
سفر رئیس جمهور به نیویورک و ارتباط آن با شورشهای اخیر/ اعتراضات نامفهوم با مطالباتی گنگ چه هدفی را دنبال می کند
گروه سیاسی رجانیوز: سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران، که برای شرکت در هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به آمریکا سفر کرده است، ظهر دوشنبه به وقت محلی وارد نیویورک شد.
این نخستین حضور آقای رئیسی در مجمع عمومی سازمان ملل بوده که به واسطهی حضور سران کشورها و پوشش خبری بالای رسانهها از اهمیت نسبتا بالایی نیز برخوردار است.
به گزارش رجانیوز؛ به تناسب همین اهمیت و حساسیت موضوع اما برخی از گروه ها و افراد وابسته به سازمانهای تروریستی ساکن آمریکا، بلافاصله در واکنش به حضور احتمالی رئیس جمهور در نیویورک، با انتشار بیانیههایی قصد تجمع در برابر سازمان ملل را داشته و از بازوهای رسانهای مختلف خود برای انتشار هرچه بیشتر این فراخوان کمک گرفتند .
این افراد که برای ادامهی حیات خود همچنان از منابع نفتی عربستان سعودی و ایالات متحده ارتزاق میکنند، طی پیامهایی با این جریانات همصدا شده و با مطالباتی مبهم و نامفهوم قصد مبارزهی مدنی با جمهوری اسلامی ایران را داشته و آن را فریاد میزنند.
برخی خوانندگان لسآنجلسی سابق که بهدست فراموشی سپرده شده اند، اکنون برای آنکه بتوانند دوباره به صدر اخبار آمده و مطرح شوند، از آب گلآلود ماهی گرفته و ضمن تبعیت از روسای غربیشان که سال ها برای گرفتن جیرهی ماهیانه به آنها احترام میگذاشتند، اکنون مدافع حقوق زنان شده و داعیه حمایت از ایران و ایرانی را یدک میکشند.
یکی از این افراد در گفتگویی اینستاگرامی با یکی از شبکههای وابسته به عربستان سعودی با تاکید بر اینکه خود نیز در این مراسم حضور خواهد داشت، از مردم دعوت کرد به اعتراضها مقابل سازمان ملل بپیوندند. او همچنین گفت: «من میتوانم صدای کوچکی باشم و با پیوستن صداهای کوچک، نعرهای بلند میشود برای آزادی. برای آزادی باید هزینه داد و نمیتوان بدون هزینه آزادی را به دست آورد.»
علاوه بر این هنربند خودفروخته، برخی دیگر از افراد هم صنف او نیز با کلیدواژهی اعتراض علیه جمهوری اسلامی به خیال خود مبارزهای جدی و حیاتی را با نظام آغاز کرده که با عملیاتی شدن این اتفاق نهایتا به سرنگونی ختم شده و آنها خواهند توانست دوباره به ایران برگردند!
پرواضح است که این افراد و گروهها از سرویسهای غربی خط گرفته و درجهت پیشبرد مقاصد ایشان قدم برمی دارند. اشک تمساح این افراد برای فوت مرحومه امینی جزملعبهای برای پیشبرد اهداف مورد وثوقشان نبوده و به خودی خود اهمیتی برایشان نیز ندارد.
جالب آنکه موج اعتراض اینها به حضور سید ابراهیم رئیسی در نیویورک برای حضور در نشست سازمان ملل، بعد از اعتراض برخی نمایندههای آمریکایی آغاز شده و پیگیری شد. ۵۲ نماینده دموکرات و جمهوریخواه آمریکا در نامهای، از جو بایدن خواستند به دلیل «نقض فاحش» حقوق بشر، از ورود سید ابراهیم رئیسی به خاک این کشور جلوگیری کند. همچنین قبل از آن هفت سناتور جمهوریخواه آمریکا نیز در نامهای مشابه خطاب به بایدن، از او خواستند اجازه ندهد سید ابراهیم رئیسی به آمریکا وارد شود.
علاوه بر اینها اعتراضات مبهم و مطالبات نامشخص برخی افراد در داخل، نیز به عنوان مکمل داخلی استفاده شده و از آن استفاده می شود.
پس از فوت مرحومه امینی مقامات کشور اولین افرادی بودند که بر طی شدن مسیر پیگیری قانونی و مشخص شدن ابعاد ماجرا تاکید کرده و به این مساله ورود کردند که نشان از اهمیت موضوع و دغدغهی مسئولان وقت برای مشکل پیشآمده بود.
اما اینها اهمیتی برای جریان آشوبگر نداشته و در همان ساعات ابتدایی اعتراضات با شعارهایی رادیکال و ساختارشکنانه، همگان را متوجه عدم صداقت در خود و هدف اصلیشان از این اعتراضات کرده و باطن ذات آنها را نیز برملا کرد.
بی شک اعتراضات مذکور در برهه کنونی، که رئیس جمهور در نیویورک حضور داشته و همچنان هم پیرامون مذاکرات با 4+1 بحثها درجریان بوده و پیگیری میشود، طرح اعتراضات در داخل با مبنایی نامشخص،رادیکال و به غایت خشونت آمیز جز مخابرهی خبر منفی از داخل به بیرون از مرزها هدف دیگری را دنبال نکرده و درصدد ایجاد خراش در وجههی بینالمللی جمهوری اسلامی خواهد بود.
اینکه در مجامع بینالمللی با اقداماتی از این دست به جمهوری اسلامی فشار آورده تا از آن طریق به نوعی امتیازگیری در مذاکرات منهتی شده و دست بالاتر را به طرف غربی بدهد، عملا در خلاف جهت منافع ملی بوده و امکان توافق و دسترسی به آن را هرلحظه از دسترس دورتر میکند.
رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران درحاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با BBC به بهانهی ماجرای مهسا امینی مصاحبه کرده و تلویحا اعلام کرده است که: «آنهایی که دست به چنین کاری زدند باید پاسخگو باشند و حساب پس بدهند.» همچنین پیرامون همین بحث آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکاو جوزپ بورل معاون هماهنک کننده اروپا نیز، جداگاه مواضع تندی را اتخاذ و جمهوری اسلامی ایران را متهم کرده اند.
اعتراضات اخیر منجر به تغییر تاکتیک طرف غربی شده و آنها را مجاب کرد تا از آن نهایت استفاده را برده و از این طریق با مقصرنمایی جمهوری اسلامی ایران، امتیازگیری کرده و از آن سوء استفاده کنند.
