هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 23 شهريور 1404
ساعت 14:36
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 1 خرداد 1397 ساعت 13:00
سه شنبه 1 خرداد 1397 12:52 ساعت
2018-5-22 13:00:42
شناسه خبر : 287648
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزیر کشاورزی به خاطر عدم کنترل بازار گوشت قرمز، عدم صادرات سیب و مرکبات و کاهش تعرفه های واردات محصولات کشاورزی کارت زرد دادند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزیر کشاورزی به خاطر عدم کنترل بازار گوشت قرمز، عدم صادرات سیب و مرکبات و کاهش تعرفه های واردات محصولات کشاورزی کارت زرد دادند.
به گزارش  رجانیوز به نقل از مهر، در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی بررسی سوال شهروز برزگر نماینده سلماس از حجتی وزیر جهاد کشاورزی در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.
 
این سوال در مورد علت نواسانات قیمت گوشت سفید، قرمز، علت عدم صادرات سیب و مرکبات، علل کاهش تعرفه های واردات محصولات کشاورزی، علل نبود ساز و کار مناسب برای جبران خسارت رخدادهای طبیعی بود.
 
پس از توضیحات حجتی، برزگر اعلام کرد که از پاسخ های وزیر قانع نشده است و دفاعیات حجتی به رای نمایندگان گذاشته شد. نمایندگان نیز با ۱۲۶ رای موافق، ۵۶ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از مجموع ۲۱۶ نماینده حاضر در مجلس سوال را وارد دانستند و از پاسخ های وزیر قانع نشدند.


-