود حیدری، مهندس مقداد همتی و دکتر حسین ساعی، هر کدام در نطق 5 دقیقه ای، اهم مطالبات "رویش های انقلاب" را بیان کردند.
در این پنل، به ترتیب دکتر حسین شمسیان، دکتر سید علی قریشی، دکتر مهدی اسماعیلی، دکتر مهدی اقراریان، دکتر ودود حیدری، مهندس مقداد همتی و دکتر حسین ساعی، هر کدام در نطق 5 دقیقه ای، اهم مطالبات "رویش های انقلاب" را بیان کردند.
گروه سیاسی-رجانیوز: همایش صدای رویش‌های انقلاب به همت جمع کثیری از نخبگان جوان، متعهد و متخصص انقلابی برگزار شد.
 
به گزارش رجانیوز همایش صدای رویش های انقلاب اسلامی عصر امروز شنبه 10 بهمن در مجتمع فرهنگی سرچشمه برگزار شد.
 
 
در این مراسم که حسین فدایی،حمید رسایی و حسین الله کرم، علیرضا زاکانی، محمدحسن ابوترابی فرد، علی اصغر زارعی، صادق محصولی، میثم نیلی، عبدالحسین روح‌الامینی و حسین طلا نیز حضور داشتند، وحید یامین پور ،سید کمیل باقرزاده، غلامعلی حداد عادل و برخی دیگر از چهره های سیاسی فرهنگی به نمایندگی از فعالان سیاسی نسل سوم سخنرانی کردند. 
 
یامین پور: جریان غرب‌گرا اهدافش را از طریق اصول‌گرایان تقلبی محقق می‌کند/ جریان‌هایی با اتهامات ناجوانمردانه در صدد زنده به گور کردن جوانان انقلابی هستند
 
عضو جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با بیان اینکه امروز شاهد تحرک جریان نئولیبرال در کشور هستیم، گفت: « ما در چه شرایطی هستیم؟ تحرک دوباره جریان غربگرا و نئولیبرال در ایران، جریانی که استقلال کشور را قابل مقایسه کرده است؛ جریانی که بنا دارد ایران را به یکی از اقمار آمریکا تبدیل کند؛ این یکی از نتایج پذیرفتن نظام تک قطبی است. از نظر ما قابل مذاکره کردن صنعت هسته‌ای ایران و پر کردن قلب نیروگاه هسته‌ای اراک نه نتیجه مذاکرات که آغاز مذاکرات است. نتیجه مذاکرات معامله بر سر اصل استقلال نظام و بنیادهای انقلاب اسلامی است. »
 
یامین پور با اشاره به برنامه جریان نئولیبرال در جانشین کردن اهداف توسعه غربی به جای الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت سیاسی ادامه داد: « برنامه این جریان چیست؟ قانونی کردن و نهادینه کردن نفوذ. نفوذ را به تحرک چند ژورنالیست و جاسوس تقلیل ندهیم. نفوذ یعنی تدوین سندهایی که بنیادهای انقلاب اسلامی را تضعیف می‌کند. نفوذ یعنی جانشین کردن اهداف توسعه‌گرای غربی به جای الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت. آیا از سند برنامه ششم اطلاع دارید؟ سندی که در ابعاد نظامی و دفاعی، بودجه دفاعی را نود درصد را کاهش می‌دهد و در ابعاد فرهنگی به دنبال حذف تدریجی نظام نظارت و ممیزی و تسهیل صدور مجوزهاست.»
 
 
وی افزود: « معتقدم جریان غربگرا و تفکر تنازل، چندان نیازی به اصلاح‌طلبان ندارد. اصلاح‌طلبان جریانی پرهزینه و کم‌عقل در عرصه سیاست هستند و این با روحیه‌ی رئیس‌جمهور تناسبی ندارد. این جریان معتقد است اهدافش را از طریق اصولگرایان تقلبی می‌تواند محقق کند. کسانی که نام اصولگرایی را مشوه کرده‌اند ولی ذیل این نام به وکیل‌الدوله‌هایی تمام عیار برای تحقق اهداف دولت بدل شده‌اند.»
 
