جمعه 24 فروردين 1403 00:08 ساعت
شناسه خبر : 378843

در حالی که تمرین دیروز قرار بود تمرین استقلال بدون حضور تماشاگران برگزار شود اما تعدادی از هواداران این تیم با شکستن درب کمپ ناصر حجازی پشت سر جواد نکونام راهی سکوها شدند تا تمرین با حضور آنها برگزار شود.
گروه ورزش-رجانیوز: چند روز پیش باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیهای در کانال رسمی خود اعلام کرد به مناسبت عید سعید فطر تمرین روز چهارشنبه با حضور هواداران برگزار خواهد شد.
به گزارش رجانیوز، در حالی که قرار بود این اتفاق عملی شود اما تصمیم باشگاه تغییر کرد و قرار شد این تمرین پشت درب های بسته برگزار شود.
دیروز در میان تعجب عکسهایی از محل تمرین استقلال به بیرون درز پیدا کرد که تماشاگران بر روی سکوها نشسته و تمرین تیم را مشاهده میکردند.
اخبار رسیده حکایت از این دارد تعدادی از هواداران استقلال روز گذشته در اطراف کمپ زنده یاد ناصر حجازی حضور داشتند اما با توجه به اعلام باشگاه استقلال از حضور آنها در محل تمرین جلوگیری شد.
این وضعیت ادامه داشت تا اینکه جواد نکونام به عنوان سرمربی استقلال قصد ورود به تمرین را داشت و با حضور او هواداران به داخل کمپ راه پیدا کردند.
آنها که پشت ماشین نکونام در حرکت بودند حتی درب کمپ زندهیاد ناصر حجازی را شکسته و به یکی از کارکنان این مجموعه نیز آسیب وارد کردند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/378843
لینک کوتاه کپی شد