هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 9 خرداد 1402
ساعت 13:30
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 3 خرداد 1400 ساعت 11:29
دوشنبه 3 خرداد 1400 11:10 ساعت
2021-5-24 11:29:06
شناسه خبر : 347642
امروز علی لاریجانی با پیشینه‌ای که در تقابل با اصلاح‌طلبان دارد، ترجیح داده است تا اتفاقات گذشته را کنار گذاشته و به‌عنوان رحم اجاره‌ای جریانی که دو دهه قبل همواره در پی رسوایی‌اش بود، پا به عرصه انتخابات ریاست جمهوری بگذارد.
امروز علی لاریجانی با پیشینه‌ای که در تقابل با اصلاح‌طلبان دارد، ترجیح داده است تا اتفاقات گذشته را کنار گذاشته و به‌عنوان رحم اجاره‌ای جریانی که دو دهه قبل همواره در پی رسوایی‌اش بود، پا به عرصه انتخابات ریاست جمهوری بگذارد.

گروه سیاسی-رجانیوز: علی لاریجانی و اصلاح‌طلبان درحالی امروز به یکدیگر نزدیک شده و برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری در یک جبهه واحد قرار گرفته‌اند که در گذشته در مقابل هم شمشیر می‎‌زدند.

 

به گزارش رجانیوز، علی لاریجانی پس از محمد هاشمی رفسنجانی و با حکم رهبر انقلاب اسلامی در سال 1373 عهده‌دار ریاست صدا و سیما شد. در طول ریاست ده ساله وی، اصلاح‌طلبان که امروز با جلو انداختن لاریجانی، در سودای تشکیل دولت سوم روحانی هستند، در سال ۷۹ به دلیل پخش فیلم کنفرانس برلین از سیمای جمهوری اسلامی، تشنه خون علی لاریجانی بودند.

 

اکبر گنجی، علیرضا علوی‌تبار، حمیدرضا جلایی‌پور، عزت‌الله سحابی، حسن یوسفی اشکوری، محمود دولت آبادی و جملیه کدیور از جمله چهره‌های اصلاح‌طلبی بودند که با شرکت در کنفرانس برلین، جریان ضدانقلاب خارج‌نشین را در حمله به جمهوری اسلامی همراهی کردند.

 

کنفرانس «ایران پس از انتخابات» که در میان مردم ایران با عنوان «کنفرانس برلین» شناخته می‌شود، نام همایش سه روزه‌ای بود که از ۱۹ تا ۲۱ فروردین ۱۳۷۹ به مدت سه روز، از سوی حزب سبز آلمان و به دعوت بنیاد هاینریش بل (داستان نویس آلمانی) در خانه فرهنگ‌های جهان در برلین برگزار شد. پخش مستندی سی دقیقه‌ای از اتفاقات این کنفرانس ضد ایرانی که تعدادی از شرکت کنندگانش را چهره‌های اصلاح‌طلب تشکیل می‌دادند، باعث شد تا چهره واقعی این افراد برای مردم ایران نمایان شود.

 

علی لاریجانی در گفتگویی که در سال 1390 در رابطه با پخش این برنامه داشت، می‌گوید: «در آن زمان یک حرکت مشکوکی در آلمان صورت گرفت که تحت عنوان یک NGO، عده‌ای از افراد از جریان دوم خرداد را دعوت کرده بودند و در آن جلسه هم رفتار زشتی رخ داد و هم حرف‌های بد و ضدانقلابی مطرح شد که در رسانه های داخلی انعکاس نداشت . آنقدر ماجرا فصاحت‌بار بود که حتی روزنامه‌های دوم خردادی هم تلاش کردند از کنار آن بگذرند. نوارهای آن جلسات از دو کانال به دست ما رسید و معلوم شد که برخی از آقایان حتی در نزد اجانب ، حرمت منافع ملی را حفظ نکرده اند لذا در معاونت سیاسی، برنامه‌ای تدوین شد که حدود نیم ساعت بود و اجمالاً ماجرای زشت آن جلسه را روشن می‌کرد. این برنامه را با من در میان گذاشتند. من موافق بودم که پخش شود . پس از پخش آن ، فشارها و سروصداها بلند شد اما تا حد زیادی اشتباهات سیاسی رخ داده را روشن کرد.»

 

لاریجانی ادامه می‌دهد: «فشار و توهین در این زمینه زیاد بود و تصور می‌کردند با این روش، صداو سیما عقب‌نشینی می‌کند. از طرفی عده زیادی از مردم که حساس شده بودند، آن برنامه را ندیده بودند. در جلسه‌ای با مدیران، اکثراً مخالف پخش مجدد آن بودند، اما من نظرم این بود که باید پخش مجدد شود که اولاً مردم در جریان قرار بگیرند و ثانیاً افراطیون تصور نکنند که صدا و سیما با هیاهو از حرف حق خود عقب‌نشینی می‌کند . همان روزها برای اینکه مطلب روشن‌تر شود و آقایان بدانند مسئولی نیستم که از زیربار موضوع فرار کنم خودم در برنامه شبکه دو بعد از خبر حضور یافتم و توضیح دادم که این ماجرا چه بود و چرا صداوسیما آن را پخش کرد.»

 

این اقدام لاریجانی باعث شد تا رسانه‌های زنجیره‌ای اصلاح‌طلب در مطالب متعددی، به تخریب او بپردازند.

 

انتشار کاریکاتورهایی از نیک‌آهنگ کوثر در روزنامه صبح‌ امروز به مدیرمسئولی سعید حجاریان، از جمله اقدامات اصلاح‌طلبان در تخریب علی لاریجانی بود.