هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 17 ارديبهشت 1405
ساعت 13:26
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 20 بهمن 1399 ساعت 12:24
دوشنبه 20 بهمن 1399 12:16 ساعت
2021-2-8 12:24:13
شناسه خبر : 344100
با همکاری بنیاد علوی و برخی از ناشران انقلابی، چهار هزار بستۀ فرهنگی در بین خانواده‌های استان کرمان توزیع شد.
با همکاری بنیاد علوی و برخی از ناشران انقلابی، چهار هزار بستۀ فرهنگی در بین خانواده‌های استان کرمان توزیع شد.

 به گزارش رجانیوز به مناسبت میلاد بانوی دو عالم حضرت زهرا(س) و فرزند برومندش حضرت امام خمینی(ره) و چهل‌ودومین فجر مبارک انقلاب اسلامی، طرح تهیه و توزیع چهارهزار بسته مؤمنانه فرهنگی جهت اهداء به خانواده‌های معزّز استان کرمان، از سوی مؤسسه فرهنگی هنری قدر ولایت در حال اجرا است.

 

 بر اساس این طرح پنجاه درصد قیمت پشت جلد کتاب‌های بسته فرهنگی توسط خیرین و پنجاه درصد دیگر آن توسط ناشران جبهه فرهنگی انقلاب تأمین شده و به خانواده‌های شناسایی شده استان کرمان اهداء می‌گردد.

 

بنیاد علوی با تقبل نیمی از هزینه این چهارهزار بسته مؤمنانه در این امر خداپسندانه و مورد تأکید رهبر انقلاب اسلامی ـ که هر کاری می‌کنید یک پیوست فرهنگی داشته باشد ـ مشارکت نموده است و ناشران جبهه انقلاب شرکت کننده در این طرح خداپسندانه شامل: پیام آزادی، رسول آفتاب، جمال، شهید کاظمی، راه یار، مهاجر، قدر ولایت می باشند که  نیم دیگر هزینه این بسته‌ها را تقبل نموده‌اند.

 

 در این چهار هزار بسته، از ناشران یاد شده تعداد 205 عنوان کتاب که مجموعاً 102هزار و 500 جلد می‌شود انتخاب شده و هر بسته به مبلغ پنجاه هزار تومان است. در این بسته‌ها برای مخاطبین کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال، کتاب‌های مناسب و چاپ جدید تدارک دیده شده است.

 

لازم به یاآوری است که از ماه مبارک رمضان (اردیبهشت سال امسال) تا قبل از این محموله تعداد ده هزار بسته مؤمنانه فرهنگی با کمک خیرین و ناشران جبهه انقلاب در مناطقی از جمله جنوب و شرق تهران، استان بوشهر و استان سیستان و بلوچستان همراه بسته‌های معیشتی توزیع شده است و این بسته‌ها نیز قرار است با بسته‌های معیشتی این بار در استان کرمان بین خانواده‌های شناسایی شده توزیع ‌گردد.

 

 خیرین از نهادها و سازمان‌ها و اشخاص می‌توانند در این امر مبارک با مؤسسه فرهنگی هنری قدر ولایت همکاری نموده و میزان مشارکت خود را برای بسته‌های فرهنگی بعدی اعلام نمایند.

 

علاقه‌مندان جهت مشارکت در این طرح و کسب اطلاعات بیشتر با میتوانند با شماره‌های 66411151 ـ 66469958 ـ 09352300564 تماس بگیرند.

 

 

 



-