هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 19 تير 1404
ساعت 10:00
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 1 ارديبهشت 1394 ساعت 19:13
سه شنبه 1 ارديبهشت 1394 18:36 ساعت
2015-4-21 19:13:29
شناسه خبر : 208899
حوادثی مانند انتشار نشریات موهن، آتش زدن عکس رییس جمهور در سال 85، ارتباط با سرویس های امنیتی- رسانه ای بیگانکان در دهه 80 و ... بخشی از سابقه این تشکل افراطی است که امروز با عنوان «انجمن دانشجویان ترقی خواه» اعلام موجودیت کرده است.
حوادثی مانند انتشار نشریات موهن، آتش زدن عکس رییس جمهور در سال 85، ارتباط با سرویس های امنیتی- رسانه ای بیگانکان در دهه 80 و ... بخشی از سابقه این تشکل افراطی است که امروز با عنوان «انجمن دانشجویان ترقی خواه» اعلام موجودیت کرده است.
گروه سیاسی- رجانیوز:  در حالی که وزیر علوم آذر ماه 93 در جلسه رای اعتماد اعلام کرد «فتنه خط قرمز ماست»، عصر روز دوشنبه دانشگاه صنعتی امیرکبیر به بهانه افتتاح انجمن منحله این دانشگاه پس از سالها، شاهد گردهم آمدن فتنه گران بود.
 
به گزارش رجانیوز، در این برنامه محمد رضا خاتمی و ابراهیم اصغرزاده که هر کدام به اتخاذ مواضع ساختارشکنانه شهره هستند در آمفی تئاتر این دانشگاه حاضر شدند و سخنانی بر زبان آوردند که نشان از برنامه ریزی گسترده جریان های سیاسی تندروی بیرون از دانشگاه برای برای برهم زدن نظم دانشگاه ها در آینده نه چندان دور دارد.
 
در این برنامه خاتمی در بخشی از سخنانش اعلام کرد: «دانشجویان  در فضاي علمي بررسي كنند چرا سرنوشت روساي جمهور، روساي مجلس و نخست وزير دوران جنگ چنين مي‌شود كه آنها يا فتنه‌گر و ساكت فتنه معرفي مي‌شوند يا خائن و فاسد؟»
 
اصغرزاده نیز در میان شعارهای ساختارشکنانه تعدادی از دانشجویان گفت: «فكر نمي‌كردم روزي در دانشگاه پلي تكنيك سخنراني كنم كه مجيد توكلي و محسن ميردامادي در زندان هستند. كميته‌هاي انضباطي قرار بود كه كمك حال دانشجويان باشد تا آنها را در برابر فشار محكمه‌هاي قضايي حفظ كنند. من به عنوان يك دانشجوي انقلابي شرمنده دانشجوها و خانواده‌هايي هستم كه به علت فعاليت در دانشگاه از تحصيل محروم و ستاره‌دار شدند.»
 
تمام این اتفاقات در حالی بوقوع پیوست که این برنامه با چراغ سبز و همکاری کامل احمد معتمدی رییس دانشگاه امیرکبیر و وزیر ارتباطات دولت اصلاحات برگزار شد، فردی که می توان از وی به عنوان حامی اصلی تحرکات افراطیون در این دانشگاه طی یک سال اخیر نام برد.
 
همچنین مجتبی صدیقی، احمد فهیمی فر و جعفر میلی منفرد نیز به عنوان دیگر چهره های موثر حامی فتنه گران در این دانشگاه نقش مهمی در پشتیبانی از تندروها واحیای این تشکل منحله دارند، و با همه این اوصاف مشخص نیست چرا آقای فرهادی که در جلسه رای اعتماد خود به صراحت بر «خط قرمز بودن فتنه» تاکید کرد، امروز هیچ موضعی نسبت به این اتفاق اتخاذ نکرده است؟
 
گفتنی است انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر که سالها پیش به دلیل انجام فعالیت های غیرقانونی و مواضع و اقدامات ساختارشکنانه اش منحل شده بود، در حالی روز گذشته با اندکی تغییر در اسم، احیا شده است که بدون تردید این اتفاق در آینده نه چندان دور باعث بازگشت فضای رادیکال و اقدامات پیاده نظام دشمن در این دانشگاه خواهد شد، چنانکه پیش از این نیز حوادثی مانند انتشار نشریات موهن، آتش زدن عکس رییس جمهور در سال 85، ارتباط با سرویس های امنیتی- رسانه ای بیگانکان در دهه 80 و ... بخشی از سابقه این تشکل افراطی است که امروز با عنوان «انجمن اسلامی دانشجویان ترقی خواه» اعلام موجودیت کرده است.
 
ضروری است اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی و دیگر نهادهای نظارتی باید بیش از هر زمان دیگر باید نسبت به این اتفاقات هوشیار بوده تا تحرکات افراطیون در دانشگاه ها طی ماه های آینده موجب برهم خوردن نظم دانشگاه و متوقف شدن فضای علمی محافل آکادمیک نشود.

 



دیدگاه کاربران

سلام. از سال جدید مدیریت دانشگاه در فکر تعدیل اعضا هیات علمی دانشگاه نیز برآمده و قراردادهای پیمانی اعضا هیات علمی را 6 ماهه صادر کرده اند .....امری بی سابقه

تا کور شود هرآنکه نتواند دید.

تا کور شود چشم فتنه و فتنه گران و تا نابود شوند افساد طلبان ضد دین تا کور و نابود شوند یاران شیطان

آقای فرهادی حواستون اگه جمع نشه بایه یا علی یه ۹دی دیگه خلق میشه......

-