هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 9 فروردين 1403
ساعت 11:42
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 22 شهريور 1399 ساعت 17:57
شنبه 22 شهريور 1399 17:54 ساعت
2020-9-12 17:57:42
شناسه خبر : 339498
بانک آینده با تاسیس شرکت‌های متعدد و چند لایه در سال ۹۷ بالغ بر ۸۰ درصد از منابع را به ۴۳ شرکت‌ خود وام داده است و در اقدامی عجیب در مهر و آبان سال گذشته ۲۵ فقره از این شرکت‌ها را در سه شرکت ادغام کرده‌ است.
بانک آینده با تاسیس شرکت‌های متعدد و چند لایه در سال ۹۷ بالغ بر ۸۰ درصد از منابع را به ۴۳ شرکت‌ خود وام داده است و در اقدامی عجیب در مهر و آبان سال گذشته ۲۵ فقره از این شرکت‌ها را در سه شرکت ادغام کرده‌ است.

گروه اقتصادی-رجانیوز: یکی از مهم‌ترین نقش‌هایی که بانک‌ها و موسسات اعتباری در هر اقتصادی ایفا می‌کنند، تجهیز و تخصیص منابع در اقتصاد است.

باتوجه به قدرت بسیار زیاد بانک‌ها در اقتصاد، قوانین بسیار جامع و سفت و سختی درباره نحوه عملکرد آنها تدوین شده و روند اجرای آن توسط بانک‌های مرکزی با نظارت‌های بسیار دقیق و شدید پیگیری می‌شود. محدودیت در اعطای تسهیلات به ذینفع واحد ( شرکت‌هایی که دارای سهامداران مشترک هستند)، نسبت کفایت سرمایه، تناسب منابع با سرمایه پایه، اعتبارسنجی دقیق مشتری، اعتبارسنجی گیرنده تسهیلات و... ازجمله نسبت‌های نظارتی‌ای است که توسط بانک‌های مرکزی سراسر جهان رصد می‌شود.

به گزارش رجانیوز به نقل از فارس؛ اما وضعیت بانک آینده در هیچ یک از این مولفه‌ها نه‌تنها نسبت استانداردی نیست بلکه با آنها فاصله بسیار زیادی دارد. به عبارت بهتر این بانک تا قبل از عزل هیات مدیره توسط هیات انتظامی بانک‌ها هر کاری که خواسته انجام داده و هیچ ضابطه‌ای در این بخش را رعایت نکرده است.

بررسی اطلاعات تسهیلات و تعهدات کلان بانک‌ آینده رویکرد این بانک در بانکداری و مدیریت را نشان می‌دهد.

طبق جداول اطلاعات تسهیلات و تعهدات کلان در صورت‌های مالی سال ۹۷ بانک آینده، به ۷۷ شرکت تسهیلات کلان پرداخت کرده که ۴۳ شرکت آن متعلق به بانک و شرکت‌های بانک آینده است. از مجموع ۷۸ هزار و ۲۴۹ میلیارد و ۹۸۷ میلیون تومان تسهیلات اعطایی کلان این بانک، ۶۳ هزار و ۳۰۱ میلیارد و ۲۰۶ میلیون تومان آن صرف پرداخت تسهیلات به شرکت‌های زیرمجموعه بانک آینده شده است. درواقع بانک آینده ۸۰.۸ درصد از تسهیلات کلان خود به شرکت‌های خود پرداخت کرده است.

به عبارت دیگر به نظر می‌رسد بانک آینده تاسیس شده است تا با جذب سپرده و استفاده از ابزار خلق پول، تسهیلات رانتی به شرکت‌هایی که خود بانک تاسیس کرده است، پرداخت کند. مهم‌ترین مقصد این تسهیلات پروژه مشهور ایران مال است.

* تخلف آشکار از ضوابط بانک مرکزی: اعطای تسهیلات 29.1 برابر سرمایه به شرکت‌های زیرمجموعه 

بانک آینده با ساختاری تو در تویی که برای شرکت‌های زیرمجموعه خود ایجاد کرده، برخلاف همه قوانین بانکی، بخش عمده سپرده‌های مردم را صرف اعطای تسهیلات به شرکت‌های زیرمجموعه خود کرده است. « براساس ماده 6 آیین‌نامه تسهیلات و تعهدات کلان، حداکثر مجموع تسهیلات و تعهدات به هر ذینفع واحد نباید از 20 درصد سرمایه پایه آن مؤسسه اعتباری تجاوز کند.»

سرمایه پایه بانک آینده ۲۱۷۰ میلیارد و ۸۱۲ میلیون تومان و بنابراین در مجموع این بانک می‌تواند به کل شرکت‌های زیرمجموعه خود، در مجموع حداکثر ۴۳۴ میلیارد و ۱۶۲ میلیون تومان تسهیلات پرداخت کند. اما بانک آینده ۲۹ برابر (۲۸۱۶ درصد) سرمایه خود به شرکت‌های زیرمجموعه خود تسهیلات پرداخت کرده است. بنابراین این اقدامات بانک آینده تخلفی آشکار از ضوابط بانک مرکزی بوده است.

درواقع بانک آینده تاسیس شده است تا پول سپرده‌گذاران را به شرکت‌های سهامداران اصلی بانک تسهیلات ویژه پرداخت کند و روز‌به‌روز به ثروت سهامداران خود بیافزاید.

* بانک آینده واقعا چند شرکت زیرمجموعه دارد؟

بانک آینده در صورت مالی سال ۹۷ فقط شرکت‌های تجارت الکترونیک ارتباط فردا، مهندسی عمران اقتصاد گستر دنا، کارگزاری بانک آینده، ارزش آفرینان آینده، صندوق سرمایه‌گذاری تجربه ایرانیان، صندوق سرمایه گذاری گسترش فردای ایرانیان، بیمه رازی و صرافی آینده نو را به عنوان شرکت‌های مرتبط با بانک آینده اعلام کرده است اما بررسی دقیق‌تر وضعیت سهامداری و ترکیب هیات مدیره شرکت‌های دیگری که از بانک آینده تسهیلات کلان دریافت کرده‌اند، نشان می‌دهد بانک آینده دارای شرکت‌های متعددی است که اغلب آنها از محل منابع بانک آینده تامین مالی شده‌اند.

در بررسی‌های مفصل و چند روزه، ما به ۴۳ شرکت می‌رسیم که همگی متعلق به بانک آینده بوده‌اند و از این بانک تسهیلات کلان دریافت کرده‌اند. از شرکت توسعه بین‌الملل ایران مال گرفته تا آرتا تجارت خزر.

