93/12/16 - 16:09 1970-1-1 03:30:00
شناسه خبر : 204708
رئیس شورای همگرایی اصولگرایان از نشست مشترک آیات مصباح یزدی، موحدی کرمانی و یزدی در روزهای آینده خبر داد.
رئیس شورای همگرایی اصولگرایان از نشست مشترک آیات مصباح یزدی، موحدی کرمانی و یزدی در روزهای آینده خبر داد.
رجانیوز - گروه سیاسی: آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز از انجام دیدار خود و آیت‌الله مصباح یزدی رئیس موسسه پژوهشی آموزشی امام خمینی (ره) و آیت‌الله یزدی رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در حاشیه هفدهمین اجلاس خبرگان رهبری خبر داد.
به گزارش رجانیوز، به دنبال انتشار اخباری مبنی بر احتمال برگزار دیدار سه جانبه بزرگان اصولگرا تا پایان سال جاری، آیت‌الله موحدی کرمانی دبیر جامعه روحانیت مبارز تهران، از برگزاری این دیدار در حاشیه اجلاس خبرگان رهبری در هفته پایانی اسفندماه جاری خبر داد.
آیت الله موحدی کرمانی در پاسخ به این سوال که آیا دیدار سه‌جانبه شما با آیات یزدی و مصباح که قرار بود درباره وحدت اصولگرایان برگزار شود در اجلاسیه خبرگان انجام می‌شود یا خیر، به خبرگزاری فارس گفت: بله ما آنجا دیدار داریم و بالاخره مشورت خواهیم داشت.
این در حالی است که پیش از این حجت الاسلام تقوی نیز از برگزاری نشست سه جانبه آیات مصباح، موحدی کرمانی و یزدی تا پایان سال جاری خبر داده بود.
با این حال انتشار اخباری مبنی بر لغو نشست مذکور و برخی کارشکنی ها در برگزاری آن تحلیل ها و گمانه زنی هایی را در رسانه ها به دنبال داشت، اما امروز دبیر جامعه روحانیت مبارز تهران از قطعی بودن این دیدار در حاشیه اجلاس خبرگان خبر داده است.
ناظران سیاسی معتقدند برگزاری این دیدار می تواند سرآغاز یک آرایش جدید، همه گیر و کارآمد در جریان اصولگرایی با اتکاء به جریان اصیل روحانیت باشد.