این فعال سیاسی با اشاره به خطر اصول‌گرایان تقلبی گفت: « خطر اصولگرایان تقلبی از خطر اصلاح‌طلبان بیشتر است. اصولگرایی را باید از دست آنها نجات داد. بخشی از پروژه نفوذ، خراب کردن چهره‌ی اصولگرایی اصیل است. جریان انقلابی و رویش‌های انقلابی کاری با قبیله‌گرایی‌های سیاسی ندارند. معیارها و شاخصهای اصیل برای آنها مهم است و اشخاص را با معیارها می‌سنجند. ما ماموریم گفتمان انقلاب را از خطر التقاط و افراط  و تفریط حفظ کنیم.» 
 
وی خاطرنشان کرد: « بازوی رهبری برای حفظ اصل انقلاب، رویشهای انقلابی هستند. معظم‌له فرمودند این رویشهای باطراوت است که ماندگاری انقلاب را تضمین می‌کنند. چهره‌هایی که به کانونهای قدرت و ثروت وابستگی ندارند و برای انجام رسالت انقلابی خود، در رودربایستی‌های رایج قبایل سیاسی گرفتار نشده‌اند.انقلاب در بزنگاهی دیگر است. جریانهایی به اتهامات ناجوانمردانه به جوانان انقلابی به دنبال حذف و زنده به ‌گورکردن آنها هستند. بی‌شناسنامه، تندرو، کلاغ، دیوار سفارت، مُهر پرت‌کردن و... . رهبر انقلاب امروز در مقام وکیل‌مدافع این نیروها عمل می‌کنند چون تنها صخره‌سخت در برابر نفوذ همین جریان هستند.»
 
 
حداد عادل : باید قدر حضور جوانان در عرصه سیاسی را بدانیم/ دشمن به ناآگاهی نسل جوان از تاریخ ایران امید بسته است
 
همچنین ، غلامعلی حداد عادل سخنگوی ائتلاف اصولگرایان در این همایش  با بیان اینکه ما با دیدن جوانان روحیه و قوت می‌گیریم به خاطرات خود از زمان انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: « زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید همه ما امیدمان این بود که نسلی از راه برسد که در فضای انقلاب متولد شده و رشد کرده باشد و به کمک نسل اول بیاید.
حداد عادل ادامه داد: بنده در اسفند سال 57 به توصیه شهید مطهری در کابینه دولت موقت معاون وزارت ارشاد بودم اما با گذشت 5 ماه از پیروزی انقلاب، انقلاب اسلامی هنوز یک روزنامه هم نداشت.»
 
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: « برای ما که آن روزها را دیده‌ایم امروز که شما جوانان را می‌بینیم خدا را شکر می‌کنیم؛ دشمنان امید بسته‌اند که نسل اول و دوم که جبهه و زندان‌های قبل انقلاب را رفته‌اند از صحنه خارج بشوند و نسلی بیاید که نه طاغوت و جنگ و جبهه را دیده و نه شهادت‌ها را تا بتوانند انواع سریال‌های شبکه‌های ماهواره‌ای آنها را بمباران کنند.»
 
 
وی با بیان اینکه آنها حتی می‌خواهند انقلاب اسلامی را بدهکار جریان طاغوت کنند خاطرنشان کرد: « دشمنان به ناآگاهی نسل جوان از تاریخ ایران امید بسته‌اند و ما باید این امید را ناامید کنیم.»
 
حداد عادل با تاکید براینکه شما جوانان نشان داده‌اید که انقلاب یک جریان مستمری است که روز به روز نوتر می‌شود افزود: « شما صحبت‌های رهبری و رهبر انقلاب نیز صحبت‌های شما را به خوبی می‌فهمند و امام راحل نیز همین گونه بودند وجوانان در انقلاب بیشترین هم‌نوایی را با امام راحل داشتند.»
 
سخنگوی ائتلاف اصولگرایان به خاطره‌ای از بازرگان اشاره کرد و ادامه داد: « پس از آنکه بازرگان از دولت موقت کناره گرفت خبرنگاری با او مصاحبه کرد و او گفت من مبهوت هستم که امام چه پیامی دارد که اینطور جوانان را به خود مجذوب کرده است.»
وی با تاکید براینکه رهبر معظم انقلاب هم مانند امام هستند یادآور شد: « امروز در هر عرصه‌ای از جمله هنر، سینما و رسانه حضور جوانان مایه امیدواری است و ان‌شاءالله در عرصه سیاست هم حضورشان مبارک باشد و امثال ما قدر این هوشیاری و رویش را بدانیم.»
 
