هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 11 خرداد 1402
ساعت 20:30
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 10 آذر 1400 ساعت 17:08
چهارشنبه 10 آذر 1400 16:58 ساعت
2021-12-1 17:08:56
شناسه خبر : 353313
از وین نیز خبر می‌رسد که اختلاف داخلی آمریکا عامل بروز عدم اطمینان در مذاکرات شده است. این موضوع بر فضای گفت‌وگوها اثر منفی گذاشته و موجب بروز عدم اطمینان در گفت‌وگوها شده است.
از وین نیز خبر می‌رسد که اختلاف داخلی آمریکا عامل بروز عدم اطمینان در مذاکرات شده است. این موضوع بر فضای گفت‌وگوها اثر منفی گذاشته و موجب بروز عدم اطمینان در گفت‌وگوها شده است.
گروه بین الملل-رجانیوز: با قوت گرفتن روند مذاکرات جدید وین به سرتیمی علی باقری و بررسی احتمال حصول یک توافق میان طرفین، بحث‌ لزوم اخذ تضمین از طرف آمریکایی مورد توجه قرار گرفته است.
 
به گزارش رجانیوز: ایران با توجه به خروج غیر مسئولانه‌ی آمریکا از توافق برجام و اجرایی نکردن هیچ کدام از تعهدات خود، به دنبال گرفتن تضمیمی برای عدم تکرار این تجربه‌ی ناخوشایند است.
 
پیشتر سخنگوی وزارت امور خارجه سه اقدام را شرط ایران در بازگشت آمریکا به برجام خواند:
آمریکا باید مقصر بودن خود را بپذیرد؛ تحریم‌ها یکجا لغو شود؛ تضمین دهد که هیچ دولت دیگری اقدام ترامپ در خروج از برجام را تکرار نکند.
 
در واکنش به شرط ایران بر لزوم ارائه‌ی تضمین توسط آمریکا، تد کروز در صفحه توئیتر خود در راستای رقابت‌های حزبی با دموکرات‌ها گفت: با وجود تاکید آن‌ها(تضمین از سوی دولت بایدن)، تحت قانون اساسی آمریکا، تنها راه ضمانت ارائه آن(توافق احتمالی هسته‌ای) به صورت معاهده به سنا جهت تایید است که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از این امر هراس دارد.
 
این سخن سناتور آمریکایی نشانگر امکان اخذ تعهد از طریق سنا است و فارغ از آنکه تعهد کامل به چه صورتی ممکن می‌شود اما این آمریکا است که می‌بایست راهی برای تضمین به ایران فراهم کند.
 
دیگر نماینده جمهوری خواه آمریکا نیز اخیرا اذعان کرد که وقتی جمهوری‌خواهان دولت را دست بگیرند، برجام را پاره خواهند کرد.
 
تام کاتن، نماینده جمهوری‌خواه سنای آمریکا روز سه‌شنبه در توییتی نوشت: توافق بایدن با ایران حتی از چیزی که پیش از آن بوده نیز بدتر خواهد بود و وقتی جمهوری‌خواهان دولت را در دست بگیرند پاره خواهد شد.
 
از وین نیز خبر می‌رسد که اختلاف داخلی آمریکا عامل بروز عدم اطمینان در مذاکرات شده است. این موضوع بر فضای گفت‌وگوها اثر منفی گذاشته و موجب بروز عدم اطمینان در گفت‌وگوها شده است. همین مسئله، این ضرورت انکارناپذیر را ایجاد کرده است که آمریکا برای بازگشت به برجام، باید تضمین‌های قطعی و عینی ارائه دهد.