در اساسنامه این شرکت‌ها اهداف و فعالیت شرکت‌ها درج شده است که نشان می‌دهد اغلب این شرکت‌ها برای صادرات و واردات و فعالیت‌های تجاری تاسیس شده‌اند. در این ۴۳ شرکت بررسی شده به غیر از شرکت ساختمانی مسکن‌سازان بهشت پویا که در بخش مسکن فعالیت می‌کند، یک شرکت هم در بخش تولید فعال نیست.

نکته اصلی در این میان این است که چرا بانک آینده باید این تعداد شرکت با اهداف مشابه تاسیس کند؟ اگر بانک یا برخی سهامداران اصلی این بانک به دنبال فعالیت تجاری بوده‌اند، تاسیس یک یا حداکثر دو شرکت کافی بود. به نظر می‌رسد در پشت تاسیس شرکت‌های متعدد مساله دیگری نهفته است.

* روابط تو در توی مالکیت و مدیریت در شرکت‌های بانک آینده

مساله دیگری که در فرایند بررسی به چشم می‌خورد، ساختار مالکیتی این شرکت‌هاست. درواقع بانک آینده به طور مستقیم چند شرکت تاسیس کرده است و در مرحله دوم شرکت‌های بانک آینده هم شرکت تاسیس کرده‌اند. این شرکت‌ها نیز به نوبه خود شرکت‌های دیگری تاسیس کرده‌اند. این زنجیره تا ۴ مرحله ادامه دارد و با این کار بانک آینده برای شرکت‌های زیرمجموعه خود، ساختاری تودرتو و کلونی‌وار به‌وجود آورده است.

به همین دلیل شرکتی مانند شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا در ابتدای امر به نظر نمی‌رسد ارتباطی با بانک آینده داشته باشد اما وقتی سرنخ‌ها را دنبال کرده و به ساختار چند لایه شرکت‌های این بانک پی می‌بریم، معمای ماهیت این شرکت و سایر شرکت‌ها حل می‌شود.

به عنوان مثال شرکت ارزش‌آفرینان آینده عضو هیات مدیره در شرکت توسعه بین‌الملل ایران مال، بازرگانی بهار اقتصاد کامیاران، شرکت ساعی محاسب امین و شرکت نیروگاهی فولاد دنا بوده است. یا مسکن‌سازان بهشت پویا در ۶ شرکت دیگر عضویت هیات مدیره داشته است. شرکت نیروگاهی فولاد دنا هم سابقه عضویت در هیات مدیره ۷ شرکت بانک آینده را داراست.

شرکت‌های نیروگاهی فولاد دنا و فولاد ریل دنا به ترتیب با ۷ و ۹ مورد عضویت در هیات مدیره سایر شرکت‌های بانک آینده رکورددار در این بخش هستند.

* ساختار ارتباط بانک با شرکت‌های زیرمجموعه

 

* ادغام 28 شرکت بانک آینده در مهر و آبان 98

به عبارت دیگر یک ساختار کلونی‌وار در ترکیب سهامداری و هیات مدیره شرکت‌های بانک آینده به چشم می‌خورد و شرکت‌های به صورت ضرب‌دری سهامدار و عضو هیات مدیره یکدیگر هستند. در نهایت هم بیش از نیمی از شرکت‌ها در درون یک شرکت به نام مسکن‌سازان بهشت پویا ادغام شده‌اند.

از مجموع ۴۳ شرکت بررسی شده، ۲۵ شرکت در مهر و آبان ۹۸ در دیگر شرکت‌های این بانک ادغام شده‌اند. بیشترین ادغام‌ها در شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا رخ داده است‌‌ به‌طوری که ۱۱ شرکت به‌طور مستقیم و ۹ شرکت دیگر به صورت غیرمستقیم در این شرکت ادغام شده است.

* 25 شرکت در سلطه شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا

علاوه بر اینکه در مهر ماه سال گذشته ۱۹ شرکت به طور مستقیم و غیرمستقیم در شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا ادغام شد. این شرکت عضو و رئیس هیات مدیره در ۶ شرکت تجارت کالای دنا کیش، توسعه ساختمانی سامان، نیروگاهی فولاد دنا، مهندسی اقتصاد گستر دنا، دقایق گستر پویا و ره‌پویان کسب و کار شرق است. بدین ترتیب از ۴۵ شرکت بانک آینده در سال ۹۷، بالغ بر ۲۵ شرکت تحت سلطه شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا قرار گرفته است. ۱۹ شرکت در مسکن‌سازان بهشت پویا ادغام شد و ۶ شرکت هم در تحت نفوذ این شرکت قرار دارد.

ضمن اینکه شرکت اشراق ایمن مهرگان که در ۶ مهر ۹۸ پنج شرکت در آن ادغام شده، یکی از اعضای هیات مدیره شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا است.

علاوه بر اینها ۳ شرکتی که نامی از آنها در فهرست شرکت‌های دریافت‌کننده تسهیلات کلان از بانک آینده نیست، در ۹ آبان ۹۸ در شرکت آرتا تجارت خزر ادغام و منحل می‌شوند. در تاریخ ۶ مهر ۹۸ هم یک شرکت در شرکت پارس سرمایه تابا ادغام شد و منحل شده است. با این کار تعداد شرکت‌های بانک آینده به ۱۷ شرکت کاهش یافته است اما تسهیلات دریافتی این شرکت‌ها از بانک آینده پس از ادغام، به قوت خود باقی است. ۲۵ شرکت حاضر در لیست گیرندگان تسهیلات کلان و ۳ شرکت خارج از این لیست در سه شرکت بانک آینده ادغام شده‌اند.

با این اقدام بانک آینده، ۲۵ شرکتی که نام آنها به عنوان شرکت‌های گیرنده تسیهلات کلان درج شده است از فهرست شرکت‌های در حال فعالیت حذف شده و امروز اثری از آنها دیده نمی‌شود. همین مساله فرایند شناساسی ذینفع واحد را پیچیده‌ و سخت کرده است. به نظر می‌رسد ادغام عمده شرکت‌ها در درون دو شرکت با همین هدف انجام شده باشد.

 

* تزریق 45 هزار میلیارد تومان به پروژه ایران مال

براساس اطلاعات به دست آمده بانک آینده فقط به نام پروژه تجاری و لوکس ایران مال حدود ۴۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت و سرمایه‌گذاری کرده است. این پروژه متعلق به شرکت توسعه بین‌الملل ایران مال است و مالکیت آن نه برای سپرده‌گذاران بلکه برای سهامداران بانک خواهد بود در حالی که این منابع، پول سپرده‌گذار است و کل درآمد آن باید به عنوان درآمد مشاع در نظر گرفته شده و به سپرده‌گذاران داده شود.

