هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 3 مهر 1402
ساعت 09:56
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 25 شهريور 1400 ساعت 12:37
پنجشنبه 25 شهريور 1400 12:33 ساعت
2021-9-16 12:37:44
شناسه خبر : 351064
وزیر نفت گفت: ظرفیت پالایش نفت و میعانات گازی را باید افزایش دهیم و در این زمینه ۲ برنامه ارتقای کمی و کیفی پالایشگاه‌های کنونی و ایجاد ظرفیت پالایشی جدید با ساخت پتروپالایشگاه را در برنامه داریم.
وزیر نفت گفت: ظرفیت پالایش نفت و میعانات گازی را باید افزایش دهیم و در این زمینه ۲ برنامه ارتقای کمی و کیفی پالایشگاه‌های کنونی و ایجاد ظرفیت پالایشی جدید با ساخت پتروپالایشگاه را در برنامه داریم.
گروه سیاسی-رجانیوز: جواد اوجی، وزیر نفت در گفت‌وگو با برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد ابراز کرد: با توجه به مشوق‌هایی همانند تنفس خوراک می‌توانیم افزایش ظرفیت پالایشی مطلوبی را در سال‌های آینده داشته باشیم.
 
وی گفت: برای ساخت پتروپالایشگاه‌ها 8 سرمایه‌گذار آماده هستند و تاکنون مجوز تنفس خوراک برای یک‌میلیون و 500 تا یک‌میلیون و 600 هزار بشکه داده شده است.
 
وزیر نفت گفت: پیش‌بینی شده است ظرفیت پالایشی کشور ظرف 3 تا 4 سال آینده 1.5 برابر شود و از روزانه 2.2 میلیون بشکه کنونی به 3.5 میلیون بشکه در روز برسد.
 
اوجی افزود: ایران بیش از 150 میلیارد بشکه نفت اثبات‌شده دارد و ظرفیت خوبی در حوزه بالادست داریم و بی‌شک افزایش ظرفیت تولید نفت و گاز همزمان با افزایش ظرفیت تولید فرآورده‌های نفتی رخ خواهد داد.
 
وی تصریح کرد: بهینه‌سازی و مدیریت مصرف فرآورده‌های نفتی و گاز باید کنار افزایش ظرفیت تولید نفت و گاز و ظرفیت‌های پالایشی مدنظر قرار گیرد.