حداد عادل در ادامه این نشست پس از تقدیر از زارعی ادامه داشت با بیان اینکه تقدیر از آقای زارعی همه ما و ایشان را غافلگیر کرد به ذکر خاطره‌ای درباره این نماینده پرداخت و گفت: « ما درباره موضوعی چندین ماه در مجلس کاری سنگین را دنبال می‌کردیم و علی‌رغم میل برخی‌ها این موضوع به نتیجه رسیده و بنده احساس کردم باید از آقایان زاکانی و زارعی تقدیر شود.»
 
نماینده مردم تهران افزود:« بنده با منزل آقای زاکانی تماس گرفتم اما او گفت که این کار را آقای زارعی به دوش کشیده لذا بنده به ایشان زنگ زدم اما او هم گفت که من کاره‌ای نبوده‌ام و هر کاری که صورت گرفته توسط آقای زاکانی بوده است بنابراین می‌خواهم ب گویم که آنها چنین افرادی هستند و جای آنها خالی خواهد بود.»
 
تقدیر از دکتر علی اصغر زارعی
گفتنی است که در این مراسم از علی اصغر زارعی نماینده مردم تهران در مجلس که در دهمین دوره انتخابات مجلس حضور ندارد، تقدیر شد.متن لوح تقدیری که به دکتر علی اصغر زارعی، نماینده فعلی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، تقدیم شد، بدین شرح است:
بسمه‌تعالی
 
برادر عزیز جناب آقای دکتر زارعی
 
سلام علیکم
 
در روزگاری که سیاست‌بازی جناحی و گروهی کوته‌نظرانه، سکه رایج شده است و در روزگاری که تحت عناوین فریبنده‌ای همچون اعتدال و صلح و تعامل و ... حق و عدالت را قربانی می‌کنند و در روزگاری که «پافشاری بر اصول» را «تندروی»، «غیرت» را «تعصب بیجا»، «دشمن» را «معارض در منافع» و «مبارزه با استکبار» را «رفتار ایدئولوژیک غیرعقلانی» می‌دانند، دیدن تک‌ستاره‌هایی در آسمان سیاست که سیر تعمدانه و با پافشاری بر اصول به مبارزه با دشمن و استکبار برمی‌خیزند امید را در دل رویش‌های انقلاب و اسلام زنده می‌کند که آری درست است. همچون همیشه تاریخ، سربازان و یاران ولی خدا در اقلیتند. ولی ایشان قطعا و یقینا مستظهر و قوت ایمان و جان و مال و آبرو و جریان حق را یاری خواهند کرد.
 
معتقدیم هر مسئولی در جمهوری اسلامی ایران، باید تعهد و تخصص توأمان داشته باشد، غیور باشد، از ولی زمان خود تبعیت مطلق داشته باشد. در مقابل استکبار جهانی و ایادی داخلی آن موضع محکم و مبارزه فعال داشته باشد. ساده‌زیست باشد، امین و صادق باشد. تمام هم و توان خود را مصروف ارتقای فرهنگ انقلاب و پیشرفت جمهوری اسلامی کند. دغدغه جدی استقلال همه جانبه کشور را داشته باشد، شجاع باشد، انقلابی باشد، پرکار باشد و چندین و چند خصوصیت دیگری از این دست را که در این مجال نمی‌گنجد داشته باشد.
 
اکنون که مجلس نهم به پایان کار خود نزدیک می‌شود در آستانه انتخابات مجلس دهم قرار داریم. بر خود لازم دانستیم بر جنابعالی که حقا و انصافا در زمره ستارگان درخشان مجلس نهم و یکی ایز مصادیق خوب برای نماینده تراز انقلاب اسلامی بودید قدردانی و سپاسگزاری کنیم.
 
جمعی از رویش‌های انقلاب اسلامی
 
 
 
در ادامه همایش "صدای رویش های انقلاب"، نوبت به سخنرانی 7 تن از جوانان انقلابی رسید تا در مدت زمانی معین، دیدگاه خود پیرامون موضوعات مختلف کشور را مورد بررسی قرار دهند. در این پنل، به ترتیب دکتر حسین شمسیان، دکتر سید علی قریشی، دکتر مهدی اسماعیلی، دکتر مهدی اقراریان، دکتر ودود حیدری، مهندس مقداد همتی و دکتر حسین ساعی، هر کدام در نطق 5 دقیقه ای، اهم مطالبات "رویش های انقلاب" را بیان کردند.
 
