سه شنبه 29 شهريور 1401 13:17 ساعت
شناسه خبر : 360827

امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه روز سهشنبه به وقت محلی با رئیس جمهور کشورمان در نیویورک دیدار و گفتگو خواهد کرد.
گروه سیاسی _ رجانیوز: امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه روز سهشنبه به وقت محلی با رئیس جمهور کشورمان در نیویورک دیدار و گفتگو خواهد کرد.
به گزارش رجانیوز به نقل از تسنیم، کاخ الیزه اعلام کرد که امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه روز سهشنبه به وقت محلی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با سید ایراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران دیدار و گفتگو خواهد کرد.
همچنین دیدار مکرون و جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز بعد (چهارشنبه) به وقت محلی در نیویورک صورت خواهد گرفت.
پیشتر کاترین کولونا، وزیر امور خارجه فرانسه عنوان کرده بود که هیچ پیشنهاد بهتری برای ایران جهت احیای توافق هستهای بر روی میز مذاکره قرار ندارد.
او روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «ما بارها میگوییم... هیچ پیشنهاد بهتری برای ایران وجود ندارد. این به آنها بستگی دارد که تصمیم بگیرند.»
رئیسی در گفتگو با برنامه «60 دقیقه» شبکه "سیبیاس" آمریکا گفت که ایران برای یک توافق خوب آماده است، اما بایدن تضمین کند که ایالات متحده دیگر از این توافق خارج نخواهد شد؛ وعدهای که دولت آمریکا تاکنون تضمین نداده است.
سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران برای شرکت در هفتادو هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد ظهر دوشنبه به وقت محلی در صدر هیاتی بلندپایه وارد نیویورک شده است.

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/360827
لینک کوتاه کپی شد