شنبه 5 اسفند 1402 21:34 ساعت
شناسه خبر : 376068

دادستان کل کشور گفت: دشمن از حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رای هراس دارد و تلاش دارد به هر طریقی مردم را از حضور گسترده در انتخابات دلسرد و بیرغبت کند.
گروه سیاست-رجانیوز: حجتالاسلام والمسلمین محمد موحدی دادستان کل کشور با تشریح اهمیت حضور پرشکوه مردم در انتخابات پیش رو، برگزاری انتخابات را جلوهای از اقتدار کشور دانست و گفت: رؤسای ستادهای پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی در ایام متصل به انتخابات، فعالیتهای نظارتی خود را تشدید کنند تا این امر سرنوشتساز به نحو صحیح و خوبی انجام شده و مردم بتوانند از حق شرعی و قانونی خود بدون دغدغه بهرهمند شوند.
رئیس ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی کشور عنوان کرد: همانطور که میدانیم دشمن از حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رأی هراس داشته و دارد. نشانه این ترس هم تلاش بیوقفه دشمن در ایجاد یاس و ناامیدی در دل مردم عزیز ایران است تا بتواند به هر طریقی مردم را از حضور گسترده در انتخابات دلسرد و بیرغبت کند.
وی تصریح کرد: اما دشمنان این کشور بدانند که مردم ایران به یک رشد و آگاهی سیاسی بالایی رسیده و به اقتدار و عزت و پرچم مقدس کشورشان تعصب و حساسیت دارند. لذا هر جا دشمن تلاش کرده است که مردم را از صندوقهای رأی دور کند مردم با حضور گستردهتر و با شکوهتر خود برنامههای دشمن را نقش بر آب کرده و حضور کم نظیر ایشان در جشن بزرگ ۲۲ بهمن امسال یک نمونه از هزاران نمونه مردمی بودن این نظام است.
حجتالاسلام والمسلمین محمد موحدی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تمام تلاش دشمن در بدبین کردن مردم برای عدم حضور در انتخابات متمرکز شده است، در حالی که ملت بزرگ ایران کاندیداهای انتخاباتی را فرزندان خود و فرزندان همین کشور میدانند. لذا مردم این بار هم با درک درست شرایط در انتخابات حضور پررنگی داشته و قطعاً دشمن را مأیوس خواهند کرد. چرا که میدانند که آمریکا و اسرائیل و همپیمانان آنها دلسوز ایران نبوده و به نفع مردم و خواسته مردم توجهی ندارند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/376068
لینک کوتاه کپی شد