هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 13 خرداد 1402
ساعت 02:13
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 26 اسفند 1398 ساعت 14:52
دوشنبه 26 اسفند 1398 14:47 ساعت
2020-3-16 14:52:21
شناسه خبر : 335559
کتاب «سه دقیقه در قیامت» ویژگی‌های منحصر به‌فردی دارد که باعث شده توسط مردم دست به دست شود و در سخترین روزهای صنعت نشر رکورد فروش را در اختیار خود قرار دهد.
کتاب «سه دقیقه در قیامت» ویژگی‌های منحصر به‌فردی دارد که باعث شده توسط مردم دست به دست شود و در سخترین روزهای صنعت نشر رکورد فروش را در اختیار خود قرار دهد.

رجانیوز - فرهنگ: در روزهایی که ویروس کرونا در کشور تعدادی از مردم شریف ایران را درگیر خود کرده است و مردم برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس منحوس، بسیاری از فعالیت‌های خود را لغو کرده‌اند، ساعات فراغت بیشتری در اختیار مردم است که با مراجعه به محصولات فرهنگی نظیر کتاب می‌توان از این ساعات فراغت استفادۀ بهینه و سودمندی کرد. لذا رجانیوز درنظر دارد در این ایام برخی کتب شاخص و ممتاز را به مخاطبان خود معرفی نماید.

 

گروه فرهنگی رجانیوز:یکی از بزرگ‌ترین رازها و ناشناخته‌ترین پدیده‌ها، مرگ است. مرگ واقعیتی است غیر قابل انکار و انسان از اولین روزهای حیات فکری خویش به تأمل در ماهیت مرگ پرداخته و این کاوش همچنان ادامه دارد. در این میان ادیان به طرق مختلف سعی کرده‌اند که این پدیده را برای انسان‌ها روشن‌تر سازند، اما مرگ برای دانشمندان هنوز عرصه‌ای اسرارآمیز است.

برای برخی انسان‌ها اتفاقاتی رخ می‌دهد که اصطلاحاً به آن اتفاق تجربۀ نزدیک به مرگ می‌گویند. یعنی خروج روح، از کالبد مادی و گشت و گذار در عالم معنی! آنچه در این تجربه‌ها روی می‌دهد سست‌شدن ارتباط روح و بدن مادی است که در پی ضعف این رابطه روح آزادی می‌یابد و به مشاهداتی نائل می‌شود که پیش از آن برایش میسر نبوده است! در سال‌های اخیر نظر دانشمندان، (به‌خصوص در کشورهای غربی) به بررسی پدیده‌ای به نام تجربه‌های نزدیک به مرگ جلب شده است. برای مثال برخی افراد دچار ایست قلبی شده‌اند و روحشان از بدن خارج شده ولی در اثر یک اتفاق یا شوک روح دوباره به بدن بازگشته است. سوالی که برای بسیاری مطرح می‌شود این است که تجربه‌های نزدیک به مرگ (Near-Death-Experience) یا به‌طور مخفف NDE چیست؟

 

کتاب «سه دقیقه در قیامت» در بخش ابتدایی خود به این پرسش پاسخ می‌دهد و ذهن مخاطب را برای روایت اصلی کتاب آماده می‌کند. موضوع اصلی این اثر روایت جانبازِ مدافع حرمی است که حدود 180 ثانیه تجربه‌ای نزدیک به مرگ داشته و اکنون با اصرار فراوان و توصیه‌های برخی دوستان شهیدش مشاهدات خود را روایت کرده است. مشاهداتی که با بررسی بیشتر و دقت نظر در آن‌ها می‌توان از روایات و احادیث مؤیدات بسیاری را پیدا کرد.

اقبال مردم به کتاب «سه دقیقه در قیامت» نیز نشان‌دهندۀ این است که این اثر به‌خوبی توانسته است خلأ محتوایی موجود در این زمینه را پوشش دهد و سبد فرهنگی خانواده‌های ایرانی را پر کند. استقبال از این کتاب به حدی است که در عرض چهار ماه 310 هزار نسخه از آن به فروش رفته است و همواره یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های کتابفروشی‌های جبهۀ فرهنگی انقلاب اسلامی در سه ماه گذشته بوده است.

کتاب «سه دقیقه در قیامت» ویژگی‌های منحصر به‌فردی دارد که باعث شده توسط مردم دست به دست شود و در سخترین روزهای صنعت نشر رکورد فروش را در اختیار خود قرار دهد. قلم روان، اختصار و اثرگذاری بالای این اثر ازجمله ویژگی‌های این اثر است که به روندگی اثر کمک شایانی کرده است.

این کتاب که با قیمت 9500 تومان به بازار عرضه شده است یکی از بهترین آثاری است که می‌تواند همراه خوبی برای این روزهای قرنطینۀ خانگی باشد.

 

برای تهیۀ این کتاب به اینجا مراجعه نمایید یا با شمارۀ 02133030147 تماس بگیرید.