هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 1 فروردين 1402
ساعت 02:31
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 22 اسفند 1401 ساعت 23:12
دوشنبه 22 اسفند 1401 19:39 ساعت
2023-3-13 23:12:56
شناسه خبر : 365651
سفیر کنیا در ایران گفت: کنیا در نظر دارد برای توسعه کشاورزی و همچنین مکانیزه کردین این بخش استفاده از ماشین آلات حوزه کشاورزی را ضرورت ببخشد.
سفیر کنیا در ایران گفت: کنیا در نظر دارد برای توسعه کشاورزی و همچنین مکانیزه کردین این بخش استفاده از ماشین آلات حوزه کشاورزی را ضرورت ببخشد.
گروه اقتصادی-رجانیوز: جاشوا گاتیمو آگوتا صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برای این منظور کشور پاکستان و ایران به عنوان تولید کننده تراکتور به کنیا پیشنهاد شده بود که با بررسی های مفصل مشخص شد تولیدات تراکتورسازی ایران تطابق بیشتری با نیاز کشاورزی کنیا دارد و این ارجحیت چه در بخش فنی و مهندسی و چه در مورد قیمت تمام شده بیشتر نمود داشت.
 
به گزارش رجانیوز؛ وی با عنوان اینکه برای دیدن تولیدات تراکتورسازی در مزارع کنیا خواهد جنگید از تراکتورسازی دعوت کرد برای معرفی هرچه بیشتر تولیداتش، در نمایشگاه کشاورزی پیش رو در کنیا شرکت کند.
 
تراکتورسازی آماده همکاری با کنیا برای مکانیزه کردن کشاورزی
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در این بازدید با اعلام اینکه تراکتورسازی آماده هرگونه همکاری برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی کنیا را دارد اظهار داشت: تراکتورسازی ایجاد خط تولید و یا صادرات به کنیا را به عنوان گزینه های روی میز می تواند به کنیا ارائه کند.
 
مصطفی وحیدزاده اضافه کرد: تراکتورهای تولیدی در تراکتورسازی در حال حاضر در مزارع بیش از 25 کشور دنیا استفاده می شود اما توسعه بازارهای هدف همچنان در برنامه بخش صادراتی این مجموعه با اولویت نیاز داخلی قرار دارد.
 
انتهای پیام/


2
پسندیدم