هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 10 مهر 1402
ساعت 15:21
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 8 خرداد 1402 ساعت 14:35
دوشنبه 8 خرداد 1402 14:12 ساعت
2023-5-29 14:35:52
شناسه خبر : 367908
 از همان زمان خیلی‌ها به این تکثر شبکه‌ها یا اصطلاحا کانال‌های تلویزیونی خوشبین نبودند. این به دلیل بی‌فایده دانستن تولید محتوای تلویزیونی برای کودکان و نوجوانان نبود.
از همان زمان خیلی‌ها به این تکثر شبکه‌ها یا اصطلاحا کانال‌های تلویزیونی خوشبین نبودند. این به دلیل بی‌فایده دانستن تولید محتوای تلویزیونی برای کودکان و نوجوانان نبود.
گروه فرهنگی - رجانیوز: از همان زمان خیلی‌ها به این تکثر شبکه‌ها یا اصطلاحا کانال‌های تلویزیونی خوشبین نبودند. این به دلیل بی‌فایده دانستن تولید محتوای تلویزیونی برای کودکان و نوجوانان نبود.
 
به گزارش رجانیوز به نقل از فرهیختگان، خبر رسمی هنوز اعلام نشده اما ظاهر امر حاکی از این است که سه کانال تلویزیونی نهال، پویا و امید قرار است ادغام شوند.
 
از همان زمان خیلی‌ها به این تکثر شبکه‌ها یا اصطلاحا کانال‌های تلویزیونی خوشبین نبودند. این به دلیل بی‌فایده دانستن تولید محتوای تلویزیونی برای کودکان و نوجوانان نبود. اتفاقا همه در این زمینه احساس خلا می‌کردند اما نوع رفتار تلویزیون در اضافه کردن شبکه‌هایی که کپی همدیگر بودند، روال و سیاقی را نشان می‌داد که منتقدان بسیاری داشت. 
 
درحقیقت تلویزیون به طور همزمان داشت از تولید محتوا و کیفیت همان محتوای محدود تولید‌شده، می‌کاست و به تعداد کانال‌های تلویزیونی‌اش اضافه می‌کرد.
 
پرواضح است که این وضعیت برآمده از حرکت به سمت منافع مدیران کم‌کار و غیر‌دلسوز بود. مدیرانی که دغدغه‌های واقعی برای رشد و اعتلای سازمان تحت امرشان نداشتند و بیشتر می‌خواستند با اضافه کردن تعداد شبکه‌ها برای خودشان کارنامه‌سازی کنند.
 
حالا خبر می‌رسد که قرار است نهال و پویا و امید ادغام شوند. این آیا به بالاتر رفتن کیفیت محصولات شبکه جدیدی که حاصل تجمیع قبلی‌هاست کمک خواهد کرد یا نوع دیگری از کارنامه‌سازی خواهد بود که ذیل عنوان چابک‌سازی و ساییدن هزینه‌های نابجا و موازی‌کاری‌های غلط انجام می‌گیرد؟ به آنچه که باید دقیق نگاه کرد، پتانسیل فعلی صدا‌و‌سیما در تولید است؛ چه به لحاظ کمیت و چه کیفیت.
 
حالا چه تعداد شبکه‌ها بیشتر شوند و چه کمتر در این موضوع تفاوتی ایجاد نمی‌کند. این مهم است که آیا در این شبکه‌های کم یا زیاد، محصولات درخور و به‌اندازه‌ای برای پخش شدن وجود دارند یا نه.
 
اگر تولیدات مناسب و به اندازه و باکیفیتی وجود داشته باشد، می‌شود پس از آن نشست و سر این بحث کرد که این تولیدات در سه شبکه منتشر شوند یا دو شبکه یک‌جا. قطعاً میان مخاطبان خردسال و کودک و نوجوان هم فرق‌هایی اساسی وجود دارد و اینها تولیدات متنوعی می‌طلبند؛ حالا این تولیدات چه در یک شبکه پخش شوند، چه دو شبکه و چه سه شبکه یا کانال.