* استقراض‌های بانک آینده از بانک مرکزی

بانک آینده به‌خاطر رویکرد بسیار غلط و غیرحرفه‌ای در اعطای تسهیلات بارها به بانک مرکزی مقروض شد و اضافه ‌برداشت‌های بسیار زیادی از بانک مرکزی کرد. فقط در یک دوره حجم اضافه برداشت بانک آینده از بانک مرکزی به ۱۳ هزار میلیارد تومان رسید. این رقم با احتساب ضریب فزاینده پولی به معنای انتشار ۹۱ هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور است. هر چند که بعد از چند سال بانک آینده در نیمه دوم سال ۹۸ بدهی خود به بانک مرکزی را تسویه کرد اما در سال‌هایی که این اضافه برداشت تسویه نشده بود، آثار تورمی آن برای مردم و اقتصاد ایران بر جای بود. به عبارت دیگر بانک آینده برای ثروتمند کردن شرکت‌ها و برخی سهامداران خود، به مردم تورم تحمیل کرده بود.

* جذب سپرده با نرخ‌های سود بسیار بالا

بذر این تخلفات در زمانی کاشته شد که در سال‌ ۹۲ به بعد دست بانک‌ها در اعمال نرخ‌های سود بسیار بالا باز شد. بانک آینده با نرخ‌های ۲۷ و ۲۸ درصد اقدام به جذب سپرده می‌کرد و با این روش سپرده موجود در بانک‌های دیگر را به سمت خود می‌کشید.

بانک آینده در سال‌های ۹۲ تا ۹۷ همواره در بازار پول سردمدار نرخ‌شکنی بوده و عامل اصلی افزایش نرخ سود ‌(بیش از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار) این بانک بوده است. همین اقدامات موجب بارها موجب شد سایر بانک‌ها برای جلوگیری از خروج سپرده‌ها دنباله‌رو بانک آینده در افزایش نرخ سود شوند.

* برکناری هیات مدیره بانک آینده با حکم هیات انتظامی بانک‌ها

یکی از مهم‌ترین وظیفه نظارتی بانک مرکزی نظارت بر روند تجهیز منابع و اعطای تسهیلات توسط بانک‌هاست و این اقدامات بانک آینده در شرایطی انجام شده است که این بانک تحت نظارت بانک مرکزی و دارای مجوز از این نهاد بوده است.

در اقدامی دیرهنگام، با پیگیری پرونده تخلفات بانک آینده توسط بانک مرکزی، بالاخره در اواخر سال ۹۸ هیات انتظامی بانک‌ها رای به برکناری هیات مدیره و مدیرعامل بانک آینده داد. پس از این اقدام نظارت بر عملکرد بانک آینده افزایش یافته و به اعتقاد برخی کارشناسان یکی از دلایل کاهش التهابات در شبکه بانکی و بازگشت انضباط نسبی به این بخش کنترل و مدیریت برخی بانک‌های متخلف ازجمله بانک آینده بوده است.

به گزارش فارس، وضعیتی که درباره بانک آینده در این گزارش ترسیم شده است، صرفا محدود به این بانک نمی‌شود و در برخی بانک‌های تجاری خصوصی هم این شرایط وجود دارد و در گزارش‌های بعدی به آنها پرداخته خواهد شد.

* ارقام به میلیون تومان

ناموضعیت سهامداریتسهیلات دریافتیسابقه عضویت در سایر شرکت‌های بانک آیندهوضعیتتاریخ ادغام
توسعه بین‌الملل ایران مالمتعلق به بانک و شرکت‌های بانک آینده۱۷،۶۵۱،۸۳۲ندارددر حال فعالیت_
آینده‌سازان فرمانیهمتعلق به بانک آینده۵۵۱،۲۶۰۱ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۷
ارزش‌آفرینان آیندهمتعلق به بانک آینده۶۰۰،۰۰۰۴در حال فعالیت_
بازرگانی بهار اقتصاد کامیارانمتعلق به بانک و شرکت‌های بانک آینده۱،۷۸۱،۱۱۶۱در حال فعالیت_
مسکن‌سازان بهشت پویامتعلق به بانک و شرکت‌های بانک آینده۲،۸۶۴،۹۰۹۶در حال فعالیت_
تجارت کالای دنا کیشمتعلق به شرکت‌های بانک آینده993،625۲در حال فعالیت_
تجارت الکترونیک ارتباط فردامتعلق به بانک و شرکت‌های بانک آینده۱۲،۹۲۵۱در حال فعالیت_
مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتختمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۳۸۴،۵۱۰۶ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۲۹
حامیان صنعت بهدادمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۵۱۳،۷۰۹۲ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۸
ساعی محاسب امینمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۸۲۶،۰۷۰۱ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۷
نیروگاهی فولاد دنامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۳۰۰،۵۹۵۷ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۲۹
افرا الکترونیک کسرامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۷۱۹،۷۵۷۴ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۲۹
مهندسی عمرانی اقتصاد گستر دنامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۶۸۲،۰۳۵۱در حال فعالیت_
پیشتازان صنعت سارالمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۶۲۵،۸۲۴۲ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۸
زانوس سازه شمالمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۵۴۷،۲۱۹۴ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۸
پردازشگران سیرافمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۳۶۷،۷۰۲نداردادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۲۹
اعتماد آفرینان آریامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۲،۳۴۰،۱۹۶نداردادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۸
توسعه تجارت ترشیزمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۲۶۲،۰۶۷۴ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۲۹
آرتا تجارت خزرمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۲،۱۸۳،۱۹۷۶در حال فعالیت_
آتیه اندیشان ویونامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۴۹۶،۳۷۱۴ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۸
مبتکران نگین درخشان دماوندمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۵۶۶،۷۵۰۷ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۲۹
دقایق گستر پویامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۳۵۳،۲۷۶۲در حال فعالیت_
ره‌پویان کسب کار شرقمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۹۱۳،۹۳۲۴در حال فعالیت_
کارپردازان درخشان بیدختمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۲۶۲،۲۷۵۳ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۸
آتی‌سازه تهویه آسیامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۷۱۴،۹۷۶۲ادغام و منحل شده۹۷/۱۲/۱۹
فولاد ریل دنامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۷۶۲،۸۷۵۹ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۷
شرکت توسعه رویان شهربادمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۶۴۸،۷۰۰۱ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۲۹
بی‌نظیر فولاد کرخهمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۴۷۴،۳۴۳۱ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۷
آکام گستر تیراژهمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۲۹۰،۰۰۰۲ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۲۹
آکام تجارت تیراژهمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۵۳۵،۰۰۰نداردادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۲۹
توسعه انرژی پایدار مریانمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۲۳۶،۳۹۴۶ادغام و منحل شده۹۸/۰۶/۰۶
سفیر امواج آریامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۲،۰۶۰،۱۵۷۱در حال فعالیت_
مبین فولاد میلادمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۳۱۹،۰۳۹ندارددر حال فعالیت_
ارتباط شگرف ایرانیان (با‌مسئولیت محدود)متعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۷۸۰،۰۰۰۱ادغام و منحل شده۹۸/۰۷/۰۶
پارس سرمایه هم‌افزا دانامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۴۳۳،۰۰۰نداردادغام و منحل شده۹۸/۰۶/۰۶
توسعه ساختمانی سامانمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۴۸۰،۰۷۰ندارددر حال فعالیت_
توسعه تجارت پیام ایرانیانمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۲۴۸،۳۸۶۳ادغام و منحل شده۹۸/۷/۰۶
پارس سرمایه تابامتعلق به شرکت‌های بانک آینده۱،۶۵۳،۷۹۱۴در حال فعالیت 
توسعه عمران فردا گسترمتعلق به بانک و شرکت‌های بانک آینده۲،۰۸۵،۰۰۰۱در حال فعالیت_
موسسه اعتباری صالحینمتعلق به بانک آینده۲،۳۰۶،۶۵۲نداردادغام و منحل شده 
اشراق ایمن مهرگانمتعلق به شرکت‌های بانک آینده۹۹۴،۶۷۱۳در حال فعالیت 
جمعشرکت‌های بانک آینده۶۳،۳۰۱،۲۰۶   
سایر شرکت‌هاسایر شرکت‌ها۱۴،۹۴۸،۷۸۱