شمسیان: توطئه تکصدایی ریزش های انقلاب شکست خورد
 
حسین شمسیان، عضو شورای سردبیری روزنامه کیهان، گفت: آنچه که تاکنون دشمن تلاش می کرد تا با صدای بلند به گوش همگان برساند، خبر ریزش های انقلاب بود اما امروز، مشخص شد که انقلاب اسلامی، بیشتر از ریزش ها، رویش های قابل اطمینان و رو به جلویی داشته است.
 
 
 
 قریشی: برجام براساس کدام پشتوانه قرار است وارد کتاب های درسی شود؟
 
دکتر سید علی قریشی، عضو هیات علمی دانشگاه و از کاندیداهای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، سخنان کوتاه خود را به موضوع آموزش اختصاص داد و گفت: جای تعجب است بحث بسیار مهم "سبک زندگی اسلامی - ایرانی" که مورد تاکید ویژه رهبر معظم انقلاب، مراجع تقلید و مسئولان مختلف کشور قرار دارد، در نظام آموزشی کشور دچار غفلت قرار گرفته اما همزمان، موضوع مبهم، سوال برانگیز و عجیب برجام قرار است به عنوان واحد درسی وارد کتاب های دانش آموزان شود.
 
قریشی با انتقاد شدید از سیاسی بازی در نظام مهم آموزشی، تاکید کرد: در پشت این مسایل چه فکری پنهان شده است که موضوعات دارای اهمیت را به کناری گذارده و مسایل سیاسی و جناحی را به بطن نظام آموزشی کشور وارد کرده اند. قرار است چه بلایی بر سر فرزندان ما در مدارس بیاید؟
 
عضو هیات علمی دانشگاه با اشاره به مبهم بودن برجام، ادامه داد: برجام با شروط 9 گانه ای که رهبر معظم انقلاب تعیین کردند، فعلا به صورت مبهم اجازه اجرا گرفته و مشخص نیست سرانجام آن چه خواهد شد؛ با این وجود، طی روزهای اخیر از سوی مسئولان وزارت آموزش و پرورش اطلاع داده شد که قرار است از سال آینده به عنوان واحد درسی به دانش آموزان ارایه شود! این اتفاق براساس کدام پشتوانه و تدبیر صورت خواهد گرفت؟ این همه رفتار عجولانه براساس کدام تدبیر انجام می شود؟
 
این مداح اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی، ادامه انقلاب عاشوراست، با بیان اینکه حضرت علی اکبر(س) یکی از رویش های انقلاب عاشورا بود، اظهار داشت: امیدواریم رویش های انقلاب اسلامی نیز بتوانند در مسیر پیش رو، خوش بدرخشند و با حضور پررنگ در مسایل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، منویات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری را به عنوان راهبرد اصلی خود مورد پیگیری قرار دهند.
 
 
 اسماعیلی: سیاست خارجی باید به ریل انقلاب بازگردد
دکتر محمدمهدی اسماعیلی، عضو هیات علمی دانشگاه و از کاندیداهای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، طی سخنانی، رفتار دستگاه دیپلماسی در دولت یازدهم را منفعلانه خواند و با یادآوری نگاه امامین انقلاب، تاکید کرد: سیاست خارجی در انقلاب اسلامی طبق اصول مختلف قانون اساسی بر مبنای دفاع از مظلومان و مستضعفان عالم، جبهه بزرگ مقاومت و در تقابل با استکبار به رهبری آمریکای جنایتکار تنظیم شده است اما این مساله طی 2/5 سال گذشته به صورت وارونه در حال اجراست.
 
 
معاون سیاسی و امنیتی سابق استانداری اصفهان با توصیه دست اندرکاران دستگاه دیپلماسی دولت به بازخوانی دقیق قانون اساسی، یادآور شد: یکی از وظایف نمایندگان مجلس، نظارت دقیق بر عملکرد وزارت خارجه و رصد اتفاقاتی است که در این حوزه در حال وقوع هست.
 
وی بازگشت دستگاه دیپلماسی به ریل انقلاب را یکی از ضروریات قطعی دانست و نقش مجلس دهم را در این باره مهم ارزیابی کرد.
 
 
 اقراریان: مجلس سبزه‌زار حضور ساکتین نیست
دکتر مهدی اقراریان، سخنران بعدی پنل 7 نفره بود که سخنانش را با تمرکز بر مطالبات نسل سوم ایراد کرد.
 
وی با طرح این که جایگاه مجلس در نگاه رهبر عزیز انقلاب چیست؟ گفت: مجلس در نگاه ایشان، قوه‌ی مفکره‌ کشور است و این فکر و اندیشه است که در لباس قانون تجلی می کند، بعد در سراسر وجود کشور سریان و جریان پیدا می کند.
 
