هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 21 آبان 1404
ساعت 16:35
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 21 آبان 1404 ساعت 16:34
چهارشنبه 21 آبان 1404 16:19 ساعت
2025-11-12 16:34:01
شناسه خبر : 387192
وی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر تحقق رشد ۸ درصدی افزود: «این حکم، حکم ولایی است؛ همانند فرمان ایشان در دوران دفاع مقدس مبنی بر شکستن حصر آبادان. ممکن است عده‌ای ادعا کنند که این هدف دست‌نیافتنی است، اما ما مکلف به تلاش هستیم؛
وی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر تحقق رشد ۸ درصدی افزود: «این حکم، حکم ولایی است؛ همانند فرمان ایشان در دوران دفاع مقدس مبنی بر شکستن حصر آبادان. ممکن است عده‌ای ادعا کنند که این هدف دست‌نیافتنی است، اما ما مکلف به تلاش هستیم؛

گروه اقتصاد-رجانیوز: در صد و بیستمین جلسه سلسله نشست‌های «حکمت سیاسی اسلام در قرآن»، دکتر محسن زنگنه نماینده مردم تربت‌حیدریه در مجلس و رئیس کمیسیون نظارت بر برنامه هفتم توسعه، در پاسخ به پرسش‌های حاضرین، بر ضرورت تحقق رشد اقتصادی تأکید کرد و گفت: «امروز بخشی از مردم زیر خط فقر قرار دارند و منابع یارانه‌ای نیز تقریباً وجود ندارد. حتی یارانه نان که حدود ۲۰۰ همت بودجه نیاز دارد، با تردید در سال آینده مواجه است. بنابراین تنها راه، تولید، سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی است.»

 
وی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر تحقق رشد ۸ درصدی افزود: «این حکم، حکم ولایی است؛ همانند فرمان ایشان در دوران دفاع مقدس مبنی بر شکستن حصر آبادان. ممکن است عده‌ای ادعا کنند که این هدف دست‌نیافتنی است، اما ما مکلف به تلاش هستیم؛ اگر به نتیجه رسیدیم که مطلوب است و اگر نرسیدیم، باید گزارش دهیم که تلاش کردیم و موانع چه بوده است.»
 
زنگنه با بیان اینکه سال گذشته رشد اقتصادی کشور ۳.۳ درصد بوده و اکنون به منفی ۰.۳ درصد رسیده است، تأکید کرد: «حداقل باید همان سطح رشد را حفظ می‌کردیم.»
 
او در ادامه با ارائه اعداد دقیق از وضعیت نقدینگی و نظام بانکی کشور گفت: «نقدینگی در ابتدای سال گذشته ۳۶.۸ درصد بوده و اکنون به حدود رقم سه سال قبل برگشته‌ایم. در موضوع اضافه‌برداشت بانک‌ها نیز شاهد افزایش از ۴۳۵ همت در شهریور سال گذشته به ۹۶۵ همت در شهریور امسال هستیم؛ یعنی دو برابر شدن. این نشان‌دهنده رهاشدگی حکمرانی اقتصادی است.»
 
زنگنه همچنین به ناهماهنگی در تصمیمات دولت اشاره کرد و گفت: «آقای میدری برای کالابرگ الکترونیک صحبت می‌کردند. آقای قالیباف به ایشان گفت: «مگر تفاهم نکردیم که کالابرگ الکترونیک بدهیم؟» ایشان گفتند: «بله.» اما سخنگوی دولت دیشب اعلام کرده بود که سبد کالایی خواهد داد. وزیر گفت: «من اطلاع ندارم.» خب اگر وزیر از تصمیم دولت بی‌اطلاع است، یعنی حکمرانی مختل است.»
 
انتهای پیام/


-