 

* اعطای تسهیلات ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیاردی برای شرکت‌های ۲ میلیون تومانی

در بخش تسهیلات و تعهدات کلان بانک آینده، نام چند شرکت به چشم می‌خورد که باوجود سرمایه بسیار پایین، تسهیلات ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیارد تومانی دریافت کرده‌اند اما ارتباط سهامداری و مدیریتی با بانک آینده ندارند. مشخص نیست بانک آینده با چه شرایط و ضمانت‌هایی در سال ۹۷ به این شرکت‌ها تسهیلات ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیارد تومانی پرداخت کرده است.

شرکت بازرگانی تجارت گستر فصیح: این شرکت در تاریخ ۶ خرداد ۹۸ تاسیس شده و سرمایه‌ای در حد ۲ میلیون تومان داشته است. دو ماه بعد از تاسیس و با سرمایه ۲ میلیون تومانی ۲۰۰ میلیارد تومان از بانک آینده تسهیلات دریافت کرده است.

موضوع فعالیت شرکت انجام کلیه فعالیت‌های تجاری و بازرگانی مجاز شامل خرید و فروش واردات و صادرات کلیه کالاهای مجاز بازرگانی و سرمایه گذاری در سایر شرکت‌ها و موسسات اعلام شده است.

شرکت آرمان سبز آذین: این شرکت با سرمایه ۴۰ میلیون تومان، حدود ۹ ماه پس از تاسیس تسهیلاتی در سطح ۲۰۰ میلیارد تومان از بانک آینده اخذ کرده است.

موضوع فعالیت شرکت آرمان سبزآدین ارائه کلیه خدمات در زمینه خدمات شهری اعم از طراحی ایجاد و نگهداری فضای سبز و محوطه سازی و احداث آبنما رنگ آمیزی و زیبا سازی معابر ساخت و نصب مبلمان شهری و..... اعلام شده است.

شرکت بهر و نگار هورا: این شرکت با سرمایه یک میلیون و ۳۳۰ هزار تومان ۱۰۰ میلیارد تومان از بانک آینده وام گرفته است.

موضوع فعالیت شرکت بهر و نگار هورا صادرات و واردات و خرید وفروش کلیه کالاهای مجاز بازرگانی، مکمل های غذایی ـ ویتامین ها ـ لوازم آرایشی و بهداشتی ـ شرکت و برگزاری در کلیه نمایشگاه‌ها و همایش‌های داخلی و بین المللی ـ اخذ وام وتسهیلات مالی واعتباری از کلیه بانکها ی داخلی وخارجی ـ شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی وخصوصی در داخل از کشور در صورت ضرورت قانونی انجام موضوعات پس از اخذ مجوزهای لازم اعلام شده است.

شرکت نشل کادوس: این شرکت هم با سرمایه یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان تسهیلات ۲۰۰ میلیارد تومانی از بانک آینده دریافت کرده است.

در شرایطی که سرمایه این شرکت فقط یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است، موضوع فعالیت این شرکت در اساسنامه پیمانکاری و اجرای پروژه های عمرانی و راهسازی ـ شرکت در مناقصه های عمرانی و شهرسازی ـ خرید فروش واردات و صادرات ماشین آلات و تجهیزات راهسازی و کلیه کالاهای مجاز ـ انعقاد قرارداد در زمینه فعالیتهای موضوع شرکت با موسسات داخلی و یا خارجی ـ نگهداری و اجاره ماشین آلات سنگین و تعمیر قطعات یدکی و.... درج شده است.

* ارقام سرمایه و تسهیلات به تومان

نام شرکتوضعیت سهامداریتاریخ تاسیسسرمایه شرکت در زمان اخذ واممیزان تسهیلات دریافتی از بانک آیندهتاریخ تسهیلات دریافتی
بازرگانی تجارت گستر فصیحخصوصی۹۷/۰۳/۰۶۲ میلیون۲۰۰ میلیارد۹۷/۰۵/۰۴
آرمان سبزآذینخصوصی۹۶/۱۰/۱۹۴۰‌میلیون۲۰۰ میلیارد۹۷/۰۷/۰۴
بهر و نگار هوراخصوصی۹۴/۰۹/۰۸یک‌میلیون و ۳۳۰ هزار۱۰۰ میلیارد۹۷/۱۲/۲۲
نشل کادوسخصوصی۹۲/۰۴/۲۲یک میلیون و ۱۰۰ هزار۲۰۰ میلیارد۹۷/۰۴/۲۷

 

* ترکیب هیات مدیره و میزان تسهیلات دریافتی شرکت‌های وابسته به بانک آینده

1- شرکت توسعه بین‌الملل ایران مال
اعضای هیات مدیره شرکت: ارزش‌آفرینان سیراف- سنجش امید آینده- ارزش‌آفرینان آینده- تجارت الکترونکی ارتباط فردا- بانک آینده. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت توسعه بین‌الملل ایران مال در سال ۹۷ به میزان ۱۷ هزار و ۶۵۱ میلیارد و ۸۳۲ میلیون تومان تسهیلات از بانک آینده دریافت کرده است.

