هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 16 خرداد 1404
ساعت 21:21
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 3 مرداد 1397 ساعت 12:55
چهارشنبه 3 مرداد 1397 12:05 ساعت
2018-7-25 12:55:52
شناسه خبر : 290258
سخنگوی دولت با بیان اینکه آمادگی دارم از همه مسئولیت‌های دولتی کنار بروم، گفت: از رئیس‌جمهور درخواست کناره گیری از همه مسئولیت‌های دولتی را کرده‌ام و ایشان تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهند کرد.
سخنگوی دولت با بیان اینکه آمادگی دارم از همه مسئولیت‌های دولتی کنار بروم، گفت: از رئیس‌جمهور درخواست کناره گیری از همه مسئولیت‌های دولتی را کرده‌ام و ایشان تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهند کرد.
به گزارش رجانیوز به نقل از مهر، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبات هیات وزیران اظهار داشت: آیین نامه واگذاری ۵۰ هزار واحد مسکونی از مسکن مهر که فاقد متقاضی هستند، تصویب شد. قرار شد با هماهنگی کمیته امداد و بهزیستی، این مسکن‌ها را به افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی واگذار کنیم.
 
وی درباره دیگر مصوبه جلسه امروز تصریح کرد: ۱۲ میلیارد تومان برای جبران خسارتی که قبلا به استان خراسان جنوبی وارد شده بود و همچنین ۱۰ میلیارد تومان هم برای ضرورت تسریع آب‌رسانی با تانکرها به روستاهای این استان ، به تصویب هیئت وزیران رسید.
 
نوبخت همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص احتمال برکناری وی از دولت، گفت: از رئیس‌جمهور درخواست کناره گیری از همه مسئولیت های دولتی را کرده‌ام و ایشان تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهند کرد.
 
وی افزود: آمادگی دارم از همه مسئولیت های دولتی کنار بروم.
 
رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: اکنون وقت تسویه حساب سیاسی نیست و باید به خاطر مردم آن را کنار بگذاریم.


-