
چرا دغدغه حسن خمینی برای «جمهوریت» تصنعی است؟
گروه سیاسی-رجانیوز: با اعلام نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، اصلاحطلبان نیز طبق سنت همیشگیشان، تخریب شورای نگهبان را کلید زدند. این جریان که بهخاطر شراکتش با حسن روحانی در عملکرد هشت ساله دولت تدبیر، دیگر جایگاهی نزد مردم ندارند، سعی کردند با دلسوزی ظاهری برای مشارکت در انتخابات و جمهوریت نظام، با زیر سوال بردن عملکرد شورای نگهبان، بر این عدم مقبولیت سرپوش بگذارند. اصلاحطلبان امروز درحالی برای جمهوریت نظام سینه چاک کرده و ندای وامصیبتا سر میدهند، که دوازده سال قبل نتوانستند مشارکت چشمگیر مردم در پس زدن اصلاحات را تحمل کنند و در نتیجه با فتنه انگیزیهای خود، با حمله به جمهوریت، بیش از هشت ماه کشور را دچار آشوب کردند.
به گزارش رجانیوز، البته تنها اصلاحطلبان نیستند که این روزها دغدغهمند جمهوریت و مشروعیت نظام جمهوری اسلامی شدهاند. سیدحسن خمینی نیز از جمله افرادی بود که همراه با اصلاحطلبان به شورای نگهبان حمله کرد.
ظهر امروز(5 خرداد 1400) حسن خمینی در سخنانی با اشاره به اقدام شورای نگهبان در رد صلاحیت فتنهگرانی مثل تاجزاده و مدیران ناکارآمدی مثل جهانگیری، عملکرد شورای نگهبان را در تضاد با جمهوریت نظام خوانده و در اظهاراتی تصنعی و غیرقابل باور گفت: هر روز و امروز هر حرکتی که بخواهد نافی عنصر جمهوریت باشد یک حرکت ضدانقلابی است. مگر می شود نظام همان نظام امام باشد و مردم در آن حق نداشته باشند؟! اینکه کسی بگوید اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند هم مشروعیت نظام باقی است ناشی از نشناختن روح و ماهیت جمهوری اسلامی است. این فکر ناشی از اندیشه تحجر یا اندیشه غربگراست. اگر روزی جمهوریت نظام لطمه دید و مردم در آن نادیده گرفته شوند یا مثلا امروز عده ای حق جمهور را محدود کردند همان اندازه جمهوری اسلامی لطمه خواهد دید که اگر اسلام و آموزه های آن زائل شوند.
وی گفته است: پشت عبارت پردازی های زیبا و رفتارهای مقدس مآبانه سنگر گرفتن و پاسخگو نبودن و در عین حال تیشه به ریشه اصیل انقلاب زدن را نمی دانم چه بنامم.
اما چرا دغدغهمندی حسن خمینی برای جمهوریت نظام مصنوعی و باور ناپذیر است؟
دوازده سال قبل، در انتخابات ریاست جمهوری سال 88، اصلاحطلبان پس از آنکه با «نه» قاطع مردم مواجه شدند، بجای پذیرش شکست و تمکین از قانون، با شعار «تقلب» در انتخابات، به جنگ با قانون و جمهوریت رفته و در طول هشت ماه از هیچ آشوبی مضایقه نکردند.
در آن روزها حسن خمینی که امروزه از نام امام راحل(ره) مایه میگذارد، نه تنها حاضر به دفاع از میراث امام خمینی(ره) نشد، که بدتر سران فتنه را در زیر سوال بردن جمهوریت و مشروعیت نظام اسلامی همراهی کرد.
حتی برخی از اطلاعات و شواهد نیز حاکی از آن است که حسن خمینی در جلسه چهار نفرهای که با هاشمی، خاتمی و موسوی داشت، بیش از هر فرد دیگری سران فتنه را به اصرار برای ابطال انتخابات تحریک میکرد.(جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)
در این دوازده سالی که از فتنه 88 میگذرد، کسی به یاد ندارد که حسن خمینی در محکومیت فتنه و در دفاع از میراث بنیانگذار انقلاب اسلامی و همچنین در حمایت از ولی فقیه در برابر فتنهگران-که حضرت امام(ره) همواره مردم را به دفاع از این جایگاه سفارش میکردند- سخنی گفته باشد.
اما برعکس حسن خمینی، با عملکردی که در چند سال گذشته داشته، نشان داده است که چقدر با اصلاحطلبان قرابت سیاسی دارد.

دیدگاه کاربران