این تسهیلات فقط تسهیلاتی است که در سال ۹۷ به شرکت توسعه بین‌الملل ایران مال پرداخت شده است. براساس صورت‌های مالی ۹۵ بانک آینده، شرکت مذکور که متعلق به بانک آینده است در سال ۹۵ هم ۱۴ هزار و ۲۱۷ میلیارد تومان از بانک آینده تسهیلات دریافت کرده است. این تسهیلات صرف ساخت مجموعه تجاری ایران مال شده است.

۲- شرکت آینده‌سازان فرمانیه
اعضای هیات مدیره شرکت:‌ توسعه انرژی پایدار مریان- مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت- سرمایه‌گذاری اقتصاد گستر دنا. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت آینده‌سازان فرمانیه در سال ۹۷ از بانک آینده ۵۵۱ میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان تسهیلات گرفته است. مانده تسهیلات دریافتی این بانک از بانک آینده در سال ۹۶ معادل ۳۴۳۱ میلیارد تومان بوده است.

این شرکت در ۷ مهر ۹۸ در شرکت توسعه رویا شهرباد ادغام و منحل شده است.

۳- شرکت ارزش آفرینان آینده

اعضای هیات مدیره: بانک آینده- سنجش امید آینده- تجارت الکترونیک ارتباط فردا. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت ارزش آفرینان آینده در سال ۹۷ از بانک آینده ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده است.

۴- تجارت الکترونیک ارتباط فردا
اعضای هیات مدیره: بانک آینده- مهندسی عمرانی اقتصاد گستر دنا- پارس سرمایه تابا.

این شرکت ۱۲ میلیارد و ۲۵۹ میلیون تومان از بانک آینده در سال ۹۷ تسهیلات دریافت کرده است.

۵- آکام تجارت تیراژه
اعضای هیات مدیره: افرا الکترونیک کسرا- توسعه تجارت ترشیز- آرتا تجارت خزر- (این شرکت در شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا ادغام شده است)
پیش از ادغام خود شرکت، در تاریخ ۱۹ مرداد ۹۸ شرکت‌های زانوس سازه شمال - پیشتازان صنعت سارال- کارپردازان درخشان بیدخت در شرکت آکام تجارت تیراژه ادغام شده‌اند. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت آکام تجارت تیراژه در سال ۹۷ از بانک آینده ۱۵۳۵ میلیارد تومان تسهیلات گرفته است.

۶- تجارت کالای دنا کیش
اعضای هیات مدیره: مسکن‌سازان بهشت پویا- پیشتازان صنعت سارال (ادغام شده در آکام تجارت تیراژه)- کارگزاری بانک آینده.

این شرکت ۹۶۰ میلیارد تومان در سال ۹۷ از بانک آینده تسهیلات دریافت کرده است.

۷- توسعه رویان شهر باد
اعضای هیات مدیره: افرا الکترونیک کسرا- زانوس سازه شمال-  آتی تهویه آسیا. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت توسعه رویان باد در سال ۹۶ و ۹۷ در مجموع ۶۴۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از بانک آینده تسهیلات دریافت کرده است.

در تاریخ ۷ مهر ۹۸ شرکت‌های بی‌نظیر فولاد کرخه- آینده‌سازان فرمانیه- آتی تهویه آسیا در این شرکت ادغام شده‌اند.

۸- آکام گستر تیراژه
اعضای هیات مدیره: شرکت توسعه انرژی پایدار مریان- مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت- نیروگاهی فولاد دنا. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت آکام گستر تیراژه در سال ۹۷ از بانک آینده ۱۲۹۰ میلیارد تومان وام دریافت کرده است.

در تاریخ ۸ مهر ۹۸ شرکت‌های حامیان صنعت بهداد، آتیه اندیشان ویونا و اعتماد آفرینان آریا در شرکت آکام گستر تیراژه ادغام شده‌اند.

۹- مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت
اعضای هیات مدیره: تأمین آتیه کارکنان بانک آینده، شرکت ره پویان کسب و کار شرق و شرکت تجارت کالای دنا کیش. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت در سال ۹۷ بالغ بر ۳۸۴ میلیارد و ۵۱۰ میلیون تومان از بانک آینده دریافت کرده است.

در تاریخ ۷ مهر ۹۸ دو شرکت ساعی محاسب امین و فولاد ریل دنا در این شرکت ادغام شده‌اند. شرکت مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت در ۲۹ مهر ۹۸ در شرکت مسکن‌سازان بهشت آینده ادغام شده است.

۱۰- توسعه تجارت ترشیز
اعضای هیات مدیره: مبتکران نگین درخشان دماوند، با مسئولیت محدود توسعه تجارت نگین بینالود، کشت و صنعت سبز آفرین پاکدشت. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت توسعه تجارت ترشیر در سال ۹۷ تسهیلاتی بالغ بر ۱۲۶۲ میلیارد و ۶۷ میلیون تومان اخذ کرده است. این شرکت در تاریخ ۶ مهر ۹۸ شرکت ارزش آفرینان سامان در این شرکت ادغام و منحل شد.

۱۱- مسکن‌سازان بهشت پویا
اعضای هیات مدیره قبل از ادغام شرکت‌ها در این شرکت: ارتباط شگرف ایرانیان بامسئولیت محدود، بی‌نظیر فولاد کرخه، توسعه انرژی پایدار مریان با مسئولیت محدود.

در تاریخ ۲۹ مهر ۹۸ شرکت‌های ۱-توسعه رویان شهرباد، ۲-آکام تجارت تیراژه ۳- آکام گستر تیراژه، ۴- مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت، ۵- توسعه تجارت ترشیز، ۶-کشت و صنعت سبز آفرین پاکدشت، ۷- ایمن صنعت مهرداد، ۸- پردازش‌گران سیراف، ۹- سرمایه‌گذاری اقتصاد گستر دنا، ۱۰-مبتکران نگین درخشان دماوند و ۱۱- آکام توسعه تیراژه، در شرکت مسکن سازان بهشت پویا ادغام و همه شرکت‌های ادغامی منحل شدند. همه اموال و دارایی‌ها و مطالبات، دیون و تعهدات این شرکت‌ها به شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا منتقل شد.

درواقع علاوه بر این ۱۱ شرکت، ۹ شرکت دیگر در شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا ادغام شده است. به عبارت دیگر در مجموع مهر ماه سال گذشته، ۲۰ شرکت وابسته به بانک آینده به یک شرکت تبدیل شده است.

