هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 13 خرداد 1402
ساعت 02:12
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 16 دى 1398 ساعت 07:42
دوشنبه 16 دى 1398 07:39 ساعت
2020-1-6 07:42:10
شناسه خبر : 332730
مراسم تشییع و اقامه نماز بر پیکر پاک سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان والامقامش، به امامت رهبر معظم انقلاب از ساعت ۸ صبح روز امروز در دانشگاه تهران برگزار شد.
مراسم تشییع و اقامه نماز بر پیکر پاک سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان والامقامش، به امامت رهبر معظم انقلاب از ساعت ۸ صبح روز امروز در دانشگاه تهران برگزار شد.

گروه سیاسی - رجانیوز: امروز و در حالی که هنوز بیش از یک ساعت به آغاز مراسم تشییع پیکر مطهر سردار بزرگ ایران سپهبد شهید قاسم سلیمانی و همرزمانش باقی مانده بود، جمعیت انقلابی تشییع‌کنندگان به سوی دانشگاه تهران در حرکت بود. جمعیت هم‌اکنون در جلوی درب دانشگاه تهران به صورت متراکم حضور دارند و ضمن سردادن شعارهای ضدآمریکایی و ضد اسرائیلی، منتظرند تا مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهیدان مقاومت آغاز شود.

 

 

برخی از هموطنان به صورت خودجوش در میان مردم شیر گرم، چایی و نان و پنیر به عنوان صبحانه توزیع می‌کنند. هم‌چنین تعدادی دیگر به شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع گل اهدا می‌کنند. تراکم بالای جمعیت در خطوط متروی منتهی به مسیرهای راهپیمایی باعث شده تا مردم مجبور به پیاده شدن از مترو در ایستگاه‌های دورتر و طی مسیر به صورت پیاده شوند.

 

 

مراسم تشییع و اقامه نماز بر پیکر پاک سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان والامقامش، به امامت رهبر معظم انقلاب از ساعت ۸ صبح روز امروز در دانشگاه تهران برگزار می‌شود. جمعیت مردم مشتاق برای ورود به دانشگاه تهران از ساعات اولیه صبح حضور دارند.

 

 

پس از آغاز مراسم با تلاوت آیات قرآن کریم، حاج صادق آهنگران دقایقی به مداحی پرداخت.

 

 

همچنین زینب سلیمانی دختر سردار سپهبد شهید سلیمانی در سخنانی خطاب به رهبر انقلاب اعلام کرد که خانواده، همرزمان و سربازان حاج قاسم سلیمانی راه او را ادامه خواهند داد. او همچنین خطاب به خانواده سربازان آمریکایی اعلام کرد که از امروز باید منتظر خبر مرگ فرزندان خود باشند.

 

 

همچنین اسماعیل هنیه به نمایندگی از حرکت مقاومت اسلامی حماس در این مراسم حضور یافت و به ایراد سخنرانی و قرائت بیانیه پرداخت. هنیه ضمن تسلیت ملت فلسطین به رهبر انقلاب و ملت ایران، بر استقامت و ادامه راه سردار سلیمانی تا آزادی کامل قدس از چنگ صهیونیسم تاکید کرد.

 

 

رهبر انقلاب با حضور بر پیکر شهدا، ضمن ادای احترام به مقام والای مجاهدین، نماز را اقامه کردند.

 

 

پس از اقامه نماز و وداع رهبر انقلاب با پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و سایر شهدا، پیکرهای مطهر شهدا برای تشییع به خارج از دانشگاه هدایت شد. مقصد تشییع شهدا میدان آزادی خواهد بود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پیکر مطهر این شهدا روز شنبه به ترتیب در حرمین کاظمین (ع)، بغداد، کربلای معلی و نجف اشرف در جوار حرم امیرالمومنین (ع) تشییع شد و روز گذشته پس از ورود به کشور، ابتدا در اهواز و سپس در مشهد مقدس و در آستان قدس رضوی با حضور با شکوه مردم قدرشناس تشییع شد. پس از تهران نیز قرار است پیکرها در قم و کرمان تشییع شوند.