هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 9 خرداد 1402
ساعت 12:14
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 20 اسفند 1398 ساعت 17:07
سه شنبه 20 اسفند 1398 14:47 ساعت
2020-3-10 17:07:45
شناسه خبر : 335423
برخی از رسانه های ضد انقلاب با متهم کردن وزارت بهداشت به پنهان کاری درباره آمار فوتی‌های بیماری کرونا مدعی شدند که افرادی که بر اثر این بیماری فوت می کنند، علت فوتشان بیماری های تنفسی ذکر می شود.
برخی از رسانه های ضد انقلاب با متهم کردن وزارت بهداشت به پنهان کاری درباره آمار فوتی‌های بیماری کرونا مدعی شدند که افرادی که بر اثر این بیماری فوت می کنند، علت فوتشان بیماری های تنفسی ذکر می شود.
گروه سیاسی-رجانیوز: در چند هفته ای که از ورود و شیوع ویروس کرونا در کشور می گذرد برخی از رسانه‌های ضد انقلاب در یک خط خبری مشترک  وزارت بهداشت و نهاد های رسمی را به پنهان‌کاری در خصوص آمار مبتلایان به کرونا متهم کرده اند. این در حالی است که وزارت بهداشت به صورت روزانه با برگزاری نشست خبری، آمار مبتلایان، فوت‌شده‌ها و بهبودیافته‌ها را اعلام کرده و نماینده سازمان بهداشت جهانی نیز آمار اعلامی توسط ایران را صحیح خوانده بود.
 
به گزارش رجانیوز، برخی از رسانه‌های ضد انقلاب نهادهای رسمی را متهم به پنهان کاری در اعلام آمار فوتی‌های بیماری کرونا می‌کنند . این رسانه‌ها مدعی شده‌اند که تعدادی از افرادی که به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست می دهند علت فوتشان بیماری‌های تنفسی و عفونی ذکر می شود تا آمار فوتی‌ها کاهش پیدا کند.
 
اتهام زنی و هراس پراکنی این رسانه‌ها جزئی از وظیفه ذاتی آن‌ها محسوب می شود. در واقع این رسانه‌ها از آل سعود پول می گیرند تا فضای روانی جامعه ی ایران را ملتهب کنند.
 
 
 
موج سواری رسانه های وابسته به  دلارهای نفتی آل سعود از بحران کرونا
 
 
بررسی‌های آماری رجانیوز پیرامون میزان مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی-عروقی و تنفسی نشان می‌دهد که ادعای این رسانه ها همانند بسیاری از ادعاهای آنان کذب بوده است. 
 
بر اساس آمار سازمان ثبت احوال کشور در سال 97 از مجموع کل  فوتی‌ها: 38/6 درصد بر اثر بیماری‌های قلبی-عروقی، 11/3 درصد بر اثر سرطان‌ها و تومورها، 9/8 درصد بر اثر بیماری‌های دستگاه تنفسی،4/7 درصد بر اثر بیماری عفونی و انگلی فوتی‌ها می باشد.  
 
در واقع در سال گذشته از مجموع 280 هزار فوت، حدودا 160 هزار نفر بر اثر بیماری‌های قلبی-عروقی جان خود را از دست داده اند.
 
 
 
 
 
سهم پنج دلیل مرگ با بیشترین فراوانی از کل مرگ های ثبت شده
 
 
 
سهم پنج دلیل مرگ با بیشترین فراوانی به تفکیک استان
 
بر اساس این آمارها طبیعی است که امسال هم مانند سال‌های گذشته تعداد زیادی از فوتی‌ها بر اثر بیماری‌های قلبی-عروقی و تنفسی باشد و فوت بر اثر این عوامل باعث نمی شود که وزارت بهداشت این افراد را در آمار فوتی‌های کرونا ذکر کند.
 
همچنین مدیر کل سازمان بهداشت جهانی، تدروس آدهانوم، در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌بی‌سی»، در پاسخ به سؤال مجری در مورد ادعای مخفی کردن آمار واقعی ابتلا به کرونا در ایران، گفته بود: «من بدون داشتن دلیل یا مدرک، به هیچ کشوری اتهام نمی‌زنم. سازمان بهداشت جهانی یک سازمان فنی است و ما باید صرفا مستندات را گزارش کنیم، ما ساز و کارهای خود را داریم و در ساز و کارهای خود چنین چیزی را شاهد نبوده‌ایم.»
 
 
تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان بهداشت جهانی
 
این اظهارات مدیر کل سازمان بهداشت جهانی به مذاق رسانه‌های ضد انقلاب ازجمله شبکه ایران‌اینترنشنال خوش نیامد و با سانسور آن سعی در وارونه نشان دادن حقیقت نمودند.
 
سو استفاده رسانه های ضد انقلاب از این موضوع با توجه به سابقه آن ها امر بدیهی محسوب می شود اما برخی از چهره های رسانه ای که از روی جهل یا خباثت به این موضوع دامن می زنند و در راستای  بی اعتمادی مردم نسبت به  نهاد های رسمی و التهاب بیشتر فضای روانی جامعه تلاش می کنند باید بدانند که شرافت خودشان را با دلار های نفتی آل سعود که بوی خون می دهد معامله می کنند.