اعضای هیات مدیره بعد از ادغام: اشراق ایمن مهرگان، آرتا تجارت خزر،  پارس سرمایه تابا. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا در سال ۹۷ به طور مستقیم ۲۸۶۴ میلیارد و ۹۰۹ میلیون تومان از بانک آینده تسهیلات دریافت کرده است.

۱۲- شرکت اشراق ایمن مهرگان
اعضای هیات مدیره در سال ۹۷: رئیس هیات مدیره ره پویان کسب و کار شرق، نایت رئیس هیات مدیره کارپردازان درخشان بیدخت. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

اما در اول بهمن ۹۷ شرکت‌های کارپردازان درخشان بیدخت،‌ ره پویان کسب و کار شرق و توسعه تجارت ترشیز از سهامداری این شرکت خارج شده‌اند. به همین دلیل ترکیب هیات مدیره در همان تاریخ به این شکل تغییر کرد: فولاد تیام بیستون رئیس هیات مدیره و آرتا تجارت خزر به عنوان نایب رئیس هیات مدیره شرکت اشراق ایمن مهرگان تعیین شدند.

در نهایت در تاریخ ۲ آذر ۹۸ ترکیب هیات مدیره تغییر می‌کند. رئیس هیات مدیره: شرکت پارس سرمایه تابا، مدیریت سرمایه ارزش آفرین دانا عضو هیات مدیره و مدیرعامل.

در تاریخ ۶ مهر ۹۸ شرکت‌های ارتباط شگرف ایرانیان (بامسئولیت محدود)، توسعه انرژی پایدار مریان (بامسئولیت محدود)، شرکت فراز ماهر آسیا (بامسئولیت محدود)، شرکت مبین فولاد میلاد (بامسئولیت محدود) و توسعه تجارت پیام ایرانیان (بامسئولیت محدود) در شرکت اشراق ایمن مهرگان (بامسئولیت محدود) ادغام شدند. با این کار ۶ شرکت زیرمجموعه بانک آینده به یک شرکت تبدیل شد.

شرکت اشراق ایمن مهرگان، شرکت زیرمجموعه بانک آینده، در سال در سال ۹۷ به میزان ۹۹۴ میلیارد و ۶۷۱ میلیون تومان تسهیلات از بانک آینده دریافت کرده است.

۱۳- آرتا تجارت خزر
اعضای هیات مدیره: شرکت کارپردازان درخشان بیدخت، شرکت فولاد ریل دنا و ره پویان کسب و کار شرق. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت‌های افرا الکترونیک کسرا، گروه اقتصاد دانایان کوشا و گروه ثروت آفرینان کاردان در ۹ آبان ۹۸ در این شرکت ادغام شده‌اند. با این اقدام، ۴ شرکت وابسته به بانک آینده به یک شرکت تبدیل شد.

شرکت آرتا تجارت خزر، به عنوان شرکت زیرمجموعه بانک آینده، در سال ۹۷ بالغ بر ۲ هزار و ۱۸۳ میلیارد تومان از بانک آینده تسهیلات دریافت کرده است.

۱۴- بازرگانی بهار اقتصاد کامیاران
اعضای هیات مدیره: شرکت بانک آینده، شرکت ارزش آفرینان آینده، شرکت سنجش امید آینده. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.
شرکت بازرگانی بهار اقتصاد کامیاران، به عنوان شرکت زیرمجموعه بانک آینده، در سال ۹۷ به میزان ۱۷۸۱ میلیارد و ۱۱۶ میلیون تومان وام دریافت کرده است.

۱۵- اعتماد آفرینان آریا
اعضای هیات مدیره: شرکت مبتکران نگین درخشان دماوند، شرکت مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت، شرکت بامسئولیت محدود توسعه انرژی پایدار مریان. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت اعتماد آفرینان آریا در سال ۹۷ بالغ بر ۲۳۴۰ میلیارد و ۱۹۶ میلیون تومان وام دریافت کرده است.

این شرکت در ۸ مهر ۹۸ در شرکت آکام گستر تیراژه (متعلق به بانک آینده) ادغام و منحل شد.

۱۶- پیشتازان صنعت سارال
اعضای هیات مدیره: شرکت آتیه اندیشان ویونا، شرکت آرتا تجارت خزر، شرکت توسعه تجارت پیام ایرانیان. همه اعضای هیات مدیره متعلق به بانک آینده هستند. شرکت پیشتازان صنعت سارال، متعلق به بانک آینده، در سال ۹۷ تسهیلاتی به مبلغ ۱۶۲۵ میلیارد و ۸۲۴ میلیون تومان دریافت کرده است.

این شرکت در ۸ مهر ۹۸ در شرکت آکام گستر تیراژه (متعلق به بانک آینده) ادغام شده و منحل شده است.

۱۷- پارس سرمایه هم‌افزا دانا
اعضای هیات مدیره: شرکت دقایق گستر پویا، شرکت حامیان صنعت بهداد، شرکت توسعه رویان شهر باد. این شرکت‌ها متعلق به بانک آینده هستند. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

این شرکت در سال ۹۷ از بانک آینده ۱۴۳۳ میلیارد تومان تسهیلات گرفته و در ۶ مهر ۹۸ در شرکت پارس سرمایه تابا ادغام شده است.

۱۸- ارتباط شگرف ایرانیان (با‌مسئولیت محدود)
اعضای هیات مدیره: شرکت آرتا تجارت خزر و  شرکت آتیه اندیشان ویونا. این دو شرکت متعلق به بانک آینده است. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت ارتباط شگرف ایرانیان، متعلق به شرکت‌های بانک آینده، در سال ۹۷ از بانک آینده ۱۷۸۰ میلیارد تومان تسهیلات اخذ کرده است.

این شرکت ۶ مهر ۹۸ در شرکت اشراق ایمن مهرگان ادغام شده است.

۱۹- توسعه ساختمانی سامان
اعضای هیات مدیره: شرکت مسکن سازان بهشت پویا، شرکت مدیریت سرمایه آسای دانا، شرکت بازآفرین ابهر نیکو. همه اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت توسعه ساختمانی سامان، وابسته بانک آینده، در سال ۹۷ تسهیلاتی به میزان ۴۸۰ میلیارد و ۶۰ میلیون تومان از بانک آینده دریافت کرده است.

۲۰- شرکت توسعه تجارت پیام ایرانیان
اعضای هیات مدیره: شرکت بامسئولیت محدود توسعه تجارت نگین بینالود و شرکت مبتکران نگین درخشان دماوند. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

این شرکت در سال ۹۷ وامی به میزان ۲۴۸ میلیارد و ۳۸۶ میلیارد تومان از بانک آینده دریافت کرده است.