کاندیدای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ادامه، سوالات دیگری درباره خانه ملت طرح کرد و افزود: سهم قوانین و مجلس در مشکلات کنونی کشور چقدر است؟ فکر این قوه‌ مفکره نسبتش با ارزشهای اساسی انقلاب چیست؟ زیرا این مجلس دیگر مجلس شورای ملی نیست بلکه مجلس شورای اسلامی است. نسبت مجلس دهم با جامعه و با مشکلات کشور و با نیازهای مردم چیست؟
 
اقراریان سپس به سوالات فوق را اینگونه پاسخ داد: یک نگاه به مبدا، یک نگاه به منتها؛ یک نگاه به خاستگاه، یک نگاه به هدف؛ اینها باید روشن باشد. اگر این شد، آن وقت قوانین، هم اصیل خواهد بود، درست خواهد بود، صحیح خواهد بود و هم کارآمد خواهد بود. آیا امروز قوانین ما کارآمد است؟
 
 
این فعال جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تدوین قانون اصیل، مشروع و مقبول را منوط به انتخاب نمایندگانی دانست که در کارنامه سیاسیشان، نسبتی روشن با آرمان های انقلاب و شناختی عمیق از دردها و رنج های مردم خاصه مستضعفین جامعه داشته باشند.
 
وی با برشمردن تکالیف متقابل مردم و نمایندگان، یادآور شد: اگر مردم را تکالیفی است که یکی از آنها حضور در صحنه انتخاب هست، مجلس آینده را نیز تکالیفی است که این تکالیف در زمره حقوق ملت شریف ایران است.
 
اقراریان در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات رایج در عرصه سیاستمداری کشور پرداخت و گفت: مشکلاتی چون شکل گرفتن طبقه ممتازه جدیدی که به خاطر انتخابها و انتصابها و زرنگیها و دست و پاداریها و مشرف بودن بر مراکز ثروت و از طریق نامشروعی که با زرنگی آن را یاد گرفته‌اند، به اموال عمومی دست می اندازند، امروز در کشور ما یک طبقه‌ای جدید، طبقه ممتازان و مرفّهان بی درد، درست کرده است. امروز از درون شکم نظام اسلامی که با مرفّهان بی درد و معارض و مخل، آنطور برخورد سختی کرد، یک طبقه مرفّه بی درد جدید طلوع کرده است که نسبت مجلس آینده و منتخبان آن باید با این طبقه جدیده برای مردم مشخص باشد.
 
کاندیدای انتخابات مجلس با طرح این سوال که رابطه مجلس و دانشگاه در پارلمان دهم چگونه خواهد؟ اظهار داشت: مگر می شود رابطه مجلس با کانون های تولید فکر یعنی دانشگاه ها منقطع باشد؟! من قضاوت درباره این موضوع و پاسخ به این سوال را به خود جامعه دانشگاهیان واگذار می نمایم.
 
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، تدوین فهرستی از مسایل اساسی کشور به همراه راه های حل آن در حرکتی جهادی و انقلابی به همت اساتید ارزشی و دغدغه مند دانشگاه ها در طرح مجلس یاوران را از جمله اقداماتی دانست که باید در دستور کار فوری مجلس آینده قرار گیرد.
 
اقراریان در پایان تاکید کرد: مجلس برآمده از فضایل ملت، مجلسی است پویا و پرتحرکت و این حادثه با حضور جوانان رقم خواهد خورد. مجلسی به دور از مصلحت اندیشی های گروهی؛ مجلس نباید سبزه زاری برای حضور ساکتین باشد.
 
