شبكه تلويزيوني الجزيره قطر، لحظاتي پيش در خبري فوري از آغاز مجدد حملات هوايي رژيم صهيونيستي به مناطق مختلف غزه خبر داد.
به گزارش فارس، شبكه تلويزيوني الجزيره تصاويري زنده از غزه بخش كرد كه در آن جنگندههاي رژيم صهيونيستي بمباران مناطق مختلف غزه را از سرگرفتند.
جنگندههاي رژيم صهيونيستي ديروز 70 نقطه را در مناطق مختلف غزه بمباران كردند و در آن حتي از بمبهاي فسفري سفيد استفاده كردند. تنها در حملات ديروز به غزه 35 فلسطيني شهيد و دهها نفر ديگر زخمي شدند.
اين حملات در حالي صورت ميگيرد كه غزه امروز در پانزدهمين روز حمله رژيم صهيونيستي با مقاومت سرسختانه نيروهاي مبارز فلسطيني روبروست.
درگيريهاي شديدي ديشب و بامداد امروز بين نيروهاي اشغالگر و نيروهاي مقاومت فلسطين در مناطق مختلف نوار غزه در گرفت و نيروهاي مقاومت توانستند 12نظامي صهيونيست را به هلاكت برساند.
اين در حالي است كه ارتش رژيم صهيونيستي نيز اذعان كرد كه پنج تن از نظاميان اين رژيم در درگيريهاي ديشب با نيروهاي مقاومت زخمي شدهاند.
رژيم صهيونيستي تاكنون تنها به كشتهشدن 10نظامي خود و زخميشدن 107نظامي ديگر از آغاز حمله اين رژيم به غزه اعتراف كرده است.
با وجود تصويب قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل متحد مبني بر پايان درگيري در نوار غزه، كابينه امنيتي رژيم صهيونيستي ديروز تصميم به ادامه جنگافروزي عليه نوار غزه گرفت.