هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 12 خرداد 1402
ساعت 20:15
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 14 تير 1399 ساعت 15:53
شنبه 14 تير 1399 14:20 ساعت
2020-7-4 15:53:07
شناسه خبر : 337604
سخنگوی وزارت بهداشت، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۸نفر در کشور بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند.
سخنگوی وزارت بهداشت، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۸نفر در کشور بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند.

گروه اجتماعی-رجانیوز: سیما سادات لاری، بعد از ظهر شنبه در ارتباط زنده تلویزیونی، به ارائه تازه‌ترین آمار کرونا در کشور پرداخت.

 

وی با اشاره به شناسایی ۲ هزار ۴۴۹ مورد جدید کرونا در کشور طی شبانه روز گذشته، گفت: تا کنون ۲۳۷ هزار و ۸۷۸ نفر از جمعیت کشور به این بیماری مبتلا شده‌اند.

 

لاری، تعداد فوتی‌ها در ۲۴ ساعت گذشته را ۱۴۸ نفر اعلام کرد و افزود: بر همین اساس، تا کنون ۱۱ هزار و ۴۰۸ نفر از هموطنان بر اثر ابتلاء به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت، آمار بهبود یافتگان را ۱۹۸ هزار و ۹۴۹ نفر اعلام کرد و گفت: در شرایط کنونی، تاکنون ۳ هزار و ۱۳۶ نفر از بیماران کرونا در وضعیت شدید و تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

 

لاری افزود: تاکنون یک میلیون و ۷۶۹ هزار و ۵۲۰ نمونه مورد آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.