 
ودود حیدری: چرا رییس جمهور پای میز مذاکره با شرکت تولیدکننده خودرو نشست؟
 
دکتر محمد ودودحیدری، مسئول سابق سازمان بسیج دانشجویی، در همایش "صدای رویش‌های انقلاب" اظهار داشت: در گذشته نه چندان دور شاهد دورانی بودیم که برخی متولیان می‌خواستند انقلاب را به یادها بسپارند و در دوره سیاه اصلاحات نیز دیدیم که می‌گفتند دوره انقلاب تمام شده است.
حیدری اضافه کرد: عده‌ای می‌گویند صدای رویش‌های انقلاب تفکر سال 57 است که راه مطلوب را به ما نشان می‌دهد حتی اگر به دنبال رفاه اقتصادی هستیم باید مطابق سال 57 و با تفکر انقلابی عمل و حرکت کرد.
مسئول سابق سازمان بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد:‌ با توجه به اینکه در آستانه انتخابات دهمین دوره از مجلس شورای اسلامی هستیم باید توجه به این نکته داشته باشیم که وظایف و رسالت نمایندگان متفاوت است. نگاه درست منطقی و بازگشت به ریل خدمت باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و همیشه نیز باید به دنبال بسط و گشترش نگاه منطقی و نظارت به دولت باشیم.
حیدری با بیان اینکه گشایش اقتصادی و خروج از رکود را عده‌ای به موضوع سیاست خارجی به ویژه مسئله هسته‌ای گره زده‌اند، عنوان کرد: برخی به جای اقتصاددرمانی به دنبال هواپیمادرمانی هستند و تنها راه اقتصاددرمانی را در این راه می‌بینند.
وی افزود: راه بازکردن گره‌ها و مشکلات اقتصادی، مقابله با رانت، قاچاق و پدیده آقازادگی است و با نگاه به اقتصاد مقاومتی است که گره‌های اصلی اقتصادی گشوده می‌شود.
کاندیدای انتخابات مجلس با انتقاد از نوع سفر روحانی به فرانسه، اظهار داشت: براساس کدام تدبیر، رییس جمهور به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور پای میز مذاکره با یک شرکت تولیدکننده خودرو می نشیند تا با آن شرکت، قراردادی به امضا برسد؟ این مسایل به شدت در تعارض با عزت ملی و نگران کننده است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی در خاتمه با بیان اینکه برخی به دنبال نهادینه کردن جریان نفوذ هستند، گفت: باید مانع ورود افرادی که عشق و شیفتگی مفرط نسبت به غرب دارند به مجلس شد.
 
 
همتی: سیستم فعلی بانکی، بلای جان مردم ایران شده است
مهندس مقداد همتی، مشاور وزیر سابق راه و شهرسازی، طی سخنان کوتاهی، به معضل بانکداری در کشور پرداخت و گفت: پولی که مردم به عنوان پس انداز و اندوخته در بانک ها سپرده گذاری می کنند، با تسهیلات ارایه شده بانکی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.
 
این کاندیدای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم رسیدگی نمایندگان به وضعیت بانک ها، یکی از مهمترین تکالیف مجلس آینده را ورود جدی به این موضوع و شفاف سازی در رابطه با سیستم بانکی کشور دانست.
 
 
این کارشناس مسایل اقتصادی با اشاره به عدم انجام وظایف محوله به بانکها، اظهار داشت: در حالی که سیستم بانکی از انجام تکالیف قانونی خود سر باز می زند، اما جالب توجه اینجاست که به تازگی، درصدد ورود به موضوعات فرهنگی، آن هم با همان نگاه واپسگرایانه در سیستم بانکداری هست؛ موضوعی که به شدت نگران کننده است و باید نمایندگان مجلس به این موضوع، ورود جدی داشته باشند.
 
 
 ساعی: دولت یازدهم دولت پیری است که مورد تایید پدرخوانده هم نیست
 
دکتر محمدحسین ساعی، عضو هیات علمی دانشکده صداوسیما، آخرین سخنران همایش "صدای رویش های انقلاب" بود. وی نطق کوتاه خود را به انتقاد صریح از عملکرد دولت یازدهم اختصاص داد.
 
ساعی با بیان اینکه دولت یازدهم یک دولت پیر و ناکارآمد هست، گفت: این دولت حتی مطلوب پدرخوانده هم نیست تا جایی که اگر به آرشیو اخبار اوایل سال 92 مراجعه کنید، خواهید دید هاشمی رفسنجانی رسما اعلام کرده بود اگر کاندیدای کارآمد و موردنظر او در انتخابات ورود نکند، شخصا کاندیدا خواهد شد و همگان دیدند که حتی پس از کاندیداتوری روحانی، هاشمی هم ثبت نام کرد و این یعنی روحانی و دولتش، مطلوب رفسنجانی هم نیستند.
 
 
کاندیدای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نقد دولت و رقابت با آن در آینده را مستلزم داشتن امتیازاتی برخلاف آنها دانست و تاکید کرد: حضور نیروی جوان، متخصص، متعهد، انقلابی، بانشاط و دارای برنامه می تواند موجبات اعتماد و اطمینان خاطر مردم را فراهم کند.
 
 
 
 
 
این خبر در حال تکمیل است....
 


-