هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 24 بهمن 1403
ساعت 09:19
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 11 تير 1403 ساعت 13:39
دوشنبه 11 تير 1403 12:08 ساعت
2024-7-1 13:39:35
شناسه خبر : 381667
نکته جالب در «پایان مأموریت» اینکه بخش‌های مختلف کتاب از زبان شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، روایت می‌شود؛ به جز بخش آخر که به شهادت وی اختصاص دارد.
نکته جالب در «پایان مأموریت» اینکه بخش‌های مختلف کتاب از زبان شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، روایت می‌شود؛ به جز بخش آخر که به شهادت وی اختصاص دارد.
گروه سیاسی - رجانیوز: نکته جالب در «پایان مأموریت» اینکه بخش‌های مختلف کتاب از زبان شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، روایت می‌شود؛ به جز بخش آخر که به شهادت وی اختصاص دارد.
 
به گزارش رجانیوز به نقل از تسنیم، کتاب «پایان مأموریت» به قلم مصطفی رضایی به مناسبت چهلمین روز شهادت خادم ملت ایران، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به همت نشر معارف به بازار نشر رسید.
 
کتاب حاضر در 140 برش داستانی تنظیم شده که از ابتدای تولد تا زمان شهادت آیت‌الله رئیسی به قلم تحریر در آمده است. رضایی، نویسنده «پایان مأموریت» در گفت‌وگویی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید آیت‌الله رئیسی و تأثیرگذاری شخصیت‌های برجسته بر ایشان گفت: در این کتاب سه الگوی برجسته را برای شهید ترسیم کرده‌ایم.
 
نخست تأثیرپذیری از مقام معظم رهبری است که از دوران پیش از پیروزی انقلاب و با حضور در مسجد کرامت مشهد آغاز می‌شود و تا زمان شهادت ادامه می‌یابد.

انتهای پیام/ 


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home