هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 26 خرداد 1404
ساعت 23:06
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 6 آذر 1402 ساعت 11:06
دوشنبه 6 آذر 1402 10:17 ساعت
2023-11-27 11:06:20
شناسه خبر : 372829
افراد ناشناسی به سمت سه جوان ۲۰ ساله فلسطینی الاصل در یکی از ایالت‌های آمریکا تیراندازی کردند.
افراد ناشناسی به سمت سه جوان ۲۰ ساله فلسطینی الاصل در یکی از ایالت‌های آمریکا تیراندازی کردند.
گروه بین الملل - رجانیوز: افراد ناشناسی به سمت سه جوان ۲۰ ساله فلسطینی الاصل در یکی از ایالت‌های آمریکا تیراندازی کردند.
 
به گزارش رجانیوز به نقل از تسنیم، رسانه‌های آمریکا یکشنبه شب گزارش دادند که در ایالت ورمانت این کشور افرادی اقدام به تیراندازی به سمت سه جوانف فلسطینی الاصل کرده‌اند و بایدن در جریان این حادثه قرار گرفته است.
 
فرماندار این ایالت آمریکا با ابراز تأسف از این حادثه گفته نباید اجازه تکرار چنین حوادثی را داد که منجر به افزایش دیگرستیزی و دوقطبی در جامعه می‌شود.
 
بنا به گفته رسانه‌های آمریکایی وضع یکی از جوانان رو به بهبود است ولی دو فرد دیگر همچنان در سی‌.سی‌.یو هستند و پلیس به دنبال شناسایی عامل این تیراندازی است.
 
وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین این اقدام را شدیدا محکوم کرده است. گفته شده است که این سه جوان به عربی صحبت می‌کردند و چفیه نماد فلسطین بر دوش خود داشتند.


-