هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 8 ارديبهشت 1404
ساعت 12:57
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 1 اسفند 1402 ساعت 15:05
سه شنبه 1 اسفند 1402 15:01 ساعت
2024-2-20 15:05:47
شناسه خبر : 375837
شبکه‌های خبری به افزایش نظامیان صهیونیست به هلاکت رسیده در درگیری‌های زمینی در نوار غزه اشاره کردند.
شبکه‌های خبری به افزایش نظامیان صهیونیست به هلاکت رسیده در درگیری‌های زمینی در نوار غزه اشاره کردند.
گروه بین‌الملل-رجانیوز: ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرده است که یک نظامی صهیونیست دیگر که پیش از این در درگیری‌های نوار غزه به شدت زخمی شده بود به هلاکت رسیده است.
 
به گزارش رجانیوز، بر اساس اعلام ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی این نظامی به هلاکت رسیده عضو یگان چتربازان بوده است.
 
رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که ماعوز موریل از یگان چتربازان که در جریان درگیری‌های خان یونس زخمی شده بود به هلاکت رسیده است. در زمان وقوع این درگیری‌ها نوعام حابا و رتم هدار و یک افسر و چند نظامی صهیونیست دیگر نیز به هلاکت رسیده بودند.
 
لازم به ذکر است که ارتش رژیم صهیونیستی از تاریخ هفت اکتبر تا به امروز به صورت رسمی از هلاکت ۵۷۵ افسر و سرباز صهیونیست خبر داده است.
 
در این بین ۲۳۷ نظامی صهیونیست در درگیری‌های زمینی با نیروهای مقاومت فلسطین در داخل نوار غزه به هلاکت رسیده اند.
 
همچنین در مجموع ۲ هزار و ۹۲۸ نظامی صهیونیست از تاریخ هفت اکتبر تاکنون زخمی شده که هزار و ۳۷۳ تن از آن‌ها در درگیری‌های زمینی با نیروهای مقاومت فلسطین در نوار غزه زخمی شده اند.
 
در میان زخمی شدگان حال ۷۲۳ تن از آن‌ها وخیم گزارش شده است.
 
انتهای پیام/


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home