هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 18 خرداد 1404
ساعت 18:01
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 3 خرداد 1396 ساعت 14:52
چهارشنبه 3 خرداد 1396 14:49 ساعت
2017-5-24 14:52:40
شناسه خبر : 271279
علی نیکزاد در نامه‌ای به حجت الاسلام منتظری، خواستار رسیدگی دادستان کل کشور به تخلفات گسترده در برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد.
علی نیکزاد رئیس ستاد مرکزی سید ابراهیم رئیسی در نامه‌ای به حجت الاسلام منتظری، خواستار رسیدگی دادستان کل کشور به تخلفات گسترده در برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد.
 
به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، علی نیکزاد رئیس ستاد مرکزی سید ابراهیم رئیسی در نامه ای به حجت الاسلام والمسلمین منتظری ، خواستار رسیدگی دادستان کل کشور به تخلفات گسترده در برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد.
 
به همراه این نامه یک جلد گزارش مستند به ضمیمه گزیده‌ای از تخلفات و یک حلقه DVD حاوی صدها مورد عکس و فیلم در این زمینه برای قوه قضائیه ارسال شده است.
 
پیش از این سید ابراهیم رئیسی در نامه ای به آیت الله احمد جنتی ، ضمن ابراز اعتماد و اطمینان به شورای نگهبان ، خواستار رسیدگی به برخی تخلفات در قبل و حین برگزاری انتخابات 29 اردیبهشت ماه شده و به همراه این نامه 3 صفحه ای ، صدها صفحه مستند را در چندین مجلد برای شورای نگهبان ارسال کرده بود./ فارس


-