هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 26 خرداد 1404
ساعت 16:57
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 2 ارديبهشت 1403 ساعت 18:12
يكشنبه 2 ارديبهشت 1403 18:07 ساعت
2024-4-21 18:12:04
شناسه خبر : 379851
معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: پیشرفت‌ها باید برای دانش‌آموزان روایت شود زیرا اگر روایت خود را بیان نکنیم، دشمنان روایت دروغین را عنوان می‌کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: پیشرفت‌ها باید برای دانش‌آموزان روایت شود زیرا اگر روایت خود را بیان نکنیم، دشمنان روایت دروغین را عنوان می‌کنند.
گروه اجتماعی-رجانیوز: احمد محمود زاده روز یکشنبه در نشست ملی با مدیران مدارس غیردولتی و هیات امنایی اظهار داشت: کنشگری فعال در حوزه پرورشی و فرهنگی را آغاز کردیم، مدارس غیر دولتی و هیات امنایی اهداف سند تحول را دنبال می‌کنند و از سوی دیگر باید بتوانیم به عنوان کنشگر فعال در حوزه فرهنگی نقش آفرین باشیم.
 
به گزارش رجانیوز، وی افزود: یکی از اقدامات موثر آشنایی نسل حاضر با پیشرفت‌های کشور مانند دانش بنیان و تجهیزات و پزشکی است؛ دانش آموزان باید اطلاعات دقیق و کامل از پیشرفت‌ها داشته باشند.
 
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: تقویت مدارس دولتی در آموزش و پرورش در دستور کار است که این اقدامات با کمک‌های والدین و به صورت جهادی انجام می‌شود.
 
محمودزاده یادآور شد: توسعه هنرستان‌ها و آموزش‌های فنی‌حرفه‌ای در دستور کار مدارس غیردولتی و هیات امنایی قرار گیرد.
 
مدرسه مزرعه آینده کشور است
وزیر آموزش و پرورش در این نشست با بیان اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ۲ عنصر عدم و امید برجسته است و هیچکدام بدون دیگری منجر به پیشرفت نمی‌شود، افزود: مدرسه مزرعه آینده کشور است و ایران قوی با مدارس قوی ایجاد می‌شود.
 
رضا مراد صحرایی ابا تاکید بر اینکه برای تسخیر آینده باید با آرمانخواهی، امید و عقل حرکت کرد، گفت: دیدن پیشرفت‌ ها و نتایج می‌تواند امید را در دل دانش آموزان ایجاد کند. وقتی دانش آموزان به شرکت دانش بنیان می‌روند و می‌فهمند که چه اقداماتی صورت می‌گیرد، امیدوار به آینده می‌شوند.
 
وی یاد آور شد: ایران در جنگ استکبار و تهاجم فرهنگی همواره پابرجا مانده است و دلیل آن امید، ایمان، خود باوری و هویت امیدآفرین است.
 
وزیر آموزش و پرورش افزود: امروز در مرحله ساخت جامعه هستیم و این مدرسه است که این اقدام را انجام می‌دهد، پیوند مدرسه با شرکت‌های دانش‌بنیان باعث شکوفایی استعدادهای دانش آموزان می‌شود.
 
معاون ارتباطات صندوق نوآوری و شکوفایی در این مراسم اظهار داشت: ۹ هزار و ۶۷۴ شرکت دانش بنیان داریم که بیشترین تعداد این شرکت‌ها در حوزه سخت افزار و الکترونیک، دارو و فناوری اطلاعات ماشین آلات و تجهیزات فعالیت می‌کنند.
 
فرشاد فتوت افزود: ۳۰۴ هزار استخدام مستقیم داریم که تا پایان سال ۱۴۰۱، ۵۱۷ میلیارد تومان فروش هم داشتیم.
 
وی ادامه داد: سرمایه صندوق سه هزار و ۱۰۹ میلیارد تومان بود که در برنامه هفتم توسعه با حمایت دولت سیزدهم مقرر شد این سرمایه به ۱۰۰ همت برسد.
 
معاون ارتباطات صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: دانش آموزان در لبه پرتگاه مهاجرت قرار دارند اما تجربه نشان داد با آگاهی از اتفاقات خوب و آینده کشور از این مهاجرت پشیمان می‌شوند زیرا می‌دانند امکان رشد آنها در کشور وجود دارد.
 
انتهای پیام/


-