شرکت توسعه تجارت پیام ایرانیان ۶ مهر ۹۸ در شرکت اشراق ایمن مهرگان، شرکت متعلق به بانک آینده ادغام و منحل شده است.

۲۱- شرکت حامیان صنعت بهداد
اعضای هیات مدیره: شرکت توسعه انرژی پایدار مریان، شرکت مبتکران نگین درخشان دماوند، شرکت مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت. همه این شرکت‌ها متعلق به بانک آینده است.

شرکت حامیان صنعت بهداد در سال ۹۷ از بانک آینده تسهیلاتی به مبلغ ۵۱۳ میلیارد و ۷۰۹ میلیارد تومان دریافت کرده است. این شرکت در ۸ مهر در شرکت آکام گستر تیراژه ادغام و منحل شده است.

۲۲- شرکت ساعی محاسب امین
اعضای هیات مدیره: شرکت کارگزاری بانک آینده، شرکت بازرگانی بهار اقتصاد کامیاران و شرکت ارزش آفرینان آینده. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت ساعی محاسب امین ۸۲۶ میلیارد و ۷۰ میلیون تومان در سال ۹۷ از بانک آینده وام دریافت کرده است. این شرکت در ۷ مهر ۹۸ در شرکت مهندسین تلاشگران توسعه تجهیز پایتخت ادغام و منحل شده است.

۲۳- شرکت نیروگاهی فولاد دنا
اعضای هیات مدیره در سال ۹۷: شرکت سرمایه گذاری اقتصاد گستر دنا، شرکت تجارت کالای دنا کیش، شرکت فولاد ریل دنا. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

اعضای هیات مدیره در حال حاضر: شرکت مسکن سازان بهشت پویا، شرکت باز آفرین ابهر نیکو، شرکت مدیریت سرمایه ارزش آفرین دانا. این شرکت‌ها متعلق به بانک آینده است.

شرکت نیروگاهی فولاد دنا در سال ۹۷ تسهیلاتی به مبلغ ۳۰۰ میلیارد و ۵۹۵ میلیارد تومان از بانک آینده دریافت کرده است.

۲۴- شرکت افرا الکترونیک کسرا
اعضای هیات مدیره: شرکت پارس سرمایه تابا، شرکت فولاد ریل دنا، شرکت مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت.  اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت افرا الکترونیک کسرا در سال ۹۷ تسهیلاتی به ارزش ۷۱۹ میلیارد و ۷۵۷ میلیون تومان از بانک آینده دریافت کرده است.

این شرکت در ۹ مهر ۹۸ در شرکت شرکت آرتا تجارت خزر ادغام و منحل شد.

25- مهندسی اقتصاد گستر دنا
اعضای هیات مدیره در سال ۹۷: شرکت آتیه اندیشان ویونا، شرکت فرازماهرآسیا، شرکت فولاد ریل دنا. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

اعضای هیات مدیره در حال حاضر: شرکت مسکن سازان بهشت پویا، شرکت آرتا تجارت خزر، شرکت اشراق ایمن مهرگان. این سه شرکت عضو هیات مدیره که هم‌اکنون همچنان عضو هستند، متعلق به بانک آینده است.

این شرکت در سال ۹۷ تسهیلاتی بالغ بر ۶۸۲ میلیارد و ۳۵ میلیون تومان از بانک آینده دریافت کرده است.

۲۶- شرکت زانوس سازه شمال
اعضای هیات مدیره: شرکت توسعه تجارت ترشیز، شرکت نیروگاهی فولاد دنا، شرکت توسعه تجارت نگین بینالود. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت زانوس سازه شمال در سال ۹۷ تسهیلاتی به ارزش ۱۵۴۷ میلیارد و ۲۱۹ میلیون تومان از بانک آینده اخذ کرده است.

این شرکت در ۸ مهر ۹۸ در شرکت آکام تجارت تیراژه ادغام و منحل شد.

۲۷- پردازشگران سیراف
اعضای هیات مدیره: شرکت بانک آینده، شرکت سنجش امید آینده، شرکت آینده‌سازان فرمانیه. این سه شرکت متعلق به بانک آینده است.

شرکت پردازشگران سیراف در سال ۹۷ وامی بالغ بر ۱۳۶۷ میلیارد و ۷۰۲ میلیون تومان از بانک آینده دریافت کرده است.

این شرکت در ۲۹ مهر ۹۸ در شرکت مسکن سازان بهشت پویا ادغام و منحل شده است.

۲۸- آتیه اندیشان ویونا
اعضای هیات مدیره: شرکت فولاد تیام بیستون، شرکت توسعه تجارت پیام ایرانیان، شرکت نیروگاهی فولاد دنا. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت آتیه اندیشان ویونا در سال ۹۷ تسهیلاتی بالغ بر ۱۴۶۹ میلیارد و ۳۷۱ میلیون تومان تسهیلات از بانک آینده دریافت کرده است.

این شرکت در ۸ مهر ماه در شرکت آکام گستر تیراژه ادغام و منحل شده است.

۲۹- مبتکران نگین درخشان دماوند
اعضای هیات مدیره: شرکت توسعه تجارت پیام ایرانیان، شرکت مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت، شرکت فولاد تیام بیستون. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت مبتکران نگین درخشان دماوند در سال ۹۷ تسهیلاتی بالغ بر ۱۵۶۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان از بانک آینده تسهیلات دریافت کرده است.

این شرکت ۲۹ مهر ۹۸ در شرکت مسکن‌سازان بهشت پویا ادغام و منحل شده است.

۳۰- شرکت دقایق گستر پویا
اعضای هیات مدیره در زمان دریافت تسهیلات: شرکت فراز ماهر آسیا، شرکت فولاد ریل دنا، شرکت مبتکران نگین درخشان دماوند. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

اعضای هیات مدیره در حال حاضر: شرکت مسکن سازان بهشت پویا، شرکت توسعه کسب و کار باتیس، شرکت مدیریت سرمایه آسای دانا. (همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند)

شرکت دقایق گستر پویا در سال ۹۷ به میزان ۳۵۳ میلیارد و ۲۷۶ میلیون تومان تسهیلات از بانک آینده دریافت کرده است.

۳۱- شرکت ره‌پویان کسب کار شرق
اعضای هیات مدیره در زمان دریافت تسهیلات: شرکت فولاد ریل دنا، شرکت سفیر امواج آریا، شرکت ساعی محاسب امین. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

اعضای هیات مدیره در حال حاضر: شرکت مسکن سازان بهشت پویا، شرکت اشراق ایمن مهرگان، شرکت توسعه کسب و کار باتیس. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند

شرکت ره‌پویان کسب و کار شرق در سال ۹۷ بالغ بر ۹۱۳ میلیارد و ۹۳۲ میلیون تومان تسهیلات از بانک آینده اخذ کرده است.

