هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 12 مهر 1402
ساعت 20:11
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 31 شهريور 1400 ساعت 16:32
چهارشنبه 31 شهريور 1400 16:07 ساعت
2021-9-22 16:32:57
شناسه خبر : 351237
هیچ نهادی نبود که مورد نقد صریح حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی قرار نگرفته باشد و مهمترین ویژگی او، همین نقادی و نشاط انقلابی بود البته نه در قالب کلیشه‌های رسمی؛ قلبی رئوف و قلمی تیز داشت.
هیچ نهادی نبود که مورد نقد صریح حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی قرار نگرفته باشد و مهمترین ویژگی او، همین نقادی و نشاط انقلابی بود البته نه در قالب کلیشه‌های رسمی؛ قلبی رئوف و قلمی تیز داشت.

گروه سیاسی-رجانیوز: دیروز دوشنبه برنامه جهان آرا با موضوع یادبود حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی با حضور فرزند و شاگر مرحوم برگزار شد. در این قسمت ازجهان آرا بخش‌هایی از زندگی مجاهدانه حاج حیدر رحیم پور بازخوانی شد. 

 

 

حبیب رحیم‌پور ازغدی در گفت‌وگوی برنامه دوشنبه شب جهان‌آرا گفت: مرحوم حاج حیدر رحیم پور ازغدی از جمله افرادی بود که تا انتها انقلابی ماند.

 

 

در ادامه حبیب رحیم‌پور ازغدی در این گفت‌وگوی با اشاره به خاطره‌ای به نقل از مرحوم حاج حیدر رحیم‌پور، به ماجرای تایید مرجعیت امام خمینی(ره) از سوی بزرگان حوزه علمیه بعد از رحلت آیت‌الله بروجردی پرداخت.

 

 

در بخش دیگری از این برنامه، محمد مهدی برادران شاگرد مرحوم حاج حیدر رحیم‌پور در ارتباط زنده با جهان آرا اظهار داشت: هیچ نهادی نبود که مورد نقد صریح حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی قرار نگرفته باشد و مهمترین ویژگی او، همین نقادی و نشاط انقلابی بود البته نه در قالب کلیشه‌های رسمی؛ قلبی رئوف و قلمی تیز داشت.

 

 

مرحوم حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی را به مقالات تند و انتقادی‌اش در دفاع از آرمان‌های انقلاب و نقد عملکرد دستگاه‌ها و نهادهای مختلف پیش و پس از انقلاب می‌شناسند، مردی که امضایش، «نویسنده منتقد» بود.

 

 

حبیب رحیم‌پور ازغدی در ادامه گفت‌وگوی گفت: شخصیت انقلابی هم جاذبه دارد هم دافعه ولی جاذبه او حداکثری است و دافعه‌اش حداقلی البته نباید از هویت اصلی انقلابی دست کشید تا جاذبه داشت و در عین حال از محدود کردن همه راه‌های ارتباط هم پرهیز داشت.

 

 

فرزند و شاگر حاج حیدر رحیم‌پور افزود:  مرحوم حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی نقدهایی می‌نوشت که در رسانه‌های رسمی منتشر نمی‌شد! او منتقدترین و در عین حال از معتقدترین افراد به نظام جمهوری اسلامی بود.

 

 

در بخش پایانی برنامه حبیب رحیم‌پور ازغدی افزود: در دهه 70، مرحوم حاج حیدر رحیم‌پور ازغدی به خاطر نقد به سیاست‌های دولت کارگزاران 24 ساعت بازداشت و در نهایت با لطف رهبری آزاد شد.