جمعه 31 فروردين 1403 21:29 ساعت
شناسه خبر : 379729

منابع خبری فلسطینی بامداد جمعه از به صدا درآمدن آژیر خطر شلیک راکت و موشک در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
گروه بینالملل-رجانیوز: آژیر خطر در منطقه الجلیل الأعلی به صدا درآمده است.
به گزارش رجانیوز، شبکه المیادین نیز به نقل از رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که آژیر خطر در نتیجه ورود یک هواپیمای ناشناس به حریم هوایی این منطقه به صدا درآمده است.
تاکنون جزییات دیگری منتشر نشده است.
پنجشنبه شب نیز منطقه «کریات شمونا» در شمال فلسطین اشغالی هدف حمله موشکی قرار گرفت.
این منابع تاکید کردند که حداقل ۴ موشک از جنوب لبنان به شهرک کریات شمونا در الجلیل علیا در شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است.
حزب الله لبنان پنجشنبه شب در بیانیه ای اعلام کرد دو محل تجمع نیروهای نظامی رژیم اشغالگر اسرائیل در شهرک یرئون در مرزهای شمالی را با موشک هدف قرار داده است.
این گروه همچنین نیروهای اسرائیلی را در ساختمانی دیگر در شهرک المناره هدف قرار داد که در این حمله نیز تلفاتی به اشغالگران وارد آمد.
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز تایید کرد که ساختمانی در شهرک یرئون در الجلیل علیا مستقیما هدف موشک حزب الله قرار گرفته است.
شامگاه امشب نیز رزمندگان حزب الله لبنان پایگاه زبدین در مزارع شبعا و پایگاه رویسات العلم در ارتفاعات کفرشوبا را هدف حمله قرار دادند.
همچنین در عملیات دیگری، رزمندگان حزب الله، پایگاه رویسات العلم در ارتفاعات اشغالی کفرشوبا را هدف حمله موشکی قرار دادند که اهداف مذکور به دقت مورد اصابت قرار گرفت.
از سوی دیگر، آژیر خطر در شهرک های ادمیت، ایلون، حانیات، یعرا و عرب العرامشه در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد.
در همین راستا، رسانه های صهیونیستی گزارش دادن فرمانده ارتش این رژیم در شمال فلسطین اشغالی به مقامات محلی این منطقه اعلام کرده است، نمی توانم به شما تضمین بدهم که در تابستان قادر به بازگشت به شهرک هایتان خواهید بود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/379729
لینک کوتاه کپی شد