۳۲-کارپردازان درخشان بیدخت
اعضای هیات مدیره: شرکت نیروگاهی فولاد دنا، شرکت توسعه تجارت ترشیز، شرکت افرا الکترونیک کسرا. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت کارپردازان درخشان بیدخت در سال ۹۷ در حجم ۱۲۶۲ میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان از بانک آینده تسهیلات دریافت کرده است.

این شرکت در ۸ مهر ۹۸ در شرکت آکام تجارت تیراژه ادغام و منحل شده است.

۳۳- آتی‌سازه تهویه آسیا
اعضای هیات مدیره: شرکت ره پویان کسب و کار شرق، شرکت مبتکران نگین درخشان دماوند، شرکت فولاد ریل دنا. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت آتی‌سازه تهویه آسیا ۷۱۴ میلیارد و ۹۷۶ میلیون تومان تسهیلات در سال ۹۷ از بانک آینده دریافت کرده است.

۳۴- فولاد ریل دنا
اعضای هیات مدیره: شرکت سرمایه گذاری اقتصاد گستر دنا، شرکت نیروگاهی فولاد دنا، شرکت کارپردازان درخشان بیدخت. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت فولاد ریل دنا سال ۹۷ از بانک آینده ۷۶۲ میلیارد و ۸۷۵ میلیارد تومان تسهیلات گرفته است.

این شرکت در ۷ مهر ۹۸ در شرکت مهندسین تلاشگران توسعه تجهیز پایتخت ادغام و منحل شده است.

۳۵- توسعه رویان شهرباد
اعضای هیات مدیره:  شرکت سهامی خاص افرا الکترونیک کسرا، شرکت سهامی خاص زانوس سازه شمال، آتی تهویه آسیا. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت توسعه رویان شهرباد در سال ۹۷ از بانک آینده ۶۴۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کرده است.

این شرکت در ۲۷ مهر ۹۸ در شرکت مسکن سازان بهشت پویا ادغام و منحل شده است.

۳۶- بی‌نظیر فولاد کرخه
اعضای هیات مدیره: شرکت سرمایه گذاری اقتصاد گستر دنا، شرکت نیروگاهی فولاد دنا، شرکت کشت و صنعت سبز آفرین پاکدشت. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت بی‌نظیر فولاد کرخه در سال ۹۷ از بانک آینده ۱۴۷۴ میلیارد و ۳۴۳ میلیون تومان تسهیلات گرفته است.

۳۷- مهندسی عمرانی اقتصاد گستر دنا
اعضای هیات مدیره: شرکت آتیه اندیشان ویونا،  شرکت فرازماهرآسیا، شرکت فولاد ریل دنا. همه این شرکت‌ها متعلق به بانک آینده هستند. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت مهندسی عمرانی اقتصاد گستر دنا در سال ۹۷ از بانک آینده ۶۸۲ میلیارد و ۳۵ میلیون تومان وام دریافت کرده است.

۳۸- انرژی پایدار مریان
اعضای هیات مدیره: شرکت مبتکران نگین درخشان دماوند، شرکت زانوس سازه شمال. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت انرژی پایدار مریان در سال ۹۷ تسهیلاتی بالغ بر ۲۳۶ میلیارد و ۳۹۴ میلیون تومان تسهیلات از بانک آینده دریافت کرده است.

این شرکت در ۶ مهر ۹۸ در شرکت اشراق ایمن مهرگان ادغام و منحل شده است.

۳۹- سفیر امواج آریا
اعضای هیات مدیره در زمان دریافت تسهیلات: شرکت مهندسین تلاشگران توسعه و تجهیز پایتخت، توسعه عمران فردا گستر، آکام گستر تیراژه. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

اعضای هیات مدیره در حال حاضر: شرکت بانک آینده، شرکت توسعه عمران فردا گستر، شرکت آکام گستر تیراژه. همه اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت سفیر امواج آریا در سال ۹۷ تسهیلاتی بالغ بر ۲ هزار و ۶۰ میلیارد و ۱۵۷ میلیون تومان تسهیلات از بانک آینده دریافت کرده است.

۴۰- مبین فولاد میلاد
اعضای هیات مدیره: شرکت نیروگاهی فولاد دنا، شرکت فولاد ریل دنا، شرکت توسعه انرژی پایدار مریان. اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

این شرکت در سال ۹۷ تسهیلاتی به میزان ۱۳۱۹ میلیارد و ۳۹ میلیون تومان از بانک آینده دریافت کرده است.

شرکت مبین فولاد میلاد در ۶ مهر ۹۸ در شرکت اشراق ایمن مهرگان ادغام و منحل شد.

۴۱- پارس سرمایه تابا
اعضای هیات مدیره: شرکت حامیان صنعت بهداد، شرکت دقایق گستر پویا، شرکت آتی تهویه آسیا. اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

اعضای هیات مدیره در حال حاضر: شرکت تعاونی امید شهروندان آینده‌ساز، شرکت مدیریت سرمایه آسای دانا، شرکت باز آفرین ابهر نیکو. اعضای هیات مدیره، شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

در تاریخ 6 مهر 98 شرکت پارس سرمایه هم افزا دانا در این شرکت ادغام شده است. 

شرکت پارس سرمایه تابا در سال ۹۷ تسهیلاتی بالغ بر ۱۶۵۳ میلیارد و ۷۹۱ میلیون تومان از بانک آینده دریافت کرده است.

۴۲- توسعه عمران فردا گستر
اعضای هیات مدیره در زمان دریافت تسهیلات: زانوس سازه شمال، شرکت حامی کیان سازه، شرکت توسعه تجارت ترشیز. اعضای هیات مدیره شرکت‌های متعلق به بانک آینده هستند.

شرکت توسعه عمران فردا گستر در سال ۹۷ از بانک آینده ۲۰۸۵ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده است.

۴۳- موسسه اعتباری صالحین
این موسسه در سال ۹۱ در بانک آینده ادغام و منحل شد اما هنوز در صورت‌های مالی این بانک، در بخش تسهیلات و تعهدات کلان ۲۳۰۶ میلیارد و ۶۵۲ میلیون تومان تسهیلات به نام موسسه اعتباری صالحین درج شده است. علت اعطای این تسهیلات در شرایطی که این موسسه اعتباری ۶ سال قبل از این تاریخ منحل و ادغام شده، مشخص نیست.